Професионални серии за коса - тема 104

• 70 371
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Мишел, точно от това е. При мен почти винаги резултатът е много по-добър, когато слагам финишите на влажна коса. Изключение правят такива като спрейове за блясък и термоспрейове преди преса или маша. Peace

Бубе, радвам се, че са ти харесали червените Про Файбъри, защото нали ти ги хвалих надълго и нашироко и е хубаво, че няма да ме биеш. Hug При маската и аз забелязвам, че изчезва в косата, но и нещо особено: както косата си е мекичка от шампоана, след нанасяне на маската я усещам леко по-твърда и като пипам кичурите, сякаш усещам отделните косми. После обаче се разресвам супер лесно, като след яка хидратираща маска. Плътността, както знаеш, е забележителна. При всички други серии обаче косата ми е по-твърда след шампоана и омеква след маската. Не знам на какво се дължи, но важното е, че резултатът е разкошен. Heart Eyes

# 526
ФЕЕРИЙКЕ,да,страхотни са  Hug  bouquet Няма бой...Дори напротив-само благодарности  Hug

Интересно че при мен Алтерна шайн(за блясък) се държи супер!Не само че не ми пада нито един косъм при миенето,ами и след това при сресването падат само няколко броя.А вече свършвам шампоана и балама.От крема без отмиване имам още,за щастие.Мисля скоро да си подновя серията.

# 527
При мен Алтерна шайн се държи съвсем балансирано: нито премива, нито изсушава, нито повече коса пада. Нелоша серия, два пъти съм купувала, но не е и нещо свръх.

# 528
  • Пловдив
Здравейте момичета. Simple Smile

Полагам големи грижи за косата си от години.Домашни маски,професионални шампоани и маски.От 1г започнах да се боядисвам и от тогава спрях с домашните маски,защото ме е страх яйцата,млякото да не ми бутат цвета.А маски само с масла не искам да правя,че пък много ще ми омазняват корените.

Вие правите ли маски или само купени ползвате?
Предложете ми добри кристали за коса?!До скоро ползвах на Insight,но ми свършват.

bouquet

# 529
Здравейте дами, правих омбре и краищата ми ги третираха с блондор, резултата е много суха коса. Корените по принцип ги определям като нормални към бързо омазняващи се. Моля за препоръка за финиш, който да помогне за решаване на проблема.

# 530
  • Бургас/Пз
Здравейте момичета. Simple Smile

Полагам големи грижи за косата си от години.Домашни маски,професионални шампоани и маски.От 1г започнах да се боядисвам и от тогава спрях с домашните маски,защото ме е страх яйцата,млякото да не ми бутат цвета.А маски само с масла не искам да правя,че пък много ще ми омазняват корените.

Вие правите ли маски или само купени ползвате?
Предложете ми добри кристали за коса?!До скоро ползвах на Insight,но ми свършват.

bouquet

Правя си маски предимно с масла. Никога не съм обичала ползването на хранителни продукти, голямо мацотене настава.  Mr. Green

Кристали не ползвам и затова не мога да препоръчам. Ползвам предимно формули , които са като олио и съм доволна от тях.

Здравейте дами, правих омбре и краищата ми ги третираха с блондор, резултата е много суха коса. Корените по принцип ги определям като нормални към бързо омазняващи се. Моля за препоръка за финиш, който да помогне за решаване на проблема.
Освен хидратиращ финиш е добре и една силно хидратираща маска, която да нанасяш само на дължините. Всеки е доволен от различни продукти за сухите краища - на мен лично олиото с арган на Наши и олиото на Митик ойл ми се отразяват най-добре.

# 531
Привет момичета  bouquet

Искам да ви споделя малко за Marrakesh, защото имах възможността да тествам някои от нещата им. Миризмата се оказа доста приятна  Heart Eyes Ухае по-скоро на ориенталски пазар за подправки от колкото на ориенталски мъж  Mr. Green Сладка и пикантна миризма на нещо като кардаком, канела, бял пипер и индийско орехче.

Серията за изправяне Kahm е страхотна  Heart Eyes наистина както са написали в описанието е "вълшебен елексир"! Мисля да си купя едно шише от олиото.

# 532
Аз имам олиото с кокос и лайм не е нещо уау, но не е и лошо. Миризмата се задържа супер малко време. Сложих го преди малко и вече няма и помен от него. Цялата коса ми мирише супер силно на серията Терапист Керастаз, която използвах в банята при миене на косата тази вечер.

# 533
Хубаво е, че има доволни от Маракеш, защото при мен омазняват супер сухата ми коса и аромата не го понасям. Сега спокойно ще подарявам на някоя колежка, без да ми тежи на съвестта. Благодаря за отзивите. bouquet

# 534
  • Велико Търново
djasra, преди време в Арлен имаха малки разфасовки на маските и аз си купих от тях - по 20 лв. бяха някъде, тъй като винаги свършвам първо ш-ните/от тях си купувам нормални опаковки/, а маските ми оставаха; сега виждам, че не се предлагат в сайта, има минита на балсам и ш-ни - може от тях да пробваш Peace

Аз, покрай засиления косопад, забелязвам и по-бързо омазняване Confused преди миех косата си на втория, третия ден, а сега още на деня, следващ измиването, вече е с мазни корени. Май е време за Ливинг прууф...

# 535
  • Варна

Лореал рипеър/синята кутия/маска за дължините и Коприната на CHI мисля,че ще свършат работа. Това  е предложение в сравнително ниския ценови клас и при мен поне на перманентно изрусявана/само с боя/ коса работи доста добре.

# 536
  • Бургас / София
Днеска си измих косата с Ливинг Прууф за обем и съм много доволна, дано се запази обема, първоначално си мислих, че косата е пресушена, и сложих финиши: серума Про Файбър червеният + марокан олиото  Heart Eyes . Това ми е второто използване на шампоанът първият път не помня как беше резултата Simple Smile . Аромата на шампоанът е 1 към 1 с хайверите на Алтерна  Heart Eyes (лимони)

# 537
СИТИ, сподели после колко дълго ще се задържи аромата, обожавам аромата на хайверните алтерни...а серията рестор на ливинг как ухае, който я е ползвал?

# 538
  • София
Аромата на шампоанът е 1 към 1 с хайверите на Алтерна  Heart Eyes (лимони)

И аз това си мислех, че доста се доближава. Усещам го като бергамот и разни други цитруси. И на мен ми харесва много - свежо, без да е базово и плоско  Laughing.
Но Ливинга доста изсушава косата ми (поне на второ ползване). Подчертано протеинова серия е!

# 539
Креми, абсолютно всички продукти на Ливинг ухаят еднакво, не се различават сериите.
И да, серията за обем си е протеинова, с най-много протеин е от всички серии. Пшеничен и соев.

Общи условия

Активация на акаунт