Чистота

• 6 274
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Този стар оригинален паркет всъщност е дюшеме  ooooh!

# 16
  • Mediterraneo
Този стар оригинален паркет всъщност е дюшеме  ooooh!

Много здраве имаш.

# 17
  • Бургас
За банята открих препарата,който не мирише много и чисти страхотно.
Това е от Лидл,в туби от 5или6 литра беше,трябва да погледна.
Чисти страхотно!
Понякога използвам и Пулирапид,но много ми мирише.

# 18
За банята открих препарата,който не мирише много и чисти страхотно.
Това е от Лидл,в туби от 5или6 литра беше,трябва да погледна.
Чисти страхотно!
Понякога използвам и Пулирапид,но много ми мирише.

Би ли казала как се казва и в каква туба е?

# 19
  • Бургас
Свежина утре ще ти го снимам,че сега не ми се мърда вече.
Формил мисля че беше,но да не те излъжа само  newsm78 Embarassed

# 20
Добре, благодаря ти!  Heart Eyes

# 21
  • Бургас
Свежина,извинявай за закъснелия отговор.
Ама и ние с ММ сме едниии....неможем да се разберем.
Той пазари често за вкъщи. И като донесе продуктите,го питам къде пазари (макар,че от съдържанието на покупките,разбирам от къде е  Mr. Green ) но все пак  Mr. Green
Отговорът му е  ,,от лидл,, та така....
И от там аз си мисля че и въпросният препарат е  то лидл,а то не бил от там.
Само този за котления камък е лидълски. А аз се чудя защо така и не съм вждала тези туби в магазина  newsm78 Викам си,те ги пускат по рядко сигурно  hahaha
Та,ето го и въпросният препарат  Grinning който така и не разбрах от кой магазин е  Embarassed

# 22
Аз съм фен на мокрите кърпи за чистене на баня, които използвам между основните чистения, или когато нямам време. След като изтъркам с тях минавам с мокър парцал, за да не остава препарат. Иначе основно чистя с циф и доместос и гъба. За труднодостъпни места ползвам четка за зъби. Най-голямата ми драма е, че маркуча на душ слушалката не е достатъчно дълъг и като изтъркам плочките в другия край на банята, не мога да ги измия и се мъча да поливам с разни канички и да бърша с парцал.   #2gunfire

# 23
karzz, много ти благодаря! Ще се оглеждам за този препарат. Тъкмо тея дни ще мия банята, та дано го намеря, защото гледам, че пише на турски и предполагам, че е възможно да сте го купили от магазинчетата за турски препарати, а не знам да имаме такова в близост.

moonriver, не ти ли се намира градинска лейка? Мина ми през ум като удобен вариант. Иначе едно време като нямахме душ слушалка, миех стените като ги плисках с кофа топла вода (от топлата вода по-лесно се изплаква препарата). Съответно после бършех вода от коридора, защото се изливаше и под вратата. Но да плакна с бърсане - оооо, мързи ме!

# 24
karzz, много ти благодаря! Ще се оглеждам за този препарат. Тъкмо тея дни ще мия банята, та дано го намеря, защото гледам, че пише на турски и предполагам, че е възможно да сте го купили от магазинчетата за турски препарати, а не знам да имаме такова в близост.

moonriver, не ти ли се намира градинска лейка? Мина ми през ум като удобен вариант. Иначе едно време като нямахме душ слушалка, миех стените като ги плисках с кофа топла вода (от топлата вода по-лесно се изплаква препарата). Съответно после бършех вода от коридора, защото се изливаше и под вратата. Но да плакна с бърсане - оооо, мързи ме!

Честно казано не се бях сетила за лейка. Мерси за идеята, ще се опитам да намеря някоя по-мъничка. С парцал е наистина мъчително, трябва няколко пъти да минеш. Да плисна с цяла кофа ме е страх  Joy сега мисля и за някакъв вариант с маркуче да удължа душа.

# 25
  • Бургас
Свежина,аз съм в ,,Славейков,, и до нас има един магазин,води се левче,но не съм обърнала внимание дали го има. На ,,Цар Калоян,, също има подобен магазин,само с препарати и домакински пособия мисля имаше.

# 26
Май се сещам за кой магазин ми говориш. Пада се на ъгъл. Доста ми е далече, но като минаваме натам ще надникна. Вземала съм от там течен препарат за пране.
Благодаря ти още веднъж!  Hug

# 27
  • Бургас
 Свежина smile3525 . Точно той е  Hug

Общи условия

Активация на акаунт