Удължаване на коса

• 149 323
  • 692
  •   1
Отговори
# 240
Как сама бе,жена? Shocked Даже и фризьор да си как сами се оправяте #Crazy Направо ми събра очите, супер си се справила  bouquet

Благодаря ти  Hug

Не е толкова трудно колкото изглежда. Просто режеш две еднакви дължини и ги пришиваш едно под друго (едното остава малко над другото - препокриват се) и после зашиваш клипсите по краищата и евентуално средата ако е много широко парчето. Отделно си правиш по-малки за страничната част - косата която се вижда отпред.
Готовите .... как се казват тези неща? кичури ли?, та, като са готови ги защипваш за косата. Започваш най-отдолу и така до горе. Разресваш внимателно косата за да се смеси  и готово.

Иначе изсветляването е по същата процедура като с твоята си коса - мажеш обезцветителя, изчакваш си минутите, изплакваш, ако искаш мажеш и боя, пак изчакваш и си готова. Малко е играчка, но ако си решена да имаш кичури ще се справиш.

А, и, не съм фризьор, аматьор съм  Mr. Green

# 241
  • София
Представям си , ако беше професионалист Heart Eyes Ама как виждаш какви ги вършиш отзад?Аз освен на опашка да се вържа друго не мога да направя, супер непохватна съм Confused

# 242
Браво Киарааааааааа Simple Smile Много добре е станало!  Grinning
Въобще не си личи, че си с удължена...
Иначе ще стане хубаво ако подвиеш малко долните кичури напред назад... раздвижено

# 243
Киара, майсторка си бе душа  Grinning

# 244
Благодаря ви момичета  Hug

Да, мисля че ще е добре да подвия малко - винаги съм обичала букли.... Трябва да си купя ролки Wink

Кажете какво слагате на косата като балсам или някакъв лосион... или си седи така и от време на време я миете със шампоан?

Аз след изсветляването не и сложих нищо и се чудя дали не трябваше....

# 245
znae6 li otkade moga da si pora4am udaljenata kosa ili mi kaji kade si si q slojila i kolko struvaaa az iskam ot tezi sas 6tipkite kadeto se zaka4vat tvoqta takava li e pi6i mi na po6tata molq te 4e m i trqbva spe6no

# 246
molq vi kaje te mi kade da si ydalja kosata spe6no i kolko pari ili kade da si q pora4am pi6ete m i na adres s_e_x_y_vr@abv.bg

# 247
znae6 li otkade moga da si pora4am udaljenata kosa ili mi kaji kade si si q slojila i kolko struvaaa az iskam ot tezi sas 6tipkite kadeto se zaka4vat tvoqta takava li e pi6i mi na po6tata molq te 4e m i trqbva spe6no

Това към мен ли е?

Аз не съм в България и не мога да ти помогна с координати, но в темата има голям избор от салони  Peace

Моята коса е със щипки/фиби. Готовата струва около 100$

# 248
Здравейте,много хубава тема и аз в момента съм много обварзана с нея.Искам да си удължа косата,но незнам дали количетвото,което имам ще ми е достатъчно,за да изглежда добре.Косата ,коато взех е 70 см дълга и 60 см шурока,моята коса е до раменете на пластове.Моля ви кажете ми и цената на тези щипчици.Много ще съм ви благодарна. Simple Smile

# 249
Мисля че няма да ти е достатъчна,понеже 60см широка това са около 2 реда.Рядка ще е според мене.

# 250
www.bg-mamma.com/index.php?topic=91608.msg4574028 - 66k  ani vse o6te li prodava6 kosata.

# 251
  • София
Здравейте момичета прегледах темата ви за удължената коса и ми се стори доста интересна .
аз съм с удължена коса вече около 7-8 месеца и съм много доволна .

# 252
Здравейте момичета прегледах темата ви за удължената коса и ми се стори доста интересна .

В кой салон ти е сложена,по кой метод,колко ти е дълга?

# 253

В кой салон ти е сложена,по кой метод,колко ти е дълга?

дай повече подробности  Sunglasses

# 254
здравейте,аз днес си сложих коса в Дима стил.уж косата ми я даде моя приятелка и трябваше само да ми я закачат,боядисат и оформят,а накрая се оказа,че са мо сложили и тяхна коса.това както и да е,взеха ми една торба с пари и сега се чудя и търся една идея по-нормален салон от ценова гледна точка за поддържане newsm78.моля ви за помощ,доста попрочетох,но сега ми трябва салон в който да разбират от това,но да не дерат така жестоко ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт