Удължаване на коса

• 149 399
  • 692
  •   1
Отговори
# 270
Какво ще кажете за Туистър Систер?
Моя приятелка ми препоръча да отида там,цените били приемливи и работели много добре

# 271
Моя приятелка ми препоръча да отида там,цените били приемливи и работели много добре
къде пък е това newsm78

# 272
Посока Пирогов след Георги Софийски първата в дясно.На ул.Стрешер №5

# 273
otriazax si kosata i iskam da si q prodam moita friziorka mi q nredi i e gotova za slagane samo trqbva da se razdeli 40-45 sm svetlo kestenqva 10000%estestvena ako nqkoi se interesuva 180 lv

# 274

Ооооооооооооооооооо там за нищо на света.Направих се там, защото цената ми се видя нормална,изхвърлих я на вторият  месец.Не се набутвай.После и плитки си направих...тях махнах на 1 месец и 4-5 дни.Мацките иначе са супер точни...ама мене косата ме вълнува.

# 275
Славче,дай съвет тогава къде да отида,но ако може и цените да са по приемливи  bouquet

# 276
  • София
otriazax si kosata i iskam da si q prodam moita friziorka mi q nredi i e gotova za slagane samo trqbva da se razdeli 40-45 sm svetlo kestenqva 10000%estestvena ako nqkoi se interesuva 180 lv
Интересува се, разбира се, но дай телефон.

# 277
Славче,дай съвет тогава къде да отида,но ако може и цените да са по приемливи  bouquet

Ами наистина не знам,но доста хвалиха Екселънт стайл и  уж бяха нормални цените.

# 278
# 279
а къде е  Екселънт стайл ????????????

# 280
Здравейте момичета...ще следя темата с интерес  Grinning Понеже има доста въпроси за извесните салони( говоря за София) ще се опитам и аз да бъда полезна с информация от личен опит...Аз си удължавам косата от около 5 години и съм пробвала всички методи  Crazy
да отбележа че аз съм с нормална коса, но тънък косъм  Sad та за такива коси лепенето е съсипващо- пробвала съм 2 различни лепила.
Най-добре ми се отразява шиенето и щипките. Ама друг е въпроса с намирането на качествена коса  Sick
Едно време бях много доволна и от Дима стил и  Магама, но вече пробутват и коси които са точно азиатски...преди 7-8 месеца си сложих нова коса в Дима- 55см, 4 реда,руса искаха ми 1000лв слагането., но ми направиха 40лв.отстъпка за редовен клиент, самата коса беше хубава, но окапа почти цялата  Cry Самите редове като са шити са шити много от края, явно да не загубят малко от дължината, аз още след 2 седмици отидох да ги питам какво става...
и те ми викат на черното бяло, въобще не била падала,а тя ти остава в ръцете  #Cussing out
И така отидох и в Ексълънт стайл, сложиха ми 1 (200лв. с подръжката)нов ред, техен беше хубав, мекичък
и до тук, следващият месец отивам да ми подменят още  1, ред, че междувременно косата от Дима съвсем оредя....
След няколко дни новия ред стана на сплъстена топка  #Crazy отидох, но не пожелаха да ми го сменят с друг да съм слагала повече маски...та аз само това правя за толкова време все съм се научила да се грижа за удължената коса. И така се наложи да извърля цялата коса  #2gunfire

Ако някой може да даде координати от къде да си купя по-ефтино косичка( та ако хвърлям да не ме е толко яд  Grinning) ще му бъда безкрайно благодарна  Hug че така не мога да се гледам..прекалено много съм свикнала  Blush

# 281
Ми сложи си Greath Lenghts в Магама.От това няма по-добро за тънък косъм.За 5 години не разбра ли,че почти няма треса която да не окапе.Аз го разбрах за много по-кратко време.Изобщо не ги шият добре.Мойта коса е с много тънък косъм и освен това се изрусявах,смятай в какво състояние беше и кичурите ми се отразиха много дибре.А по-качествена коса от Greath Lenhgts няма.Единствено ако си намериш от някой дето си я е подстригал собствената.

# 282
  • Sofia
Ако си взимате коса наистина ви препоръчвам на щипки. Приятелката на брат ми си сложи с капси кичури и след 1 месец не издържа и си ги свали, защото много я убиваха. Аз съм доволна от щипките, защото си  я мия, навивам, реша и подстригвам ( съвсем малко само цъфтежите) сама. Наскоро и  я боядисах по- светъл нюанс.

# 283
Тази коса наистина наистина е на високо ниво в цял свят, но ако ти сложат такава Cry
Моята приятелка си сложи точно от нея в Магама преди 2 месеца, цялата цъфна и се накъса освен това се оплита ужасно и сега е принудена да я свали. А съм виждала на други хора перфектна, пак от там...човек да се чуди какво да мисли, но е факт че на моята приятелка косата е ужасна  Sad

# 284
Тази коса наистина наистина е на високо ниво в цял свят, но ако ти сложат такава Cry
Моята приятелка си сложи точно от нея в Магама преди 2 месеца, цялата цъфна и се накъса освен това се оплита ужасно и сега е принудена да я свали. А съм виждала на други хора перфектна, пак от там...човек да се чуди какво да мисли, но е факт че на моята приятелка косата е ужасна  Sad

Кажи й да си вземе кристалите на Rolland - UNA   в зелената опаковка и да ги пробва,да си сложи много добре на мокра коса и да не я реше мокра.А,и питай я, като се мие дали слага под шампоана балсам?Много е важно.И ако може да ползва тяхните шампоани и балсами за удължени коса-6лв са.Стискам палци да помогне това,защото е дала много пари ,а да отидат на вятъра е гадно.Мойта слава богу не е нацъфтяла от 3 месеца ми е.

Общи условия

Активация на акаунт