Професионални серии за коса - тема 104

• 70 421
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
И за мен е чудесна маската Терапист, само два пъти съм я ползвала до момента, единият път с шампоанът от Аргановите Чи, а вторият с Архитект, хареса ми ефекта и двата пъти - косата е жива, подредена, хубава.

# 391
Благодаря ви за мнението , спрях се на този продукт , чета добри коментари за Митик на Лореал

http://www.arlen.bg/product/3069/mitichno-olio-za-nepokorni-kosi … ic-oil-100ml.html

Или това,колебая се  newsm78

http://www.arlen.bg/product/1813/eliksir-za-rastezh-loreal-profe … e-force-50ml.html

Моят проблем са сухите краища , от честата употреба на преса

# 392
Моето мнение за новата, зелена серия с чаено дърво за раздразнен скалп на Чи е много различно. Серията мирише на мента, лавандула и зеленини. Да силна е миризмата, но за мен е чудесна. Аз обожавам мента и колкото повече нещо ми мирише на мента толкова по-добре. Цялата баня ухае на свежо, чисто и пролетно след употребата на серията. Имам шампоан, балсам и спрей за скалп.
Серията ми влия е добре на косата, къпя и детето с нея защото имахме едновременно раздразнен скалп. Прави ми впечателние, че когато къпя детето с нея косата и се омазнява значително по-малко и стои по въздушна. Балсама е лек и не ми харесва, че ако го сложа близо до скалпа ми люти някак.
Спрея обаче е чудо. С две пръскания оправи скалпа на дъщеря ми, а с три моя и оттогава не ме е сърбял. Много съм доволна и цяло лято смятам да ползваме продуктите. Казах и на мъжа ми да се мие с тях.

# 393
http://www.arlen.bg/product/3291/uspokoyavasht-sprey-za-chuvstvi … p-spray-89ml.html

Денси, това ли е спрея чудо, понеже и аз имам нужда от нещо подобно?

# 394
http://www.arlen.bg/product/3291/uspokoyavasht-sprey-za-chuvstvi … p-spray-89ml.html

Денси, това ли е спрея чудо, понеже и аз имам нужда от нещо подобно?
Да това е. Ползвам него и този на Филип Кингсли и се родих-нямам сърбежи. Наистина обаче миризмата е ментова, зелена и много силна.
Сега ползвам усилено сутрин и вечер и спрея на Меди за косопад и фоликули и той мирише ментово, но на сладка мента. Много съм доволна и от него за малкото дни ползване /от Събота/.

# 395
  • Бургас / София
Сега ми писаха от Арлен, че ми е пристигнал гребена на Лейбъл М, ей как го изгубих падна някъде в автобуса, като пътувах и късно се усетих. Не можах да се изкуша и си поръчах новите ампули Денсифик 2 бройки и олиото на Марокан за всеки тип коса, много го отлагах това олио, ама мостричката ми от Арлен от 10 мл издържа за 2 месеца, като кремът ми за лице, същата работа още не съм си отворила големият, тези травъли много икономично ги използвам  Rolling Eyes

# 396
  • София
densi, как ползваш серума на меди - както са дали всекидневно или по-рядко? аз още не съм стигнала до него, но не смятам да го ползвам всеки ден, че ще ми се омазнява скалпа по-бързо сякаш.

Скрит текст:
в момента съм омазана с Леганца светло кафяво и нямам търпение да видя дали мога да отложа боядисването с трайна боя още седмица-две.имам чувството, че има и някакви етерични масла, защото усещам някакво загряване по скалпа, но са много ситни буквичките на съставките  Twisted Evil

# 397
cityofangels, кой е този гребен интересно ми стана? Praynig
Много ми е любопитно и за Терапист, как се отразява на тънките коси ,вече ми отшумя любовта към Керастаз ,последно само Хроноложиста ми допадна като серия, но ще се радвам да прочета повече за Терапист. Praynig
Четох,че я оприличават на цимента,така ли е ? Аз не успях да се разбера с тази серия,само ампулите ми допадаха.

# 398
  • Бургас / София
Този гребен, много е добър имала съм четката на Макадамия е няма такъв ужас, скалпа ми почна да се лющи и косата да ми се омазнява, след този гребен всичко се оправи, а и разресва много лесно мократа коса.

# 399
densi, как ползваш серума на меди - както са дали всекидневно или по-рядко? аз още не съм стигнала до него, но не смятам да го ползвам всеки ден, че ще ми се омазнява скалпа по-бързо сякаш.

Скрит текст:
в момента съм омазана с Леганца светло кафяво и нямам търпение да видя дали мога да отложа боядисването с трайна боя още седмица-две.имам чувството, че има и някакви етерични масла, защото усещам някакво загряване по скалпа, но са много ситни буквичките на съставките  Twisted Evil

Задължително всеки ден по два пъти, както е указано. Не ми омазнява, а аз имах доскоро,сега не знам точно какъв ми е, скалп и мазна кожа по принцип.

Аз съм доволна също от Тераписта, но е много силна серия наистина и на мен ми разхвърчава косата страшно. Все едно е прехиратирана.

# 400
Като цяло и аз предпочитам ресането с гребен май (макар че и ефекта с четка си обичам). Аз чакам един на GHD от ЛФ тези дни, но е по-едър.

# 401
Не мисля,че раздразнение на скалпа в така степен чак лющене може да се получи от гребен.Звучи ми нереално,да не кажа налудничаво...Най-вероятно е от неподходящи продукти...На мен гребена на Макадамия ми е страшно удобен и много го харесвам,самото му покритие е супер гладко като гланцирано,което дава възможност да се плъзга по косата и с не скубе.Също и зъбците... Crazy

Моят скалп в момента е супер раздразнен целия е на ранички и се лющи.Последните 2седмици доста често съм с вързана коса и пръскам лак,за да си залижа бебешките коси(които имам в изобилие #Crazy #Cussing out ) И винаги пламвам след това.След малко ще влизам да се къпя,след това ще си направя маска на скалпа с Нийм  и след това Себорал форте..

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 19:24 от Мелина__

# 402
МЕЛИНА,СИТИ споделя че от четката Макадамия е имала проблеми  Peace В интерес на истината откакто се сресвам с гребена на Макадамия(май вече 6м),косата ми стана страхотна!Няма разхвърчаване.Сега къдричките са добре оформени,а обема е постоянно явление  Flutter
Днес се намацах с пре уола Еликсир,след 5мин отмих и измих косата с шампоана за плътен косъм.Е няма такава уникална мекота!Нямах нужда от маска,ама сложих.Накрая на влажна коса от олиото за всеки тип коса...И пак съм със супер жесток обем  Shocked Дали пре уош продуктите напомпват косата?

# 403
  • Бургас / София
Точно от четката имах този проблем, веднага като я смених проблема изчезна, даже не знам дали не си беше изцяло от четката,  а аз обвинявах солариума, ама четката може да е раздразнила проблема като цяло.

Бубка и аз си мисля, че пре уоша прави супер обем и чупки, направо си ми е фаворит, комбинирам с Денсифик и се получава супер, чупки и обем  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 20:05 от cityofangels

# 404
  • София
Денси, кой серум на Меди ползваш? Дано е този, който аз ползвах - http://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/sprey-za-stimulirane-na … ls-numinox-180-ml
Много ми е интересно да кажеш, на какво мирише? НА мен ми миришеше на мокри цигари  Joy
Иначе, да, не омазнява, и аз го ползвах както е по упътване - два пъти дневно. Страхотен ефект!

Аз също съм от няколко месеца с гребена Макадамия, страхотно съм доволна, не го сменям за нищо.

Общи условия

Активация на акаунт