Професионални серии за коса - тема 104

• 70 407
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
Милички, само напомням, че удължаващия еликсир на Алтерна излиза по-изгодно, ако се купи в мини опаковките за същото количество. Писах преди с точни сметки, ама сега си лягаме и няма кога. Обаче съм убедена. Също така качеството на продукта е същото, защото съм го използвала доста. Който се интересува, да го сметне. Hug
За колко пъти стига една мини опаковка.Отдавна го заглеждам и само му се каня .И все не го взимам защото си повтарям ,че имам много неща и ми е излишно .

# 421
Чаровна, за много пъти стига, не съм броила. Две мини опаковки са равни на една голяма, обаче излизат доста по-изгодно.

# 422
По повод на дървените гребени, очарована съм от гребена с дръжка и четката от гваяково дърво на Магнум.Особено гребена така лесно и приятно реше иначе трудната ми за ресане коса. Купих ги по препоръки на съфорумки и съм много доволна. Единствено не усетих да са ароматни както ги описват, но това не е проблем.

# 423
Гребените и четките на Магнум са най-качествените дървени такива, на които съм попадала. Heart Eyes
Иначе съм имала и дървен гребен, който зверски скубеше и като го загледах беше направо "дърводелска" работа, целите зъбци в трески ooooh! та при тези пособия е много важна изработката и качествения материал, както е казала и Harpalike, иначе по-добре други.

# 424
  • Бургас / София
Аз ефект от елексира на Алтерна не видях и го подарих на майка ми, ама като гледам и на нея и бърше праха, същото и с млякото 12 ефекта на МШ. Днеска пак измих с пре уоша + деснфик + серума червеният про Файбър + маслото на Марокан резултата плътна и обемна коса със супер чупки, засега оставам с тази комбинация, мисля да измия и с шампоанът за обем на Ливинг Прууф, понеже водата тука е по различна, а на почивката като бях с Ливинг Прууф косата ми се изсушаваше, но пък тука резултата ще е различен, заради водата.

# 425
А къде ги има тези минитана Алтерна? Спомням си, че Арлен пуснаха, но сега не намирам.

# 426
А къде ги има тези минитана Алтерна? Спомням си, че Арлен пуснаха, но сега не намирам.

http://www.arlen.bg/product/3281/udalzhavasht-eliksir-s-hayver-a … -elixir-25ml.html

Ето ги  bouquet

# 427
Момичета ,шампоана на Медисютикалс за растеж на косата можели дасе ползва за честа употреба и с каква маскае подходящ да се комбинира?

# 428
Момичета да ви питам...в неделя правих протеина в две стъпки на Афоджи, дали мога в събота да направя терапията Дисциплин или трябва да мине повече време между двете терапии?

# 429
Може ли да ми препоръчане някакъв добър стилизант за коса?редполагам ми трябва някакъв балсам за заглаждане, не знам и аз? Проблемът ми е, че на места косата ми стърчи ето така: http://a4.files.biography.com/image/upload/c_fit,cs_srgb,dpr_1.0 … wNDM1NzM3MTAy.jpg

С лак не искам да я пръскам, защото не ми се задържа достатъчно дълго и няма смисъл.

# 430
Ох, изплаших се, че ще изкупите всичко и направих поръчка  Joy

Rainboww_ ето това е прекрасен продукт http://www.arlen.bg/product/1624/termozashtiten-sprey-alterna-ba … -spray-125ml.html , освен приглаждане, предлага и стабилна термозащита. Кремообразна консистенция, не утежнява, свеж лек аромат, бамбуков. Аз нанасям първо на длани, после на косата.
Имам и това http://www.arlen.bg/product/1665/suh-sprey-s-anti-friz-efekt-alt … l-mist-125ml.html -то също е анти фриз, олио е, ако косата ти е тънка, трябва да внимаваш с количеството, защото ще утежни.

# 431
  • София
Тези Кенди спрейове на Алтерна толкова исках да ми харесат, но особено този кафявия няма грам ефект върху косата ми. Леко може да омекоти, но не знам защо при мен не работи.
От зеления бях по-доволна, той поне даваше много блясък. Rolling Eyes

# 432
Зеленият при мен леко изсушава, но ми харесва и той  Grinning .

# 433
На мен и след двата ми се заплиташе косата, което принципно не е обичайно при мен Rolling Eyes
Иначе на момента даваха много блясък, ама едвам се реша после...

# 434
  • Бургас / София
Кенди спреят на мен ми е окей, но наистина е възможно леко да пресуши, което е много странно за такъв продукт. Аз искам да споделя, че нанасям Пре Уоша на суха коса и е по добре от влажна, повече хваща  Peace

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 13:24 от cityofangels

Общи условия

Активация на акаунт