Професионални серии за коса - тема 104

• 70 382
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Така е, да, причината има значение. Почти съм сигурна, че си го направих с шампоана на Алтерна.

Linda , миризмата няма значение.
http://www.zlatnaribka.com/napura/napura-d-4-prime-day-system-lo … -ezhedneven-75-ml
Този лосион на Напура ли имаш предвид?
Ампулите Стамиген дали са подходящи за мен сега?
Ще видя дали мога отнякъде да си купя само няколко ампулки на Лореал?

# 511
# 512
# 513
setony, имаш предвид, че 70-80 косъма на миене на дълга коса са много ли?
Изхвърлих остатъка от шампоана на Алтерна, но дълго си го ползвах.
Аз нещо се притесних и не мога да преценя вече количеството коса в банята повече ли е от друг път.
Днес го показах на мъжа ми и той твърди, че в никакъв случай не е повече от нормалното, което винаги остава след мен в банята.
За нормално се счита дневно да падат към 80 косъма  Peace
http://problem.framar.bg/%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0 … %D0%B0%D0%B4.html
Тук дори пише 100.Така че,спокойно  Wink
Ето още една статийка:
http://www.puls.bg/health/beauty/news_2108.html

# 514
Много ви благодаря наистина  Peace
Дълга време изобщо не ми правеше впечатление какво и по колко пада, защото моята коса винаги пада, винаги имам нови растежи. Расте много бързо и проблеми не съм имала.
Сега от притеснение не можа даже да преценя повече ли е от обичайното.

# 515
През пролетта и есента косопадът се засилва. Аз сега си взех тези капсули на Ducray:
Скрит текст:
Съдържат сяра, желязо, витамини Б6, биотин, масло от вечерна иглика. Още не мога да преценя добри ли са, пия ги от 2 дни. Но идеята ми е marigold_ да си вземе някакви добавки.

# 516
Аглая Епанчина, днес започнах точно тези капсули, защото купих на Дюкре лосиона против косопад и към тях вървяха и добавките.
Стрес не ми липсваше също, да. Държах в банята си и продукти, отворени преди повече от година.

Последна редакция: нд, 17 апр 2016, 12:28 от marigold_

# 517
Мерси за отговорите за олиото на Кардашиян. Ще си имам едно наум. Тя мостричката е малка, но ще ми стигне за доста пъти, така че ще мога да преценя в дългосрочен план дали и на мен ще ми пресуши.
Сега съм намазана с микс масла по скалпа и Еластисайзер по дължините.
После се чудя дали и аз да не направя Наши терапията.

marigold, според мен като бройка е в рамките на нормалното, но щом е повече от обикновено, аз бих взела мерки. Аз бих заложила на натурални масла и Напура.

# 518
След ползването на масла обаче, при отмиването им, косата пада много повече - направо съм се стряскала. Вероятно това са косми, които така или иначе ще паднат, просто с интервенциите върху скалпа този процес се е ускорил. Но винаги се плаша след ползването на масла.

# 519
За маслата е така, аз последните месеци упорито ползвах амла, смесено с други масла. Уж да забавя белите косъмчета. И понеже Алтерна Шайн шампоанът е е доста измивен, отмивах маслата с него.
И от двете в комбинация ми се изплаши окото  изведнъж, както не ми правеше впечатление.

# 520
И аз ползвам амла вече доста време, не съм имала проблем с нея, поне при мен го няма това.
Масла нещо не ме влече да ползвам, но съм се настроила психически  Grinning и от май месец мисля да пробвам растителна боя с къна, нямам търпение  Simple Smile .

# 521
Каквито и маски да ползвам за скалпа, щом престоявам с шапка, щом масажирам, въобще - щом си позволя да пипам повече от обикновено, като отмивам, забелязвам повече падащи косми, отколкото ако ползвам само шампоан и балсам/маска.

# 522
тъкмо щях да се оплаквам от двойният серум Лореал Лис ънлимитед-че въобще не действа за фризове от 2 ползвания,днес му дадох шанс за 3-ти път и той взе че се поправи  Grinning сега го сложих на леко влажна коса,а преди-на абс.суха,може би това има значение.

# 523
  • Пловдив
Като стана въпрос за косопад, да се оплача и аз, че моя не спира, по овладях го, но все още ми пада повече от колкото съм свикнала. Общо взето през периода на бременостите и кърменето не съм спирала грижите с такава насоченост (Дюкре,  Виши, Денсифик, Инициалист ). Вече от около 3 месеца не кърмя. Хормони ли е, какво е, обаче не е на добре. Гледам да не се филмирам,  но много дълго продължава това чудо. И добавки доста изпих  ( сега няколко месеца си давам почивка от тях) В момента съм със Медисютикълс, сутрин и вечер. Прави ми впечатление, че като си правя масаж, доста косми ми падат, ако не правя е по-добре. Купих цяла кутия ампули за силен косопад на Напура, но ефект - нула. Имам още, но ги спрях. Имам и на Виши от новите, но ще ги включа, по нататък (ползвах ги мин.лято).

# 524
Виши бяха страхотни, винаги са ми спирали веднага косопада, следродилния също. Затова и бях много смела, знаех, че като усетя леко, че нещо не е както трябва, с тях се оправям веднага.
За последните 5 години съм ги купувала може би по два пъти годишно.
Сега не ми помогнаха и съм сигурна, че ги развалиха. Този път, като ги купувах и прочетох нова формула си помислих, че са ги прецакали и се оказах права.
Виши не са професионална козметика, но понеже коментираме косопад  Blush

Общи условия

Активация на акаунт