Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията ви от Магурата?
Какво мислите за Божия мост в района на Враца?
Какви са впечатленията ви от посещението на пещерата Леденица и какви са възможностите за посещение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията ви от Магурата?
-
Какво мислите за Божия мост в района на Враца?
-
Какви са впечатленията ви от посещението на пещерата Леденица и какви са възможностите за посещение?
Посещението на пещерата Леденица беше разочароващо поради проблеми с осветлението, което изгасна, и липса на организация. Влиза се на всеки кръгъл час, а ако е почивен ден или празник, се събират много хора. Въпреки табели за милиони левове, похарчени по европейски проект, липсва всякаква организация. Пещерата Леденица предлага завладяващо лазерно шоу и множество красиви образувания. Посетителите споделят, че мястото е впечатляващо и предлага уникални изживявания. Освен това в региона има и други забележителности, които могат да бъдат разгледани.
-
Какво мислите за пътя до Магурата?
-
Какво мислите за Благоевград?
че някак не си представям да ми липсват примерно 80 марки, да отида в БТС и да дам 80 лв × 2 (защото сме двама) накуп за марки 😃
Започвам да си мисля, че просто не са имали марки и служителката ме е насочила към БТС, защото там ги има всичките. Но се почудих от това, че каза ,,вече", т.е един вид, че вече оттам ще се взимат, така че все пак ще споделям от предстоящите ни посещения инфо за марките. Иначе и аз не виждам смисъл и логика по обектите да няма марки. Да, случвало се в даден обект да не е имало марка, но за няколко липсващи не ми е проблем да взема от БТС. Иначе преди няколко месеца бяхме ходили в Манастир 7-те престола и там също нямаха марка.