Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 71 938
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
Във втори сезон на Луцифер ще участва (в редовна, а не гостуваща роля) Триша Хелфър, която ми е любимка от БЗГ, ще играе
Скрит текст:
майката на Луцифер  Twisted Evil
- още една причина да харесвам сериала  Grinning

# 571
Това е отделен въпрос, и на мен не ми допадат, но гледам да се абстрахирам от тях, въпреки че са действащи лица.

# 572
  • София
Брей,
Скрит текст:
архангелите си имали майки ли
Simple Smile
Не ми е известна актрисата Simple Smile Нито що е то БЗГ Simple Smile

Ивекс - не действащи, ми главни действащи... все до втория сезон ще наваксам със сигурност Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 17:01 от Angel_Dust

# 573
И на мен.
Да, да, това имах предвид.
На мен ще ми е интересно.

# 574
BSG или БЗГ - Бойна Звезда Галактика, един от любимите ми сериали - ето я, не е много по-възрастна от "сина си"  Laughing
Скрит текст:

# 575
Така кажи. Laughing

# 576
Стажанти/интерны

# 577
  • Вестерос
Stranger things ми стана най-любимият излизал последните години  Heart Eyes
Аууу каква реклама... веднага го дърпам, в такъв случай Simple Smile
Е за мен де  Blush

Аз този Луцифер въобще не го почнах, не знам, назлъндисвам му се нещо.

Иначе ще почвам един приключил Mr Selfridge   http://www.imdb.com/title/tt2310212/?ref_=nv_sr_1

# 578
  • София
Tiffany Aching - Вчера вечерта реших да изгледам една серия да го преслушам, е изгледах 4 на един дъх, но беше вече 3 през ноща иначе щях да продължа Simple Smile Хубав е сериала Simple Smile Най-любим чак не мога да го нарека, но много добре е направен... та благодаря за комнетара и препоръката Simple Smile

# 579
Mr Selfridge е много хубав сериал гледах го с удоволствие

# 580
На мен пък Луцифер изобщо не ми хареса. Зарязах го след 4-ти епизод. Актьорът преиграваше, според мен, пък и сюжета нещо не ме грабна.

# 581
  • София
Преиграваше, да (или театралничене някакво има в него)... Луцата няма кой знае какви качества, но е приятен за убиване на времето. Общо взето по-точно е от типа сериали, които бих поглеждала с удоволствие, да кажем, докато готвя Simple Smile
В този ред на мисли в последно време се радвам когато попадна по фокса на В страната на чудесата... но не бих си го дръпнала чак.

# 582
  • Ямбол
На мен пък Луцифер изобщо не ми хареса. Зарязах го след 4-ти епизод. Актьорът преиграваше, според мен, пък и сюжета нещо не ме грабна.
Ти пак много си го изтърпяла... Аз с големи мъки изгледах един епизод от това нещо Mr. Green

Започнах Versailles снощи. Не знам доколко е исторически достоверен, но е много красиво направен, а и кастът ми допадна. Малко секс сцените ми идват в повече, но не е болка за умиране Laughing

Последна редакция: сб, 23 юли 2016, 08:51 от DimiLoca

# 583
Свещеникът от Викинги играе Луи XIV?!  Shocked Хм, това трябва да се види! А и историческите са ми любими! Simple Smile

# 584
Преиграва Луцифер, да.
Сериала не е уау, но е забавен.
Съгласна съм с мнението на Angel_Dust.

Общи условия

Активация на акаунт