Удължаване на коса

• 149 387
  • 692
  •   1
Отговори
# 285
и аз съм с удължена коса и съм много щастлива. Поддържам я също с продуктите на уна. Убедена съм, че най-добрия начин за мене е на треси/ с щипки. Но се убедих, че много бързо редовете изтъняват..какво ли не правя, редовете продължата да изтъняват..включително и направих един доста смешен опит- теглих един тегел с шевната машина на най-малката стъпка Laughing.. но без резултат Sad ..Ако някой може да ми помогне и да ми каже какво мога да направя, за да спра този ефект  Confused

# 286
и аз съм с удължена коса и съм много щастлива. Поддържам я също с продуктите на уна. Убедена съм, че най-добрия начин за мене е на треси/ с щипки. Но се убедих, че много бързо редовете изтъняват..какво ли не правя, редовете продължата да изтъняват..включително и направих един доста смешен опит- теглих един тегел с шевната машина на най-малката стъпка Laughing.. но без резултат Sad ..Ако някой може да ми помогне и да ми каже какво мога да направя, за да спра този ефект  Confused

За съжаление нищо не помага мила.Капят и това е .Просто нищо не помага. Hug

# 287

Пришиваш нови и нови треси. Аз сигурно вече имам към 3 метра на главата си и пак ми е малко
Още малко и ще заприличам на ей тва фолк чудо, само че с черна коса: 

А лошото е, че май такива прически тип яко грива все повече ми харесват и вече не ми с е еиждат толкова обемни

Последна редакция: вт, 30 окт 2007, 15:27 от Tony_in_love

# 288
Може ли някой да ми даде инфо за ЕКСЕЛЕНТ СТИЛ?Чудя се къде да си удължа косата и съм навита за МАГАМА,но и този ЕКСЕЛЕНТ СТИЛ май е добър ?Не ме интересува по ефтиното,а по качественото.

# 289
   Grinning   ivaninabg ,изчерпила си лимита и не можах да ти пиша на лични.Дай ми повече информация или на мейла или на лични.Благодаря ти предварително...  bouquet

# 290
има ли салон Магама в пловдив или е само в софия?

# 291
има ли салон Магама в пловдив или е само в софия?

Има да.И във Варна и в Сливен и Бургас и още на няколко места.

# 292
Мерси много Славче  Peace ще и предам да се обзаведе с каквото трябва  Wink Дано да я спаси или поне да изкара още няколкоко месеца  Grinning

Иначе за Ексълънт стайл питаха.... там наистина е по-ефтино от Дима и Магама, момичетата са много мили, а за качеството....първият път бях супер доволна, но вторият хич  Sad
След около 2 седмици отидох и им казах  че нещо не е наред, помолих ги да ми сложат друга, не ми я смениха....та може би е най-добре да се разберете предварително, че ако нещо не е наред косата( като я измиете 2 -3 пъти си проличава, че в първия момент всички са лъскави и меки) да ви я сменят с друга  Laughing
Надявам се да съм била полезна  Wink

# 293
Мерси много Славче  Peace ще и предам да се обзаведе с каквото трябва  Wink Дано да я спаси или поне да изкара още няколкоко месеца  Grinning

Иначе за Ексълънт стайл питаха.... там наистина е по-ефтино от Дима и Магама, момичетата са много мили, а за качеството....първият път бях супер доволна, но вторият хич  Sad
След около 2 седмици отидох и им казах  че нещо не е наред, помолих ги да ми сложат друга, не ми я смениха....та може би е най-добре да се разберете предварително, че ако нещо не е наред косата( като я измиете 2 -3 пъти си проличава, че в първия момент всички са лъскави и меки) да ви я сменят с друга  Laughing
Надявам се да съм била полезна  Wink

Защо не е започнала да го прави от началото още?Това много добре го обясняват в салона.И те карат едва ли не насила да ги вземеш тия шампоани и балсами.А  са по 6лв 500мл.И това че под шампоана се слага балсам също те го обясняват и е задължително.Тя в салона в софия ли е била?

# 294
Пришиваш нови и нови треси. Аз сигурно вече имам към 3 метра на главата си и пак ми е малко
Още малко и ще заприличам на ей тва фолк чудо, само че с черна коса: 

ОО не!!! Обожавам дъл;гата коса, защото никога не съм имала, да не говорим, че е толкова рядка, но не искам да заприличам и аз на това чудо ..вижда се от километри кое е нейната коса и кое не е ooooh!

# 295
а къде е  Екселънт стайл ????????????
кажете де Crossing Arms!!!аз за сега добре се справям с косата,макар че малко се почесвам.дали е възможно да не съм я изплакнала добре Embarassed,толкова се старах #Cussing out.ще ми се да изкарам до лятото с тази коса,а и до тогава и моята ще израстне толкова.дали е възможно или ще се наложи да сменя някой ред newsm78 newsm78

# 296
  • София
а къде е  Екселънт стайл ????????????
кажете де Crossing Arms!!!аз за сега добре се справям с косата,макар че малко се почесвам.дали е възможно да не съм я изплакнала добре Embarassed,толкова се старах #Cussing out.ще ми се да изкарам до лятото с тази коса,а и до тогава и моята ще израстне толкова.дали е възможно или ще се наложи да сменя някой ред newsm78 newsm78
Това е сайта им: http://excellentstylebg.hit.bg/index-3.html
Ходила съм да си удължавам косата при тях два пъти. Като цяло съм доволна, но има и по-добри от тях. Цените им са прилични.

# 297
Да Магама в София

# 298
До 'ivaninabg' не мога да ти пратя ЛС, пощата ти е пълна

# 299
Здравей Slav4e, говорих вчера с моята приятелка...имала ги тези козметики  Sad
Нищо Здраве да е....тя вече я е прежалила  Wink

Общи условия

Активация на акаунт