Отговори
# 165
Здравейте, момичета! Simple Smile
Заповядайте да се почерпите за моя юбилей днес! Simple Smile
Скрит текст:
Прекрасен ден ви пожелавам!  Hug

# 166
  • София
Лили честит рожден ден . Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и много леко и безпроблемно раждане.  bouquet bouquet bouquet

# 167
  • гр.София
Лили,честит рожден ден! Бъди здрава,щастлива и мнооого обичана жена и майка  bouquet
Честит Лазаров ден момичета!
От 10ч сме навън и сега се прибрахме скорострелно. Детето няма нищо за обяд,сложих една крем супа от зеленчуци да се прави,става най-бързо.
Аз вчера разпуснах за 2-3 часа с приятелка,еми друго си е да ви кажа. Покой на ума и тялото  Joy

# 168
  • NE
Лили Честит рожден ден! Пожелавам ти да си здрава и щастлива с пожелание за леко раждане, успешно кърмене и хармония вкъщи.
Днес бяхме в Родопите. Вилито се запозна с братовчедките. Едната има проблем в развитието на психично ниво (който не се приема от родителите) и цял ден крещя и вилня. Вилито така се изнерви, че часове рева и беше неспокоен.

# 169
  • Бурса
Честит рожден ден Лили  newsm59 Много щастие и хармония в семейството. Здраве и късмет! И не на последно място приятен празник  Hug

Мария добре си се отразява малко време "за мен", няма спор  Grinning

Феичка неприятно е това положение. И аз имам познато семейство, чието детенце има проблем и то не само според мен, но родителите не го приемат а най-лошото е че не се знае от къде идват нещата и може би може да се помогне на детето. На 4 годинки е, почти не говори, ако каже нещо е трудно разбираемо, много буен и невъздържан. Освен това не го пускат и на градина.

Аз имам друга болка. Тук сестрата в градината ми обърна внимание на това, че на Теди краченцата от коленете надолу са малко на Х, дали съм я водила на ортопед. Водила съм я като бебе, когато беше задължителния преглед и от тогава не. Истината е, че преди два месеца още ММ ми каза че му се струва че има нещо нередно в походката, пък аз отричах... Гледам да не се шашкам де, защото не се набива на очи и четах из интернет, че в доста от случаите се израстява до към 4-5 годишна възраст. Но със сигурност ще отидем на преглед живот и здраве като се приберем във Варна, което ще е след около месец и дано не е нещо сериозно  Praynig За сега предприехме да я отучваме да седи като жабка на земята, което и е обичайния начин на стоене(както съм била и аз като дете) а било много погрешно така  да се седи.

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 22:39 от telly

# 170
Лилито, честитка и от мен!!!

Днес Аби за първи път отказа следобеден сън... Заспа си в 9 както обикновено... Дано не стане навик. Мисля че к рано.

:*

# 171
Лили, честит рожден ден Simple Smile да си много щастлива, здрава и обича  Heart Eyes

Ели, напълно те разбирам. Мисля, че след определено възраст, да кажем 2 год., следобедният сън е и за майката  Joy

Тели, не се притеснявай, ще я заведете на предглед и ще се разбере, но това седене наистина не е хубаво, най-добре по турски  Hug

Мойто диване е започнало да крещи ужасно и много да се тръшка. Не знам дали е период или аз съм много изнервена от недоспиване напоследък и понеже повишавам повече тон, се учи от мен  newsm78

Утре пътуваме, живот и здраве, весели празници, ако не мога да се разпиша.
 Hug

# 172
Тели, не се шашкай, всичко ще бъде наред! Моята я водих на годинка пак, а също и на 2 години. Ходи с пръстите навътре извити, а не с успоредни стъпала. Как не се спъва като тича, не знам. Докторът казва, че е ок и ще го израсте. Седенето на земята е само по турски. Даже сама си прави забележка и си обръща краката. Ама аз досадно й повтарях всеки път и свикна. След годинката като ходихме ми каза са правя масаж, но отдавна не го практикуваме.

# 173
Добро утро,
мен ме тресе предстратова треска  #Crazy

все се каня да питам и сега Фрау ме подсети - вие след баня, масажи, мазане с кремове разни практикувате ли още? Аз едвам успявам да я облека понякога и честно казано в седмицата й се събират най-много 2-3 пъти мазане, за друго да не говорим...

И чисто професионално да ви напомня, който не го прави вече, да започнете да им мажете откритите части на тялото против слънце - я моята на лицето от две излизания набързо и като забравих и сега е с лек тен на бритон  Joy дланите от горе до края на лятото ще хванат бразилски загар, ама там няма как да остане крем, след като само се бършат...та да си кажа  Hug

Лили, така като не се разписваш от рано и все си мисля, че се случва хубавото нещо Simple Smile

# 174
  • гр.София
Честита Цветница на именниците в темата !!!Бъдете здрави,благословени и да имате всичко,за което мечтаете!!!!  bouquet
Копче,аз мажа със слънцезащитен от преди месец някъде. Както започнаха големите жеги. След баня,мажа от време на време с лосион,не винаги.

# 175
Добро утро мами!!
Мария, благодаря за честитката Wink
Весело изкарване на всички!

За кремчетата, не съм слагала овлажняващи кремчета от както Аби беше съсвсем бебе... Както казва Копче едва стигам да я облека.
Всъщност сега ми дърпа дрехите от ръцете за да се облича сама и процеса става безкраен...( облича си сама панталоните и гащите)

Кремче за слънце слагаме всеки ден сутрин преди ясла на лицето и откритите места.
Шапка не търпи от бебе Sad

# 176
Мария, благодарности и от мен! Да сме живи и здрави всички цветя и да се радваме на здрави малки цветенца! Simple Smile :*
Много благодаря за всички пожелания за вчера, момичета! Непременно ще ви пиша и от болницата, като дойде моментът. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Прекрасен ден!  Hug

# 177
  • София
Привет и честит празник на всички празнуващи  bouquet

Аз все още си мажа всеки ден след баня, правя когато даде и по хубав масаж, а когато не по накратко, но не пропускам. При нас с нашата атопична кожа не мога да си позволя лукса да не мажа.
Слънце защитно още не съм слагала, а трябва. Купих, но то се развали времето Simple Smile

Тели със сигурност може да се оправи и ще го израсте, но най добре посетете лекар за да ви насочи кое как и да не се притеснявате  Hug

Ние обедния сън не го отказваме никога, но пък проблема ми е че много спи на обед. Това за сметка на първите 2г когато не искаше по цял ден да спи. Лошото е че спи добре и доста и после вечер няма приспиване до никое време пак и сутрин като е на детска едва го будя. Ни шум му пречи вече, ни нищо и голям зор с буденето.

Вчера ходихме на кино с Влади. На 3D, Книга за джунглата . Очаквах по малко да издържи, но издържа 2 часа и точно 15-20 мин преди края го изкарах, че много започна да пее, приказва и закача хората. НЕ гледаше вече и започна да преди. Но в началото си седеше с очилата и си гледаше, но според мен просто не беше филм за него. Ще видя като има някоя интересна анимация и пак ще го заведа, определено му хареса и грам не се стресна от силния звук и от някои по стряскащи сцени от реклами на други филми и на този също. Simple Smile

# 178
Честит празник на всички мами, татковци и деца с име на цветя! Как бързо отминава времето! Малките свикнаха с яслата (аз още трудно свиквам)! Рядко мажа,  а още не съм взела и слънцезащитен крем! Да споделя, че в Щерев правят пълен пакен онкогинекологичен -профилактичен преглед (включва гинекологичен преглед, УЗИ, онкоцитонамазка,  колпоскоп, скрининг за   HPV)  на преференциална  цена с покупка на ваучер (11,80лв) от офертомат и доплащане в Щерев 47,80, Т. Е.  всичко излиза 59,00лв. Офертата е до края на м.май. и аз смятам да се възползвам. Прегледите се извършват от д-р Димитров - проучих,  че е  добър, млад специалист по онкогинекологична профилактика.

# 179
  • гр.София
Момичета въпрос: смятате ли,че е подходящо да запиша детето на английски?
Аз самата се чудя,защото не е научил родния си език и да не би да забавя процеса/да се обърка от изучаването на друг.
Забелязвам,че много помни английски думи. Пее Jonny,Jonny,yes papa, The wheels on the bus, Twinkle,twinkle little star и знае доста думи и значението им покрай baby tv.
Копчето знам че е записала малката. Ако може да даде мнение.

Общи условия

Активация на акаунт