Звездни компромати - 281 част

• 97 246
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Том Харди има син.
И още един от предишна връзка.
Не съм видяла някъде да е потвърдено, че второто дете е момче. Нито той е казал, нито в пресата е излизало. Навсякъде за него и Шарлот се пише, че имат "first child together".

# 631
Не споря, но си спомням, че бях чела някъде, че им се родил син Peace Иначе да-навсякъде е "first child".

# 632
  • Once there was a Hushpuppy...
Не са разкрили, иначе и в темата тук щеше да се разбере newsm78
Черна беше количката и аз го свързах с момче, не че е задължително Peace

# 633
  • На брега на реката
А Кели Кларксън е родила на 12.04, момче, Remington Alexander.

# 634
На мен ми е непонятно цялото това криене, при положение, че при Том досега винаги всичко е било на показ. И сватбата така криха, а преди години Шарлот хич не се притесняваше да обяснява как го канела на кафе, докато официалната му приятелка бременее.

# 635
  • София
На мен ми е непонятно цялото това криене, при положение, че при Том досега винаги всичко е било на показ.
Не знам защо, но първата асоциация, която направих с написаното, беше на мъжкото му достойнство.  Blush

# 636
Понеже и то е честичко на показ Joy

# 637
  • София
Точно, де. При все, че ти надали точно това си визирала.  Grinning

# 638
Такава голяма фенка съм на Харди, а така хич да не съм му виждала достойнството... Sad Тъжно ми е за мен самата  Mr. Green

# 639
  • На брега на реката
Бебето не се ли роди доста преди да му снимат достойнството  Mr. Green

Chris Hemsworth готви с дъщеря си.
Хлапетата на Vin Diesel му приготвят закуска  Mr. Green
2 от 3-те деца на Иванка Тръмп
И Ricky Martin с близнаците

# 640
  • София
Хората си променят приоритетите. Не забравяйте, че славата може много да променя, а понякога и много притиска психически. Особено по-интелигентните.

# 641
Според мен тези решения в тяхната връзка ги взима Шарлот, а тя е хитра и се учи от грешките си. Том колкото е остро интелигентен в професията си, толкова е един типичен валерибожиновец в интимните приключения.

# 642
Ох, най-големият минус на това, че жената е по-голяма от мъжа са хорските приказки - "че е излъган, за да се ожени" Mr. Green
Не е страшно, не боли Mr. Green свиква се Laughing

Не само това. Коментарите бяха и за това, че жената постоянно трябвало да се доказва...  newsm78
Много ми е чудно, че едва ли не младостта е най-важна. Супер тъпо схващане.
Значи някой, ако е млад - става, ако ли не - да носи от 10 кладенеца вода, че иначе го сменят.  #Crazy

# 643
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, да Peace Емотикона ми беше зелен....
Та, представяш ли си какво ми е Crossing Arms Ежедневно доказване,  иначе шут в гъ$@  и аут Whistling hahaha

# 644
  • София
Такава голяма фенка съм на Харди, а така хич да не съм му виждала достойнството... Sad Тъжно ми е за мен самата  Mr. Green

Не тъгувай много! Нищо кой знае колко голямо не си изпуснала.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт