Удължаване на коса

• 149 438
  • 692
  •   1
Отговори
# 345
Защото най-отдолу е малко над вратът и там реда ще бъде много тесен и няма да изглежда добре.Това е мое мнение де,всеки си знае.Сега ще ви пусна една снимка,малко е гадна,но тя е пак със удължена коса,но от 35см.Седях много малко с нея,защото не ми харесваше.

# 346
# 347
  • София
Slav4e_Av4e , чакам с нетърпение снимчици. А с косата 50 см. нямаш ли фото ?

# 348

За съжаление в момента нямам,но скоро ще ви пусна. Hug

# 349

Дебна те  Twisted Evil

# 350

Дебна те  Twisted Evil

Ми виж тогава тая с късата,ама тя е показно как НЕ трябва да изглежда една удължена коса.

# 351
......тая с късата,ама тя е показно как НЕ трябва да изглежда една удължена коса.

newsm78 що бе душо? Мен пък ми харесва как седи - поне на снимката е много добре  Thinking И аз бях с такъв цвят на косата ама като не намерих толкова светли кичури се потъмних малко  hahaha, всеки луд с номера си.

И аз чакам дългата коса (снимката ти) Peace

# 352
  • София
kiara , не можах да намеря снимка от преди и да се вижда добре косата отзад.  Confused

# 353
......тая с късата,ама тя е показно как НЕ трябва да изглежда една удължена коса.

newsm78 що бе душо? Мен пък ми харесва как седи - поне на снимката е много добре  Thinking И аз бях с такъв цвят на косата ама като не намерих толкова светли кичури се потъмних малко  hahaha, всеки луд с номера си.

И аз чакам дългата коса (снимката ти) Peace

Тя така си седеше винаги,както е на снимката,само от време на време я начупвах,защото аз много се харесвам с начупена коса.Ама нещо не я харесвах,аз съм маниачка на тая тема и трябва да е изпипано всичко.Не ми ли харесва ,до магазина не слизам дори.Ужасна съм.Иначе тази коса беше кестенява,но фризьора ми я обезцвети и така стана.Ама тя беше 100% човешка от човек отрязана  Wink.Така е най-добре но трудно се намира.

# 354
shte moje li da mi dadesh nomer na salona Simple Smile)

# 355
shte moje li da mi dadesh nomer na salona Simple Smile)

Кой питаш от всички тука?

# 356
И на мен ми залипсва дългата коса. Замислям се да си удължа малко косата.

# 357
kiara , не можах да намеря снимка от преди и да се вижда добре косата отзад.  Confused

Жалко Sad Кажи поне колко е била дълга косата и в каква форма е подстригана.

Slav4e, ще ме умориш с тази мания хахахахаха. И аз бях така, но вече има днив които не ми пука. Даже излизам без грим сред хората, нещо което преди не смеех и да си помисля...

# 358
А този силикон от къде се купува  newsm78

# 359
  • София
kiara , косата ми е постригана на етажи, с около 10 см. по- къса и е къдрава.

Аз днес се чух с фризъорката ми, оказа се, че косата ми е 45 см.  Утре ще ми сложи нова- 55 см.

Общи условия

Активация на акаунт