Удължаване на коса

• 148 751
  • 692
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, моля ви, спрете се с тия коси, че ставате много изкуствени. А мъжете не ценят това. Те обичат"естествената красота" hahaha. Пък и всички изкуствени жени(ей такива като вас #Cussing out)   Crossing Arms стават само за еднократна употреба. Амаха  hahaha
П.С. Справка темата за "Естествената красота"  Joy

Буба е цитирала не е искала никого да обиди PeaceЧета темата с удоволствие и ви се радвам на косите-страхотни са Hug
дано е така,ще се радвам,иначе много грубо се изрази Shocked

# 556
Ама що изобщо се убиждате бе хора?
Тя Бубката е цитирала, но и да беше го казала какво толкова, всеки си има мнение.
Аз съм на принципа - аз се харесвам не ми пука дали и другите са на това мнение  Crossing Arms

За пример ще дам последната си придобивка за която някой мъже казаха, че съм луда и че не е нормално това и как изобщо съм си го помислила, че и чак направила. Който ме харесва ще ме хареса каквато съм си с всичките ми ексцентричности (за някой). Та въпросното нещо което предизвика сума възмущения е перманентен грим за устни - татуирах си устните, очертах ги. Точно вчера на един такъв господин дето се възмути на красотата ми отговорих : Аз знам със сигурност че съм красива и не ми пука ти какво мислисш по въпроса  Crossing Arms Ако не ти харесва не говори с мен  Naughty

Хората са го казали: всеки влак си има пътници!!!

Вчера пак бях с моята красива грива и гаджето ме дръпна по косата щото знае че съм с фиби, ей така да се закачи или ей така за майтапа казва - надигнала/щтръкнала ти е косата  hahaha... Не е казал, че не му харесва или друго, но и да каже..., знаете ми мението  Mr. Green

# 557
  • Велико Търново
Dani$,вярвай ми цитат е,то си и пише де Hug

# 558

Тя Бубката е цитирала, но и да беше го казала какво толкова, всеки си има мнение.

Приемам чуждото мнение, но не и убида беэ повод Peace

# 559
Абе не съм й адвокат на Буба, ама вие кьорави ли сте? Върнете се и прочетет пак, пък после коментирайта. Ама и двата й поста прочете.
Това е ирония, момичета, да ви обясна, че вие май не се сещате. По повод темата за естествената красота.

# 560
Откъде да се сетя като не съм чела темата эа естествената красота Thinking
Щом е ирония живи и эдрави, иэвинявнам се ,че реагирах първосигнално Peace но явно не само аэ съм кривораэбрала Wink

# 561
Откъде да се сетя като не съм чела темата эа естествената красота Thinking
Щом е ирония живи и эдрави, иэвинявнам се ,че реагирах първосигнално Peace но явно не само аэ съм кривораэбрала Wink
newsm10 и аз съм криво разбрала Confusedявно..............

# 562
  • София
Ох, що ми трябваше да отварям тази тема Whistling
Сега и аз искам да си удължа косата Mr. Green

Значи Магама е на първо място, нали?

# 563
KAJETE MI  VAZMOJNO LI DA SE YDALJI NE MN GALGA KOSA.MN ISKAM I ISKRENNO SE NADQVAM DA MOJE!I KOI E NAI DOBRIQ I ZDRAV NA4IN!XAIDE MOMI4ETA KAJETE MI  4E ISKAM DA SI NAPRAVQ KOLEDEN PODARAK SAMO ZA SEBE SI Simple Smile
BLAGODARQ VI

# 564
iskam da popitam dali nqkoi ima info za udaljavaneto na kosa pri twister sister i dali e dovolen
az mn iskam da si odalja kosata no adski mn me naplashiha za razultatite sled tova
ako nqkoi moje da mi prepora4a neshto
здравей,
в туистър систърс, до баня мадара,
косите са руски, на плтки, както са подстригани избираш си и ти я шият ръчно тресата, като се решиш  не пада като тия китайските. Зашита ми е, скоро ще стане година откакто сум с нея,ходила съм 4 пъти на прикачване -20 лв на ред,аз имам 3 реда, но са зашити на 2 места(двата са зашити един за друг), така че давам 40 лв на поддръжка. Струваха ми 540лв като си я слагах 2 реда по 60 и 1 50 см.
много съм доволна и не съм имала никакви проблеми, имам приятелка, която на два пъти си слага по-евтини коси, третата си я сложи в туистър систърс на шнолки, в крайна сметка и излезе двойно,заради тва че не си сложи направо от малко по-скъпите коси.
звънни им те ще ти обясбянт по подробно, ако нещо не ти е ясно
весели празницииииииииии
www.twister-sisters.com

# 565

в магама пазят хубавите коси за клиентки като цеци,
когато ходих да проверявам там се държаха супер грубо,
а great lenghts  също коси с азиатски произход, но с първокачествена обработка, моя приятелка е техен дистрибутор в Мюнхен.
Дима стил и Туистър систърс са най!!!!!

# 566
KAJETE MI  VAZMOJNO LI DA SE YDALJI NE MN GALGA KOSA.MN ISKAM I ISKRENNO SE NADQVAM DA MOJE!I KOI E NAI DOBRIQ I ZDRAV NA4IN!XAIDE MOMI4ETA KAJETE MI  4E ISKAM DA SI NAPRAVQ KOLEDEN PODARAK SAMO ZA SEBE SI Simple Smile
BLAGODARQ VI

възможно е и е по-евтино като е по-късо

# 567
и също така да попитам някой дали е рискувал да си поръча коса от great lengths сайта?? честно казано цените са прсто ненормално ниски???? ето пример:
http://www.hisandher.com/hair_extensions/shop/hair_pieces/clip_o … 04/6/details.html

Ако греша нещо- подскажете ми моля Ви! Hug
Моя приятелка е дистрибутор на great lenghts в мюнхен, със сигурност са с китайски произход, но с много хубава обработка.Не са много трайни, а и когато косата е на кичури, при всяко прикачване губиш доста коса, щото косъмчетата се разпиляват. По принцип не е скъпа коса,проста магама я продават скъпо

# 568
  • София

За мен са на първо място.
Не съм Цеци Красимирова, но косата, която са ми слагали винаги е била хубава. Преди да я сложат показват на клиента, какво смятат да слагат. Ако не ти хареса я отказваш и ти търсят това, което искаш.

# 569
Абе вие у ред ли сте бе? Добре, че ми пратиха линк към темата, че да вляза да видя какви глупости сте написали... Не съм Убиждала никого..Виж, аз бях ОБИДЕНА в темата..Ще ви помоля малко по-кротко с класификациите дали такива като мен са на мода или не. Само знам, че чувството за хумор винаги е на мода, докато мнителните и ощипани госпожици, не.

Мислих си да подчертая изрично, че иронизирам разни особи от темата, която посочих за справка, но сметнах, че след като съм казала за коя тема става дума, ще си направите труда да прочетете, преди да сипете отрова   Stop

Още повече, щом четете, значи знаете, че съм харесала на Иля косата и даже писах, че ако ми остане време, бих се обадила на нейната фризьорка, за да си сложа И АЗ.

Още веднъж- четете и мислете, преди да ръсите  обиди. А ако ще го правите, уверете се първо, че някой не се шегува  Wink

Общи условия

Активация на акаунт