Професионални серии за коса - тема 104

• 70 381
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
Тези дни за пореден път установих колко решаваща роля има видът на водата за напасването ни с даден продукт. И то в рамките на един град, но в два различни квартала - явно с различен водоизточник. Мия си косата на едното място със серията на Мароканойл за обем - тя става доста твърда, не че е зле, но протеинът ми дойде в повече, стоеше малко вдървено. След два дни ползвам същата серия на другото място - усетих повече мекота, съвсем по друг начин изглеждаше косата. Това ми се случва много пъти - сякаш ползвам напълно различни продукти, а те са едни и същи, при това в кратък интервал от време, поради което не може да се кажа, че нуждите на косата са се променили - просто водата е различна. Затова, не само заради различните ни коси, усещанията ни за даден продукт могат да бъдат толкова противоположни - и това прави препоръките доста условни.

# 496
  • Бургас/Пз
Привет на всички в тази слънчева и топла неделна сутрин!
Последно време нямам никакво време и се опитвам поне по 30 минутки да правя преуош терапийки и съм доволна , че дори и за толкова малко време пак има положителен ефект.
Последното , което пробвах беше бустера на Секси хеър смесен с глицерин и рициново масло и нанесен на влажна коса. След това измиване с Лилавите сексита и резултатът е прекрасен. А да си кажа честно лилавите сексита ги бях отписала.

Бубче,радвам се , че са ти харесали червените профайбъри. На моята коса се оказаха едно голямо нищо. Сега ми се иска да пробвам зелените и се надявам поне те да ми харесат.

Днес ми е ден за терапията на Наши - за трети път ще я правя. Надявам се да е все така ефективна като предишните два пъти Simple Smile

Хубав и усмихнат ден ,момичета  Hug

# 497
Нещо съм се притеснила за косата ми, нормално ли ви изглежда на миене на падат някъде 80 косъма дълга коса?
Иначе при ресане и в ежедневието не бих казала, че пада повече от от нормално.
Упорито се миех с Алтерна шайн, от която ми падаше повече от обикновено коса. На следвашо миене с друга серия, всичко беше ок и това ми даде смелостта да си ползвам Алтерна дълго.
Да, но сега май си ми пада повече коса от обикновено и с други серии.
Дълго не обръщах внимание, защото не съм имала проблем с косопад дори и след раждането.
Имам нови растежи от месеци на различни дължини. Възможно ли е да е нормално обновяване на косата?  Confused
Купих си лосионите на Дюкре, ползват се три пъти в седмицата.
Ако през другите дни ползвам ампули Керастас Денсифик дали ще стане много?
Много смело си миех косата непрекъснато с различни серии, без никакъв страх, но сега вече ме хвана шубето.

Последна редакция: нд, 17 апр 2016, 10:41 от marigold_

# 498
  • Бургас / София
Аглая Епанчина, наистина водата играе голяма роля и аз се убедих в това  bouquet

# 499
Мароканойл е най-любимата ми марка продукти за коса. Влияят ми страхотно и миришат уникално за мен. Искам и бих имала почти всичко.

# 500
Момичета, чета, записвам си, разглеждам. Благодаря ви!
Бисквитка, Мароканоил май няма маска на цена под 90 лева? Или аз не съм открила?
Сетони, Алтерна имат ли по-малки разфасофки? Още не мога да премина психологична граница 150 лева за 2 продукта. Sad Но с повече четене тук и разглеждане ... Simple Smile

# 501
Бубка, много се радвам, че ти харесват червените профайбъри  Hug ! За мен също аромата е уникален  Heart Eyes ! Искам също да ти благодаря bouquet, че препоръча хидратиращото мляко на Алтерна, съвсем първи впечатления имам, но определено си върши работата и много ще ми хареса!
marigold_ , никак не звучи добре това, ако искаш, опитай аминексил ампулките на ЛП.Струва ми се, че назад в темата имаше подобни мнения за серията на Алтерна за блясък, да не те подведа, най-добре потърси..., но аз бих я спряла, поне временно.
djasra, имат и малки, но пак са си доста, за съжаление http://www.arlen.bg/category/78/caviar-moisture-dalboko-hidratirashti.html . Вариант е, ако си поръчваш нещо от този магазин за който съм дала линк-Арлен, да направиш поръчката по телефона и да им обясниш, че се интересуваш от Алтерна, но не си сигурна кое да избереш, ще те консултират /а може и друга марка да ти препоръчат/.Също така може да ги попиташ могат ли да ти пратят мостри на марката, за да добиеш представа, почти сигурна съм, че ще пратят, много са мили.
Ако не стане, пиши ми, аз в момента съм на вилата, но вкъщи имам мострички на Алтерна, като се прибера ще погледна какви точно са и мога да ти изпратя, не ми представлява трудност, така ще си решиш и усетиш най-добре!
А като казах, че не съм в града- да споделя и аз-водата наистина е от голямо значение, вчера тук се изкъпах с Лореал Интенз - истинска кошница съм в главата сега  Grinning , а в града тази серия ми се държи съвсем различно...Добре, че беше хидратиращото мляко на Алтерна, че да не стряскам катеричките и кучето  Mr. Green .

# 502
setony, имаш предвид, че 70-80 косъма на миене на дълга коса са много ли?
Изхвърлих остатъка от шампоана на Алтерна, но дълго си го ползвах.
Аз нещо се притесних и не мога да преценя вече количеството коса в банята повече ли е от друг път.
Днес го показах на мъжа ми и той твърди, че в никакъв случай не е повече от нормалното, което винаги остава след мен в банята.

# 503
Определено водата оказва голямо влияние. И аз отчитам тази разлика, когато съм с бебето вкъщи при нашите и у дома, а живеем на два светофара разстояние Mr. Green но водоизточниците са различни.

Мариголд, 70-80 косъма на миене за мен си е сериозно, веднага бих почнала някакви ампулки докато се нормализира положението.

# 504
Момичета, чета, записвам си, разглеждам. Благодаря ви!
Бисквитка, Мароканоил май няма маска на цена под 90 лева? Или аз не съм открила?
Сетони, Алтерна имат ли по-малки разфасофки? Още не мога да премина психологична граница 150 лева за 2 продукта. Sad Но с повече четене тук и разглеждане ... Simple Smile

И аз не съм я минала тази граница все още, но има време, де  Laughing

Аз нямам друго за споделяне днес, освен че довечера най-сетне дойде ред да повторя терапията Наши  Heart Eyes. Чудя се като сама по себе си е терапия, дали е удачно да слагам пре-уош, вие как мислите?  Thinking Така съм се запалила по тези пре-уош продукти, че ако не сложа такива  поне веднъж в седмицата, имам чувството че не правя достатъчно за косата си.

А,да, забравих да се оплача, някой от продуктите, които използвах на предното миене на косата ми докара пърхут и то точно отгоре, където ми е пътя на косата. Изресах хубаво с четка и гъст гребен и днес "снежинките" са много малко, но все пак... Чудя се кой продукт да обвиня - шампоана съсзелен чай на ЧИ или спрея за скалп на Керастас...Първото е уж за чувствителен скалп и хич не се връзва с резултата при мен, а второто досега съм го ползвала поне 3-4 пъти и не е имало подобно нещо...Гадост!  Sick Да търся ли шампоан за пърхут или може да е било инцидентно явление това?

# 505
setony, имаш предвид, че 70-80 косъма на миене на дълга коса са много ли?
Имам предвид, че щом забелязваш, че косата ти пада повече от обикновено,
...Да, но сега май си ми пада повече коса от обикновено и с други серии.
е добре да вземеш мерки. Относно бройката, индивидуално е - за някои коси е нормално, за други е сигнал за проблем.Не е тревожно, ако това е обичайното при теб, но ако е повече - тогава са нужни мерки.

# 506
Аз изразходвах кутия ампули от Виши, сега започнах лосионите на Дюкре. На Виши бяха страхотни преди, но за мен са ги развалили. На кутията пише нова формула.
Linda, ти кои ампули би започнала? Знам, че назад писахте доста за Напура, но не съм сигурна кои точно техни ампули са подходящи докато косопада не е овладян. Нямам опит с нищо тяхно.
setony, в темите за косопада сякаш четох противоречиви мнения за ампулите на Лореал. Не знам и аз  Confused

# 507
Доволна бях от лосиона на Напура, който се слагаше за 5-10мин преди миене, но миризмата беше много тежка, бих взела ампули Аминексил на Лореал, с тях съм постигала резултат и само с 2бр. разделени на два пъти.

# 508
Епона олиото с черен кимион на Кардашиян и аз го имам,вече видях че са ти отговорили,същото е и моето мнение,за 1 седмица ползване косата ми се изсуши ужасно,за мен е най-кофти олиото което някога съм имала.

# 509
marigold, при противо косопадните продукти има значение и причината, някои действат добре при сезонен косопад, но ако причината е стрес не действат...
Аз съм много доволна от ампулките Аминексил на ЛП, но съм ги ползвала при не особено тежък проблем, по 50тина падащи косъма имах, а за моята коса /до средата на гърба е, фин косъм, нормална гъстота/не беше нормално.От 4 ампулки всичко ми се нормализира.

Общи условия

Активация на акаунт