Национални туристически обекти - 5-та тема

• 114 126
  • 842
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте,
има ли начин да се сдобиеш с марка от някъде другаде, ако в обекта не е налична към момента? Миналото лято обиколихме доста обекти и имаме печати, но на доста места нямаше марки и детето е доста разочаровано.
Не се борим за печалби и значки, просто дъщерята е мотивирана да обикаля, гледа и събира печати и марки за лична мотивация и сега се чувства малко неудовлетворена.

# 496
Дали в БТС нямат от всички марки?

# 497
Някой посещавал ли е пещерата Съева дупка. Колко време отнема обиколката и върви ли се много до нея?

# 498
Здравейте!Има паркинг точно отстрани до пещерата. Влиза се с водач, обиколката не беше дълга някъде около 30 мин. Ако не се лъжа. Вътре има няколко участъка с по-голям наклон за изкачване и слизане, но не е кой знае колко трудно. Много е красиво, там са изнасяли концерти известни изпълнители.

# 499
  • София

В БТС има всички марки аз лично всяка година си взимам липсващите от там!

# 500

Това е много добра новина, благодаря!
Става въпрос за БТС с този адрес от сайта, нали :
https://www.btsbg.org/kontakti

# 501
  • София

Това е много добра новина, благодаря!
Става въпрос за БТС с този адрес от сайта, нали :
https://www.btsbg.org/kontakti

Да адреса е същия, варианта е да ги вземете от подлеза където имат офис или от Централата им, която е на 5 ет., както е посочено в сайта им и от двете места съм взимала.

# 502
  • София
Здравейте,
Планираме семейно пътуване с цел културен туризъм в Северозападна България. Мисля да посетим обектите около Враца, пещера Леденика, Белоградчик, Видин и пещера Магурата.
Моля, да ми препоръчате подходящи семейни хотели в района. Предпочитам да имат двор и/или място за игра, тъй като сме с две деца. Не откривам много предложения в интернет.
Благодаря!

# 503
  • у дома
Здравейте,
Планираме семейно пътуване с цел културен туризъм в Северозападна България. Мисля да посетим обектите около Враца, пещера Леденика, Белоградчик, Видин и пещера Магурата.
Моля, да ми препоръчате подходящи семейни хотели в района. Предпочитам да имат двор и/или място за игра, тъй като сме с две деца. Не откривам много предложения в интернет.
Благодаря!

Не мога да помогна,защото сме в Монтана и сме ги обикаляли поотделно и не сме спали....но в Северозападна България хич не е развит туризма....
Препоръчвам ви тази пещера в района http://poseti.guide-bulgaria.com/a/1335/peshtera_venetsa.htm-откриха я преди няколко години и е много красива.Не е в 100те НТО,но на мен лично ми харесва повече от др,които сме посещавали...

# 504
  • при късмета
Във Враца не знам как стои въпроса с преспиването. Ние и двата пъти отсядаме в Белоградчик. Само Видин е по-далеч, Магурата е на 20км. което е нищо, а скалите на място и това е причината да избирам Белоградчик за преспиване. Но пък къщите за гости, предлагат сходни условия, те затова и не са много. Като ходихме първия път, местен жител ми даде предложения, къща с двор май изобщо няма. Единствената разлика е, че само 2 са с ресторант в самата къща (посещава се и от други клиенти). И д9а отседнете в такава без заведение за хранене, то разстоянията там никак не са големи.
Венеца не можахме да посетим, но по отзиви е много красива и си заслужава посещението, въпреки, че няма печат

# 505
Ние спахме в комплекс Магура, отсядали сме и в Турлаците в Чипровци. И двете са ок. Има и едно ново, до Лопушански манастир - Под Чардака. Вижте и Хан Мадона във Фалковец.

# 506
  • моята мила родна страна
Здравейте,
Благодаря!

Преди време бяхме по същия маршрут и нощувахме в хижа "Леденика" До самата пещера е, има ресторант, беседки с барбекюта, широка поляна за игра. Като условия самата база не е кой знае какво, но за 1 нощувка става. И все пак става въпрос за планинска хижа, не хотел. Wink

# 507
  • Русе
Пътят до "ЛЕеденика" още ли е толкова ужасен?

# 508
  • Велико Търново
Бихте ли ми казали откъде се получават значките за посещение на определен брой обекти?

# 509
  • София
miron77
Значките се получават от офиса на БТС в София, бул.Васил Левски №75 /Спортната палата/ в подлеза.

Общи условия

Активация на акаунт