Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 72 026
  • 768
  •   1
Отговори
# 450
Аз обожавам "Prison break", обожавам гооо! "Под прикритие" също е в топа ми. А любимият ми български сериал е "Тя и Той".

# 451
  • Разпиляна във въображението
Нетфликс пускат втория сезон на Марко Поло тази седмица Simple Smile
Интересно ли е? За какво се разправя, едно резюме?

Предполагам, че е модерен и пищен разказ на евентуалните приключения на Марко Поло в стил НВО - костюми, секс... /и аз го имам, кога ли ще го пусна newsm78/

# 452

Предполагам, че е модерен и пищен разказ на евентуалните приключения на Марко Поло в стил НВО - костюми, секс... /и аз го имам, кога ли ще го пусна newsm78/
има го и онлайн

# 453
Аз от тия новите си гледам упорито Containment Малко го позавързаха и определено взе да става интересно.

# 454
  • Вестерос
Да знаеш, че го спряха

# 455
Този  Containment тамън почна и го приключиха  Laughing
Кажете поне има ли свестен финал. Да знам дали да го включа в списъка.  Mr. Green

# 456
Още три епизода остават.
Ще видим какъв финал ще му измислят, на мен тъкмо взе да ми става интересно  Tired

# 457
Ок. Като свърши сподели дали си заслужава да се гледа. Hug

# 458
  • срещу двата комина :)))
Чудесен е Марко Поло и има само добрите неща от продукциите на ХБО Simple Smile няма цици и секс, а само голяма мсщабност, яка история и невероятно добре заснети сцени Simple Smile чакам от много време втория сезон Simple Smile

# 459
  • Разпиляна във въображението
Чудесен е Марко Поло и има само добрите неща от продукциите на ХБО Simple Smile няма цици и секс, а само голяма мсщабност, яка история и невероятно добре заснети сцени Simple Smile чакам от много време втория сезон Simple Smile

Значи трейлърът ме е подвел Laughing

# 460
  • Вестерос
Много ме изкушавате!

# 461
A какво мислите за това American Gothic
Аз изгледах двете излязли серии.. може и да се получат нещата.

# 462
mr. Robot гледайте

# 463
  • София

Ааа ама явно са ме питали за първия сезон, то втория кога да го гледам, хех.
Значи на мен първия сезон много ми хареса. Не прекаляват с циците и кървищата, не спазват много хронологията на историята, но е много епично и красиво. И аз се надявах много и чаках един евентуален втори сезон. Simple Smile

# 464
  • Вестерос
Том Фелтън ака Драко  Малфой  се включва за постоянно в Светкавицата !

Общи условия

Активация на акаунт