MasterChef България - сезон II (04.03. - 10.04.2016г.)

• 34 949
  • 449
  •   1
Отговори
# 165
  • София
А, де. И аз не помня.  Embarassed Обаче това е нейният тематичен маникюр:
Скрит текст:

Да не са тези?
Скрит текст:

Ма тя голяма мераклийка - всичко й е тематично. Много сладко!  Heart Eyes
Обеците на снимката не мога да видя какви са точно.  Blush

koikoii, мерси, мерси!  bouquet Вярно, че шоколадчета бяха. Нагризани.  Grinning

# 166
  • España (Плевен)
Скрит текст:

Утре вечер е началото на MasterChef España 4

Тази вечер в MasterChef: Шеф Цветомир Николов

# 167
  • София
Аз чакам да сложи някои обеци на кюфтенца или козуначета.  Laughing
Виж Цвета може и на глиганчета.

# 168
  • Испания

Ма тя голяма мераклийка - всичко й е тематично. Много сладко!  Heart Eyes

Да. Харесва ми.  Wink

Цветомир Николов предава тайните на Гордън Рамзи за перфектния сандвич

В MasterChef ще гостува майстор на кулинарията, провъзгласен за готвач на България за 2015 година и взимал уроци лично от Гордън Рамзи. Шеф Цветомир Николов ще подари един майсторски клас за приготвянето на "surf & turf"-сандвич на двамата, показали завидни готварски умения в най-голямата кухня в страната.

Ръчно приготвен хляб с телешко, скариди, трушия и тухла ще предизвикат възможностите на хоби-готвачите за едно класическо мъжко изпълнение на перфектен вкус. Претендентите за титлата MasterChef ще опитат лично да открият формулата за това, колко мая е необходима за активирането на хлебчето, как се приготвя точната маринатата за хрупкави краставички и лук, коя е идеалната температура за чипс от патат и как всичко това се събира в неумолимо изтичащото време. Двамата кулинари ще въртят тухла, ще повтарят техники, ще бъркат майонеза в опит да достигнат нивото на Цветомир Николов, а един ще спечели имунитет в приятелската зрелищна битка.

Трима от най-добрите хоби-готвачи ще трябва да защитят уменията и престилките си в стрес теста. В черен плик ги очаква шансът да изберат десетте продукта, с които ще готви техен колега и конкурент. Кошници с напълно несъвместими продукти ще принудят кулинарите да бъдат много изобретателни в планирането на гурме чиния, защото залогът е място в елиминациите.

Неравна битка с кокосов орех, обезкостяване на сом и „събличане” на пъдпъдъци ще доведат до мистерии в кухнята и ще изкарат наяве злия гений в компанията от майстори на добрия вкус.

http://tv.dir.bg/news.php?id=22200809

# 169
  • София
smileys, мерси, много интересно звучат и Мастърклас-ът, и стрес тестът.  Hug

Дядо хаджия, и Т-bone стек.  Peace Laughing

# 170
  • Велико Търново
Снощи ми беше много интересно, и тази вечер съм "за" Весела Peace
Гласувах Димитрия да отпадне - не ми е приятна, и мнението ми не се е променило Crossing Arms

# 171
  • София
Звучи и интересно тази вечер. Много странно какво ще правят с тухлата.
Аз съм малко скептична към двете дами, но може и да е защото все още не са имали възможност да покажат кой знае какви умения. И всъщност как се обърнаха нещата, трима ходили на Мастърклас, днес ще бъдат на стес тест  Laughing

# 172
Този сандвич със сигурност ще го пробвам - утре ще свалям рецептатата от клипчето. Ужасно вкусно изглежда.

# 173
  • на село
Ох, този сандвич, изкушава, само да има кой да ми го приготви  Embarassed Grinning

# 174
  • София
Е този сандвич изглежда божествено!

# 175
За първи и аз ще се изкуша да сготвя нещо по рецепта от мастъра  Simple Smile

# 176
Доста подръчни средства използват в този сезон.
Не знам дали някой пробва пожарогасителя , ама ако не е грабвайте тухлите  Joy Joy

# 177
  • на село
... ама ако не е грабвайте тухлите  Joy Joy

Laughing е нещо тежко все ще свърши работа, от къде да търсим сега тухла  Grinning

# 178
Хм, Мая нещо много е вирнала главата, и тя като Евгени взе нещо да не ми харесва  Confused

# 179
  • на село
Браво на Весела, тя ще е със значката Simple Smile. И Мая ми харесва, но нещо се разконцентрира, иначе все си се усмихва, явно си е такава.

Общи условия

Активация на акаунт