Професионални серии за коса - тема 104

• 70 450
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
  • София
И аз бях така. Не знам от какво се получи, но се подстригвах два последователни месеца и се оправи, има само на някои кичури дребни цъфтежи.

# 376
Благодаря ви, момичета  bouquet  

Бисквитка , съболезнования !

# 377
bubka:) благодаря bouquet , ще го поръчам, пък ще видим. Косата ми е една такава никаква - нито права нито къдрава и ужасно фризи. Искам нещо, което да изглади косъма и все не мога да открия.

# 378
bubka:) благодаря bouquet , ще го поръчам, пък ще видим. Косата ми е една такава никаква - нито права нито къдрава и ужасно фризи. Искам нещо, което да изглади косъма и все не мога да открия.
Поне не е скъп продукт  Peace Освен това е огромен!Колкото и да ползвам,все пълен си седи  Mr. Green

# 379
Момичета , чудя се коя серия на Марокан да избера. Спряла съм се на възстановяващата серия. С боядисана коса съм, но вече май не минавам в категорията много изтощени. Съдя по това, че преди лилавите профайбъри ми действаха страхотно и много помогнаха за възстановяване на косата ми, но сега ми идват силни.  Може ли някой да сподели как усеща серията Moroccanoil  Repair - шампоан, маска и балсам? Досега съм ползвала на Moroccanoil ш+б серията за обем - харесват ми!

# 380
Епона, колко само сме различни  Hug , аз много харесвам белите ампулки, дори като ефект ми наподобяват протеиновата МШ терапия, косата ми става плътна, обемна, но подредена с тях.
Напоследък нищо за коса не съм поръчвала, все повече и повече се влюбвам в продуктите на Алтерна, направо се чудя дали да не мина основно на тях.Едва ли ще мога да се откажа съвсем от Керастаз, но все Алтерните са ми в главата /косата  Laughing .

# 381
Здравейте, красавици!   Hug

Минавам с отзив за новата серия на CHI със зелен чай. С оглед на намалението в Арлен, мисля, че ще ви е полезно:

Скрит текст:
Започвам първо с ужасната за мен миризма на серията - лепкав и силен аромат на етерични масла. Много ми напомня на някой от стимулантите на Икаров или може би беше някое от антицелулитните олиа. С две думи - абсолютно непоносима (за мен).

Иначе, шампоанът заплете доста. Преценявам го като шампоан по-скоро за мазни корени и коси.

Балсамът, който имах от мостра беше 15 мл. и едва ми стигна. Усетих го слаб и недостатъчен за косата ми, но пък предполагам, че не утежнява.  Донякъде омекоти косата, но не достатъчно. "Ухае" като шампоана.

След измиване сложих по дължините олиото от серията и ужасната миризма окончателно ме задуши. Олиото, обаче, не е толкова леко, колкото очаквах. Напротив, сравнително гъсто и лепкаво е. Трябва да се внимава с количеството. За сравнение, коприната с червената капачка на марката е доста по-лека.

Още при изсъхване косата се усещаше леко суха, без да е пресушена прекалено. Не видях нито блясък, нито жилавост. Едно голямо нищо за моята коса.

Днес, след като е напълно суха, косата се усеща просто лека и с обем. Нищо повече. За съжаление, залагах надежди на серията за лятото, когато скалпа се поти повече, но не ми пасна и не смятам да я пробвам отново. Жалко, харесвам марката CHI.

За момичето, което пита за сполучливи продукти за мазни корени и сухи дължини, повтарям аз от какво съм доволна - комбинация от шампоан Derma Regulating на  Keune и маска Vital Nutrition пак на Keune. Косата в корените остава лека, а дължините са подхранени и лъскави, какво повече да иска човек!  Heart Eyes

# 382
И аз нищо не съм купувала, запасите намаляват и се радвам  Mr. Green
Дъщеря ми иска само с Алтерните(хайверените) да се мие  Mr. Green не разбира, но явно усеща разликата.  Laughing Редува от време на време с Кюн.
Аз също предимно с тях, Кюн Витал и Лилавите профайбър.
Даже постоянните намаления на някоя марка не ме блазнят.

Нико не съм купувала, нищо не съм променяла и нямам какво да споделям. Косата ми е супер фризи тия дни, на допит твърдичка по крайчетата и много обемна  Mr. Green Влажно е тук.

Бисквитка, ужасно съжалявам  Tired Cry бъди силна!

# 383
Фрийк, наистина е полезно, особено като се има предвид, че е нова серия  bouquet ! Май не са им силна страна ароматите на Чи .
Аз най-много харесвам златната кератинова серия, даже наскоро /разбира се преди намалението  Mr. Green / си поднових коприната със златната капачка, много я обичам...

# 384
  • Бургас / София
Напоследък съм на вълна Керастаз, отново се върнах към Денсифик, оставих малко Про Файбър, ама аз го използвах в рамките на 3 месеца непрекъснато  Heart Eyes . Чакам, Арленци  Heart Eyes да ми заредят гребена на Лейбъл М и ще си поръчам олиото на Марокан, още мисля новият стилизант на Керастаз, мисля да си взема и новите ампули, а може и балсамът Денсифик.

# 385
  • Чукарландия
Какво е това намаление на ЧИ? Не виждам намалени цени в Рибата. Rolling Eyes

# 386
Фрийкче, все едно описваш моя опит от миналото лято с натурална козметика = коса кошница за няма и месец ooooh!

Аз най-после мога да дам отчет с проба на серията Терапист, благодарение на пробички от любима съфорумка Hug Голям мерак ми беше, защото съм влюбена във серума, който тотално обновява връхчетата и косата след него и преса изглежда много по здрава и с плътни връхчета, отколкото в естествен вид.

Цялата серия определено е много силна, осезаем ефект още в банята. Както са си предупредили от Керастаз за много изтощени коси. При мен комбинация пре-уош с шампоан и маска дойде в повече. Всъщност дължините са ми разкош Heart Eyes но в корените след няма и 24 часа косата е вече утежнена. Много са икономични обаче и ще имам достатъчно от пробичките да тествам и по отделно, най-вероятно само маската + серума ще са достатъчни за мен.

Бела, виж в Арлен тогава Mr. Green Peace

# 387
  • Чукарландия
Като каза Linda, че се сетих и аз да споделя за Тераписта! И аз пробвах серията. Голяма съм забравана... Mr. Green

Прекрасна, прекрасна серия за моята коса!  Heart Eyes Пре-уош + ш+ м и косата ми стана... управляема, разплетена. И... даже не знам как да го опиша - може би хлъзгава в добрия смисъл. Все още не съм си взела серума от серията, но засега имам много финиши, та ще почака. Но Терапист и Лилавата Профайбър засега при мен са в челните позиции за страхотно добри протеинови серии. Peace

# 388
  • София
Линдичка, четейки те за Терапист, се чудя, ти нали вече беше с естествената си коса, само крайчетата са още онези с кичурите? Питам те, защото аз донякъде съм с естествената си коса, а надолу - боядисвана. С какъв шампоан смяташ да ги съчетаваш?
Ах, този Терапист  Twisted Evil

Аз съм пробвала само маската, абсолютен разкош за мен.

# 389
Вивче, така ми е косата да, от дължина до 2-3см под раменете има около 3-4см изгорели направо краища на кичури, които яко гълтат. Ами чудя се с какво бих съчетала, някой балансиран шампоан ще да е Thinking

Общи условия

Активация на акаунт