MasterChef България - сезон II (04.03. - 10.04.2016г.)

• 34 943
  • 449
  •   1
Отговори
# 225
Не знам кой е политикът на Цвета, ама сигурно бая срам бере с нея.  Mr. Green

# 226
  • София
Весела е все по-стабилна и организирана, бравос!
И на мен ми беше забавно със стрес теста, ама се замислих на мен ако ми дадат чиния със сом или заек,небет шекер, каперси, камби, кокосов орех и каквото там още имаше, какво ли ще сглобя   Joy
То няма какво да му мисля де, то е ясно... Mr. Green

Утре ще правят десерт на елиминационния тест.  newsm44
Това от финалното видео ли се разбра, ще е добре някое десертче да видим  Peace

# 227
  • Варна
Не знам кой е политикът на Цвета, ама сигурно бая срам бере с нея.  Mr. Green

Спас Панчев. С 25-26 години е по-възрастен от нея и за неговия набор тя със сигурност е младо гадже. И вероятно човекът гледа с други очи, а с кой мозък мисли, не коментирам...Малко off, простете.

# 228
  • София
Това от финалното видео ли се разбра, ще е добре някое десертче да видим  Peace

Да, от финалното.  Peace

# 229
Тази вечер не гледах, но утре ще наваксам.
Минавам за един бърз запис само Peace

# 230
И аз се записвам. Браво на Весела!

Много ми се иска утре да отпадне Дима, едно, че ми е адски неприятна и друго - не мисля, че вече има кой знае какво да покаже. Rolling Eyes

# 231
  • Велико Търново
И аз се записвам. Браво на Весела!

Много ми се иска утре да отпадне Дима, едно, че ми е адски неприятна и друго - не мисля, че вече има кой знае какво да покаже. Rolling Eyes
Peace И аз много харесах Весела - непринудена, незлоблива, съсредоточена в работата си - Мая как й подвикваше в началото да бърза, като беше напреднала - а накрая какво стана - права беше Весела  - "Бързай бавно"  Simple Smile
За на Цвета чинията няма какво да коментирам ooooh! - как можа в такъв вид да я поднесе, и Михалчев как й го рекна... Laughing
А Димитрия каква украска с чушката беше направила - сякаш прави детски сандвич за рожден ден Grinning И нещо, не мога да й разбера думите - на аншоа-та "анчоас" ли каза  newsm78

# 232
  • София
Относно презентациите, не знам за вас, но на мен фалическия сом на Цвета, перфектно ми кореспондираше с разчекнатите пъдпъдъци на Евгени   Mr. Green Crazy

# 233
Според мен Цвета съвсем нарочно поднесе този фалос!!

Димитрия за пореден път показа непознаване на техники и продукти.

Браво на Весела, но за пореден път така монтират, че да заблудят кой ще е победител, а да се окаже другият, дразнещо е.

# 234
Едно от нещата, които ми направиха неприятно впечатление снощи, беше когато Евгени се опитваше да обясни на Дима как да си отвори кокоса, а Цветелина му нареждаше, да не се опитва да и помогне. Много е злобна тази жена.

# 235
... ама ако не е грабвайте тухлите  Joy Joy

Laughing е нещо тежко все ще свърши работа, от къде да търсим сега тухла  Grinning

Аматьорска история с тази тухла;) На всички мами препоръчвам вместо тухла да ползват ютия.Има си дръжка и ще е по удобно да се върти сандвича в тигана:)

# 236
  • София
А той опитваше ли се действително да ѝ помогне? На мен ми се стори, че я бъзика...

Доволна съм от развитието снощи. Браво на Весела, а Мая какво се омота с тия чипсове... излагация.
На Дима ѝ е време да си ходи, чак взе да ми става жал снощи за нея.

# 237
А той опитваше ли се действително да ѝ помогне? На мен ми се стори, че я бъзика...
Направо си я еб@в@ше Peace Laughing
Освен това какъвто нахалник го представят напоследък, бих се учудила ако помогне на някого  Peace

# 238
Изгледах предаването.
На тазгодишните участници все някой друг им е виновен за провала.
А най-много ме дразни като почнат - това не съм готвила,другото не познавам,третото не знам си какво.  #Crazy Ми да сте ги опознали.

Весела ми харесва като поведение - не мрънка,не злобее,не се самовъзхвалява каква  великолепна готвачка е вкъщи,а видиш ли тук не може да го покаже,защото някой все й пречи. Laughing
Върши си задачките момичето и не гледа в чуждата паничка.

# 239
  • София
Направо си я еб@в@ше Peace Laughing
Освен това какъвто нахалник го представят напоследък, бих се учудила ако помогне на някого  Peace

Кой и кога е представял Евгени за нахалник?
Момчето си има стратегия и си гони целите без много да парадира.

Общи условия

Активация на акаунт