Професионални серии за коса - тема 104

• 70 373
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас / София
Аромата се задържа, ухае свежо и ненатрапчиво, но не мога да определя добре, понеже използвах и финиши, а те са с доста силен аромат (червеният серум Про Файбър и маслото на Марокан) и въпреки това се усеща цитруса  Heart Eyes . На вторият ден надали ще се задържи. Ще видя утре как е откъм омазняване Simple Smile

# 541
И аз много обичам аромата на хайверните Алтерни...и не само аромата, разбира се  Heart Eyes .

# 542
  • Бургас / София
Аз пък не мога да се разбера с хайверите, само с бамбука за блясък . С една дума не харесвам Алтерна, но подарих на майка ми хидратиращият хайверен + маската и сега смятам да пробвам пак шампоанът, че не помня ефекта му, но беше странно не ми действаше хидратиращо, а напротив, даже пресушаващо, шампоанът им за обем хич не ми хареса и от бамбука и от хайвера, само Тен ми хареса . Странно е но Лореал ми е любимата марка заради Про Файбър, след това Керастаз, после може би Кюн, ама Кюн отдавна не съм си използвала шампоанът, пък по едно време той ми беше спасението за чувствителният скалп. Да не забравяме и Секси Хър, уникална марка Simple Smile

# 543
  • София
Здравейте момичета. Simple Smile

Полагам големи грижи за косата си от години.Домашни маски,професионални шампоани и маски.От 1г започнах да се боядисвам и от тогава спрях с домашните маски,защото ме е страх яйцата,млякото да не ми бутат цвета.А маски само с масла не искам да правя,че пък много ще ми омазняват корените.

Вие правите ли маски или само купени ползвате?
Предложете ми добри кристали за коса?!До скоро ползвах на Insight,но ми свършват.

bouquet

Христинче, за маските - правя всякакви. И с разни хранителни продукти, и купени, и смес от двете, и с масла. Можеш да си смесваш масла с купена маска и да не мажеш корените, ако това те притеснява, макар че маслата не омазняват корена и не провокират омазняване, но ти си знаеш де.

За кристали, не знам има ли разлика м/у кристали и олио финиши, но универсални любимци са Митик ойл, както и Вела лукс ойл.
http://www.arlen.bg/product/3065/mitichno-olio-za-podhranvane-na … ic-oil-100ml.html
http://www.arlen.bg/product/1507/luksozno-rekonstruirashto-olio- … xe-oil-100ml.html

Здравейте дами, правих омбре и краищата ми ги третираха с блондор, резултата е много суха коса. Корените по принцип ги определям като нормални към бързо омазняващи се. Моля за препоръка за финиш, който да помогне за решаване на проблема.

Мисля, че освен финиш, трябва да си вземеш и силна хидратираща и протеинова серия.
За хидратираща, може би Нутритермик на Керастаз или Лилавите Секси хеър, Екстремно хидратиращите на Филип Кингсли.
Протеинова добра, и на добра цена е серията за възстановяване на Кератина на Напура, може също да погледнеш и Рипеър серията на Алтерна, Кератиновите шампоан и балсам на Наши.
Но дори и никое от по-горните да не вземеш, избери нещо хидратиращо и протеиново по твой вкус и действай. Финиша може да е всякакъв.
Можеш да добавиш и спрей от типа на зеленият чай на Афоджи или Л2 на Лакме.

Момичета, които правихте терапията на Наши, как ви се отрази?  Heart Eyes
Мечтая да си я направя пак, на колко време може да се прави най-често  Laughing

# 544
Привет, дългокоски  Hug
Моля, момичетата , чийто коси в момента обичат повече хидратация да кажат коя серия да взема :Червената TIGI или синята? Косата ми в момента понася чудесно 2-3 последователни пъти хидратация. За сравнение: най- добре я усещам след серия за всеки тип коса- явно вече не е така изтощена.
А, може би, и зелената  TIGI -  за  нормална коса - да не ми е слаба обаче  newsm78 Все пак се боядисвам ...
Много моля, който е ползвал да сподели baby_neutral

# 545

Аз я правя веднъж месечно, до сега 2 пъти съм правила, скоро ще ми е 3-ти.
Втория път ми дойде по-силна сякаш  Thinking, краищата ми стаха груби.... но това уплътняване на косата до върха го устих и двата пъти. Блясък, плътност, здравина.. Heart Eyes При дъщеря ми също имаше съществена разлика преди и след терапията.

Течната коса не ме впечатли чааак толкова, но тази терапия ми е фаворит  Heart Eyes

Здравейте дами, правих омбре и краищата ми ги третираха с блондор, резултата е много суха коса. Корените по принцип ги определям като нормални към бързо омазняващи се. Моля за препоръка за финиш, който да помогне за решаване на проблема.

Вземи си олио, аз лично съм фен на олиото Макадамия, корината Чи и Митик за плътна коса.
Крем за преди изсушаване също бих препоръчала. От темата се запалих по термо кремът абсолют на Лореал  Laughing ми много ми харесва, сега ще купя трета опаковка.
Ухае свежно , омекотява ми дължините, надявам се да пази и косата.

И маски с кокосово масло когато може. Много добре се отразява на изрусени дължини.

# 546
  • Бургас / София
Аз пък как се изказах за Алтерна, а забравих колко добре ми влияеше Рипейър, но и той до време Simple Smile

# 547
Много благодаря за отговорите ✌ в момента имам на кюн кератиновата серия, термозащита ползвам на керастаз- термик цимент. Видях, че в рибката крема на Лореал рипеър е намален, ще взема и него. Може би и олиото на наши ще добавя, имам вкъщи коприната на чи, но е отдавна отворена и се чудя дали има трайност.

# 548
Привет, дългокоски  Hug
Моля, момичетата , чийто коси в момента обичат повече хидратация да кажат коя серия да взема :Червената TIGI или синята? Косата ми в момента понася чудесно 2-3 последователни пъти хидратация. За сравнение: най- добре я усещам след серия за всеки тип коса- явно вече не е така изтощена.
А, може би, и зелената  TIGI -  за  нормална коса - да не ми е слаба обаче  newsm78 Все пак се боядисвам ...
Много моля, който е ползвал да сподели baby_neutral

Ползвала съм и трите серии и най-добре ми се отразява червената. Синята си е точно за хидратиране каквото търсиш, но лично при мен тя повече сплесква косата...не знам защо се получава така, уж е по-слаба. Но това предполагам ще е различно при всяка коса.

# 549
  • Бургас/Пз

Аз я правя вече за трети път и продължавам да съм много доволна. През около 5 седмици, защото през това време правех и течната коса на Вела, ботокса на Лореал и с индийските билки също. Та все ми е трудно да я вместя, но вчера успях  Mr. Green По принцип я дават на 4 седмици веднъж да се прави , като по средата може да се направи ампулата на Наши.

# 550
И аз съм много доволна от терапията Наши и ще продължавам да си я правя с голям кеф.  Heart Eyes Обаче, косата ми изглежда доста се възстанови през последните месеци (пу-пу!) и не видях онази потресаваща разлика, която беше налице преди 2 месеца, когато правих терапията за първи път.  Но от тогава, почти на всяко миене слагам или пре-уош или ампулка, или течната коса и резултатът е все по-добър. Иначе, вчера сложих пре-уоша Еликсир Ултим, а после терапията Наши. Нагрях втората стъпка за 20 минути и постоях още около час преди да вляза под душа. Косата стана жилава, плътна и лъскава. Една идея по-права е от друг път, но нямам против.  Peace Бях решила да правя терапията точно веднъж в месеца, но все изникваше нещо ново за проба и отлагах. От сега нататък ще гледам да съм стриктна.

Момичета, моля, припомнете ми хидратиращото мляко на Алтерна има ли протеин и в каква комбинация го ползвате? Отдавна го имам и го бях забравила и вчера се зачудих с какво да го ползвам.  Thinking

# 551
  • Пловдив
Вивче, този въпрос го зададох и аз (във фб стр. на Наши). Казаха ми минимум през 2 седмици, а ефекта трае до месец. И аз съм очарована от терапията, вече 3 пъти, през месец. Имам още за 3-4 терапии и искам да си я подновя. Надявам се пак да си делим Simple Smile Дори искам този път 500 мл.

# 552
Скрит текст:
Вивче, този въпрос го зададох и аз (във фб стр. на Наши). Казаха ми минимум през 2 седмици, а ефекта трае до месец. И аз съм очарована от терапията, вече 3 пъти, през месец. Имам още за 3-4 терапии и искам да си я подновя. Надявам се пак да си делим Simple Smile Дори искам този път 500 мл.

Скрит текст:
Аз отсега се включвам!  Mr. Green

# 553
  • София
Бюти, благодаря ти. Тези прахчета, как искам да можех да ги купя, но уви.  bouquet
FreakOnALeash, има да. Комбинация с други финиши или целият ритуал, питаш какъв е? Аз, го слагам всеки път, 10-12 помпи. По- малко ми е недостатъчно, но ако прекаля усещам леко втвърдяване. Смесвам го след, като съм измила с бамбуковото термо в длан. После нанасям. Следват някое олио, липидиум за връхчетата. Никога не ми е било достатъчно само хайвереното мляко, дори си мисля, че нито виждам нито усещам ефектите му. Дано косата ми не е толкова късогледа, като мен!  Mr. Green  bouquet  Hug
Бисквитка, как си? Косопада поспря ли?  Hug
Сети, ще разкажеш ли, наученото от теб за натуралните бои за коса, моля те? А ако вече имаш и опит, би ли споделила?  Hug  bouquet
Ааа, много Ви, моля дами, пишете ме и мен за терапията на Наши.  Praynig Феята на Наши, моля да ни ръсне с прашец!  Wink Епона, нали тази чест беше твоя или бъркам?

# 554
Момичета, моля, припомнете ми хидратиращото мляко на Алтерна има ли протеин и в каква комбинация го ползвате? Отдавна го имам и го бях забравила и вчера се зачудих с какво да го ползвам.  Thinking

Freak, хайвера е протеин, иначе не помня дали има друг още. При мен лично млякото даде първоначален добър резултат, даже много го хвалех в темата, и точно след 3 проби сухите ми краища си оставаха такива. Много го мъчих и го подарих, явно не е за много суха коса.

Общи условия

Активация на акаунт