MasterChef България - сезон II (04.03. - 10.04.2016г.)

• 34 912
  • 449
  •   1
Отговори
# 360
  • Наблизо
Нищо им няма на суровите яйца  Peace Всички ядете тирамису - и там е с белтъци и жълтъци,разбити.

Елизабет не ме кефи хич.С това ризото,което дори не прави добре..голямо готвене,голямо нещо.Дори Симеон миналата годин,който не беше с претенции на ''италианец'' готвеше по-добре и знаеше повече за италианската кухня.

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 12:15 от BeautifulM

# 361
  • Mediterraneo
Снощният епизод беше страхотен!

Мая категорично не ставаше за капитан, добре, че другите се провалиха повече, та да спечели нейният отбор. Много безидейно меню и на двата отбора!

Димитрия с право отпадна.

# 362
  • София
На мен все ми липсва Стефчо, много беше чел и гледал и му хрумваха идеи... Все се сещам как направи консоме от някакъв гювеч.  Grinning

# 363
Не ми хареса снощното шоу. Изненадана съм, не знаех че им се дават рецепти. При положение че имаш рецептата да не можеш да направиш такива елементарни неща е дори под моето скромно ниво хах  Joy И да вярно, че е игра, състезание, съревнование и т.н. но с кофти, некоректни и подли номера и отношение заприличват на ББ и подобни евтини продукции и почвам да губя интерес. Предпочитам качествени участници с достойно поведение, иначе по-добре да гледам нещо друго.
Мисля че препоръките ни нямат никакво значение хах предполагам всичко отдавна е записано и ни пускат на час по лъжичка.

# 364
Много харесах стрес теста, защот обожавам да правя десерти. И трите стават лесно, особено като имаш рецепта с точни пропорции и всичкипродукти, строени пред теб. Учудва ме, че бият на ръка, при положение че има миксери и всеки може да ги ползва.

Яйцата за муса и аз ги бия отделно жълтъци и белтъци, защото става по-пухкав, но минавам жълтъците на лека водна баня, защото никога не съм сигурна колко са пресни яйцата от магазина.

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 12:39 от the slayer

# 365
  • София
Нищо им няма на суровите яйца  Peace Всички ядете тирамису - и там е с белтъци и жълтъци,разбити.

Много често правя тирамису вкъщи, защото ММ и дъщеря ми много го обичат. Винаги правя жълтъците на сабайон, а белтъците на меренг. По-връткаво е, но се притеснявам да правя десерти със сурови яйца.

# 366
Симеон е класи над Елизабет, та готвеше италианска кухня, но винаги различно от емблематичните им ястия -ризото и т.н.

# 367
  • Наблизо
Симеон е класи над Елизабет, та готвеше италианска кухня, но винаги различно от емблематичните им ястия -ризото и т.н.
Но пък не се хвалеше постоянно как бил италианец,мислел на италиански и за ''златната клетка''. Peace Не обичам да се възхваляват разни чужди страни и как стъпил ли ти е кракът там,ставаш повече от другите българи.Още повече пък  за гастербайтери.

Жълтъците не са опасни,дори за много ястия се добавя суров накрая - за спагети карбонара примерно или тартар.Белтъците повече,но аз винаги си ги приготвям както си пише в рецептите и все още съм си тук hahaha

# 368
Аз за себе си нямам проблем да ям тирамису със сурови яйца, но ако знам и че дете ще яде- не бих рискувала. Добре, че по ресторантите почти съм убедена, че ги правят с яйца на прах, та не се шашкам  Grinning

# 369
  • София
Жълтъците не са опасни,дори за много ястия се добавя суров накрая - за спагети карбонара примерно или тартар.Белтъците повече,но аз винаги си ги приготвям както си пише в рецептите и все още съм си тук hahaha

Е, аз не се притеснявам за себе си, а за детето.  Grinning

# 370
Дразнителите си тръгнаха след чисто нашенски махленски събития.
И сега кой да драчиме? Севда е подходяща  Thinking

# 371
  • София
От всички останали, Любо ми е най- непознат. На кастинга ми се стори много интереснен и имам чувството, че от тогава не съм го виждала. Готви ли този човек и какво  newsm78

# 372
  • Mediterraneo
Севда е повече от подходяща  Tired Tired

Ако на някого му е интересно, тук може да изгледа снощния първи епизод на испанците. Не знам на какво се дължи, на монтажа ли, на участниците ли, но поне 3 пъти щях да ревна, гледайки този кастинг. А нашите освен да ме дразнят с преекспонирането на личните си истории, друго не ми докарват.

http://www.rtve.es/television/masterchef/

# 373
Аз пък сурови яйца не ям, и тирамису не ям  ако зная, че е приготвено с такива, а не с яйчен прах.

# 374
  • Ямбол
Аз не съм съгласна с мненията, че повече се набляга на интриги. Къде ги виждате тези интриги не ми е понятно. В сравнение с предишния сезон, тези са даже културни. Нито Цвета, нито Димитрия или някоя от останалите е прехвърлила раницата, която беше подминала миналата година Нордел. И никой не се е излагал с такива буламачи като нейните.

Общи условия

Активация на акаунт