Професионални серии за коса - тема 104

• 70 413
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
  • София
А колко струва този продукт в Рибката и Арлен? Аз помня разлика от близо 20 лева, а не няколко лева.
В крайна сметка и двата продукта са в срок, така ли?
Малко се обърках. Laughing
http://www.zlatnaribka.com/kerastase/nutritive--dalboko-podhranv … ve-irisome-200-ml  цена- 58.20лв
В Арлен не се предлага.
http://www.enzo.bg/kerastase/nutritive-grizha-za-izpolzvane-pred … remno-sukha-kosa/ цена-44.90лв.
 Само аз ли мисля, че същественото е това, което производителят си е позволил?!
44.90лв+ 6лв доставка= 50.90 срещу 58.20лв, разликата е- 7.30лв
В срок е този от Рибката, другият не мисля.

# 451
  • Чукарландия
Вчера разговарях с познат химик, вещ в козметиката, който ми каза, че вманиачаването в сроковете на годност е излишно; изписаният срок е препоръчителен, но това не означава, че няколко месеца след него продуктът е развален. Ако няма признаци на разваляне, ако се съхранява правилно, би могъл и след срока да се ползва. Питах го, тъй като в темата за козметиката пак се постави въпросът по отношение на кремовете. Така че по-спокойно. Сроковете са препоръчителни дори за лекарствата - в това пък ме увери аптекар. Не призовавам да се ползват залежали продукти, не ме разбирайте криво Simple Smile, просто казвам, че нищо няма да им има и малко сред определения срок.

+1. Peace

# 452
  • София
Аз помислих, че става дума за пре уоша Еликсир Ултим при който разликата е над 15 лв.

За мен проблемът в случая е производителя и разликата в изписаното на кутията и отвън. Явно не съм те разбрала. Останах с впечатление, че проблемът ти е с един от магазините. Няма значение. Така или иначе не сме по темата.

# 453
Да споделя разочарованието си от ТОКУ-ЩО, всичко наред  до последното измиване, и стилизиране след това, докато не сложих накрая от така скъпото масло за коса SACHAJUAN /от тестер добре че е Laughing Laughing/, ужасен аромат, като на едновремешните дезодоранти, клонящо към мъжки одеколон, незнам кое му струва  74 лв, искам да си измия косата направо, че немога да понасям тази миризма като на старо #Cussing out

И нещо хубаво ,което се получи при днешното ми боядисване на корените Simple Smileсмесих половинка 8-ца и половинка от 9/0, страхотен резултат,  мисля така да боядисвам така и следващият път Heart Eyesсамо с 9 не ми покрива белите коси, а само с 8-ца става тъмна Laughing Laughing, ни при смесването се получи чудно Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 18:42 от DELI22

# 454
  • София
Аз много харесвам аромата Laughing
И олиото също.

Междудругото един от известните им продукти е парфюмът за коса, който е със същия аромат.

# 455
Аз чак се учудвам, че може термозащитата Кенди да не е харевана, даже наскоро си взех отново, за мен е много лек, страхотен продукт.Препоръчах от моя опит/коса/вкус  Peace .
А олиото SACHAJUAN  на мен ми ухае чудесно, леко, ненатрапчиво, красиво...нищо старо не долавям,но...то аз не съм много млада, та...  Mr. Green

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 20:45 от setony

# 456
Ау имам проба нямам търпение да го пробвам, но сега ще правя течната коса на Вела, а тя ми ухае страхотно и няма да сложа олиото, а другия път.

# 457
Дениша, съчувствам ти, защото съм си патила от Енцо. Когато изтича срока на даден продукт, той трябва да се пусне с намаление и задължително предупреждение. Така е редно, за да не се разочарова клиентът. Но изкупуването на залежали продукти и продаването им на по-ниски цени без предупреждение за съжаление си е практика на някои търговци, от които лично аз вече не пазарувам. А това си е загуба за тях, защото съм усърден клиент на козметика. Mr. Green

# 458
Аз при последното намаление си бях поръчала Сашахуан олиото, за съжаление ми звъннаха, да ми се извинят, че грешка е позволила поръчката, но всъщност не е налично...смених го с това на Чи.Много бяха мили от Арлен, както винаги. Даже са опитали да ми намерят бройка, но не са успели.Сега виждам, че е отбелязано, че не е налично, да знаете, че ако се влюбите в него, ще чакате  Grinning.

# 459
Сетони, термото Алтерна Кенди има много почитатели в темата и благодарение на вас се сдобих и аз с него преди време и вече изпозвам втора опаковка.  bouquet Много е хубаво и като овлажняване, и като лекота, и като термозащита. За олиото Саша и аз харесвам аромата. И като съм те виждала теб колко си "стара", значи да сядам на пейката пред блока с бабите... Joy

# 460
На мен ми е безразлично Кендито на Алтерна спрей - не прави почти нищо с косата ми. Ако прекаля- утежнява, ако не сложа много пък нищо не виждам. Не ми изсушава, но и никак не ми прибира фризитата. Дава блясък. Имам и зеленото, но то е още по-зле. А и не ми допада много миризмата му на него. Обаче на детето му харесва и я пръскам понякога с него. За съжаление след напръскване в крайщата косата и се омазнява поне ден по-рано от обичайното.

# 461
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Denisha,не съм виждала Малибу в парфюмериите.Иначе онлайн всичко има.

О,и аз обожавам кенди драй миста - блясък,обран фриз,ухае страхотно.Ползвам след всяко къпане,без пропуск и независимо какви други продукти съм ползвала преди това.
Изненадана съм,че изсушава на някои дами косите.Той си е олио,разредено с вода.

На СашаХуан съм ползвала само един финиш за коса(мини,подарък) и тогава за първи път чух за марката.Много ми хареса.

# 462
  • София
Дениша, съчувствам ти, защото съм си патила от Енцо. Когато изтича срока на даден продукт, той трябва да се пусне с намаление и задължително предупреждение. Така е редно, за да не се разочарова клиентът. Но изкупуването на залежали продукти и продаването им на по-ниски цени без предупреждение за съжаление си е практика на някои търговци, от които лично аз вече не пазарувам. А това си е загуба за тях, защото съм усърден клиент на козметика. Mr. Green
Феерия, благодаря ти! В случая, има две нередности: 1. Политиката на Енцо за продажба на стока с наближаващ краен срок, без изрично указване за което. 2. "Игричките" на Лореал и по-точно на испанският производител на конкретният им продукт. И разминаването в маркировката на външната и вътрешна опаковка. Рибката, нямат вина. Ако някога реша, че искам подобен продукт, или ще поръчам отвън или ще разпечатам при закупуване във физически магазин и с телефон в ръка, ще проверявам кодове.  ooooh!  Mr. Green За пореден път, големите Лореал за мен са едно Н...
 Аз също съм много лоялен клиент, понякога до глупост. И вярвам, че процеса трябва да е двустранен!  Peace  Wink  Simple Smile
Бюти благодаря.  bouquet Можеш ли да ме насочиш, към магазин с доставка до България?! Нямам вяра на търговците в ибея... Ти самата имаш ли опит с техен продукт? Интересуват ме, прахчетата за почистване на косата от варовита и с др. вода и тези за безвредно бутане на цвета.

# 463
  • София
Само обаче мисля че всички говорим за различни продукти Laughing- едните за термозащтата с бамбук, а другите за спрейчето анти фриз:

http://www.arlen.bg/product/1665/suh-sprey-s-anti-friz-efekt-alt … l-mist-125ml.html

http://www.arlen.bg/product/1624/termozashtiten-sprey-alterna-ba … -spray-125ml.html

# 464
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз говоря за първото,без което не мога.

Danisha,нищо на Малибу не съм ползвала.Знам,че са с изчистени формули и мн трудни за намиране в парфюмериите.Точно за тези прахчета преди време обикалях.

Общи условия

Активация на акаунт