Професионални серии за коса - тема 104

• 70 414
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
Не е този, другия, който е само за жени. Мирише на сладка мента и косата ми след това ухае добре.
http://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/advanced-hair-restorati … stimulator-180-ml

Имам подарък четка Макадамия сега от летния сет, но не съм я ползвала. Нещо ме плашите за нея.

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 20:26 от densi

# 406
И аз я имам четката, много лесно разресва, струва ми се щадящо. Rolling Eyes В старите теми и в англ.магазини отзивите са доста добри. Тийзърите например ми боцкаха повечко и по-трудно решеха, не ми влизаха в косата, а само замазваха отгоре някак.

При всички случаи обаче най-нетърпеливо си чакам гребена ghd Crazy това чакане от ЛФ прави поръчката още по-сладка. Mr. Green

# 407
О,извинете ме помислех,че Сити говори за гребена.. bouquet И дори и от четката ме съмнява от самосебеси да предизвика люспи...Освен ако не е била заразена (да си я ползвала в период,в който си имала проблемен скалп и да я ползваш пак ) По вероятно е да е от солариума.Той супер много изсушава.Косата е задължително да ти е прибрана в кърпа,както и за сауната примерно...Твоята с кърпа ли е била?

newsm78

# 408
Получих подарък от моята приятелка-продукти по избор  Mr. Green Харесах си червените Про файбъри-ш+м+серум  Party Утре се каня да ги ползвам  Heart Eyes

# 409
  • Бургас / София
Не бях с кърпа, там е грешката, но четката на Макадамия допълнително ми раздразни скалпа 100 процента съм сигурна, понеже като я махнах се оправих, а аз бях спряла да ходя на солариум поне 5 месеца . Имах и люспи и себорея . ooooh! . Сега вече всичко е наред  Heart Eyes

Бубка, честити на мен ми оправиха косата точно шампоанът и серума  Hug

# 410
Бубе, супер подарък! Мисля си, че ще ти харесат, защото са разкошни, стига да харесваш нежен и напояващ шампоан, умерено силна маска и изненадваща плътност и обем /но не от разхвърчания тип/. Само серума не съм ползвала, но Сетони много го харесва по спомен и мисля да се сдобия и с него. Hug

# 411
СИТИ,ФЕЕРИЙКЕ,нямам търпение да ги започна  Blush Ама тези супер хубави отзиви от всички вас момичета за про файбърите...Изкушихте ме  Hug
 СЕТИ,ти съвсем ми запали фитила с пробичките  bouquet Hug  ФЕЕРИЙКЕ,серума е прекрасен!!!

# 412
Бубка  Heart Eyes , много да ти харесат!Страхотна серия!
А аз да ви споделя  последно харесах и ей това / от мила съфорумка/
  http://www.arlen.bg/product/1622/udalzhavasht-eliksir-s-hayver-a … -elixir-50ml.html , лично аз не нанасям по скалпа, а по дължините, дава ми плътност, напоява без да утежнява и леко ми се къдри косата /моята така реагира на протеини/. Аромата е на хайверната протеинова серия, не се задържа при мен, макар в началото да е силен. Продуктът веднага се поглъща, доста прилича като консистенция на червеното серумче профайбър като е малко по-протеиново като усещане.

А профайбър серумчето като ми свърши, задължително пак ще си го купя!

# 413
Ааа, Бубенце, с мъка ме убеди. Mr. Green Всичко, което си препоръчала, при мен няма грешка. А съм капризна  по принцип, но ти добре описваш нещата и явно косите ни са сходни като действие на продукти/иначе нямат общо, освен финия косъм/. Peace

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 21:57 от Феерия

# 414
Поръчах си Митичното олио за непокорни и сухи коси,утре до обед ще е при мен Grinning
Тъп въпрос ,но какво ви е мнението да дървените гребени и четки,вярно ли е ,че да добре за косата

# 415
Ааа, Бубенце, с мъка ме убеди. Mr. Green Всичко, което си препоръчала, при мен няма грешка. А съм капризна  по принцип, но ти добре описваш нещата и явно косите ни са сходни като действие на продукти/иначе нямат общо, освен финия косъм/. Peace
Много се радвам  Hug  Дано и занапред е така  Hug

СЕТИИИ,бива ли така  Mr. Green Сега пък ново изкушение  Laughing

# 416
Милички, само напомням, че удължаващия еликсир на Алтерна излиза по-изгодно, ако се купи в мини опаковките за същото количество. Писах преди с точни сметки, ама сега си лягаме и няма кога. Обаче съм убедена. Също така качеството на продукта е същото, защото съм го използвала доста. Който се интересува, да го сметне. Hug

# 417
Феерия Hug и аз за него към мини клоня, имам мини от кенди олиото и ми е супер удобно и сладурско. Лошото е, че искам да си взема и цялата протеинова серия ш/б/м /,но тях си ги искам пълноразмерни/,...а кога ще стане ooooh!...няма да е веднага  Grinning.

# 418
  • София
Поръчах си Митичното олио за непокорни и сухи коси,утре до обед ще е при мен Grinning
Тъп въпрос ,но какво ви е мнението да дървените гребени и четки,вярно ли е ,че да добре за косата

Тези със заоблени зъбци и от хубави дървесини -да!

# 419
  • Пловдив
Аз пък пробвах да мина на дървен гребен, купих с широки и големи зъбци от гуаяково дърво на Магнум за афро коси , но след няколко дни се върнах на старата четка Макадамия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт