Удължаване на коса

• 149 424
  • 692
  •   1
Отговори
# 315
djesmin, страхотно ти стои новата коса   bouquet

# 316
както ми казаха в салона:в един момент лудваш и искаш още коса.аз вече стигнах до там.вчера малко я подстригах,защото исках да стане на още етажи,за да се слее напълно и сега искам още един ред Sick.аз имам 3 реда за сега и май като отида на подръжка ще си купувам още....................

# 317
Хубаво е това, че сте се престрашили и сте се жертвали в името на красотата...но след като видях една известна мацка отблизо как й личаха залепените кичури и как бяха накъсали истинската й коса, чак беше станала на плешиви петна и оредяла, не ми е минавало и през ум дори...

# 318
djesmin , веднага те почвам  Mr. Green

супер е накъдрена косата!!!! Бързо казвай как постигна този ефект  Praynig

как си сложила косата - на клипси или залепена по някакъв начин?

сега не се сещам да други въпроси но бъди сигурна че ще имам още  Grinning

Айде  почвам и аэ Mr. Green

1.Косата ми я навиха в салона, където ми я слагаха с една по-дебела от обикновенните маши, наистина добре стана Simple Smile

2.  С фибички е  сложена, само още немога сама да я слагам хубаво ,някак си немога да преценявам растоянието между редовете Sad Вие как се справяте? Помагайте baby_neutral

Ако има още въпроси питай Hug

# 319
  • София
djesmin , а каква дължина коса ти поставиха ?

И аз вчера си удължих косата, но май искам още по- дълга.  Laughing  Дали в случая трябва да си купувам пак цяла коса или се продават и на редове ? Thinking

# 320

Косата беше дълга 60sm , но бая я реэнаха, сега е някъде дъм 48-49sm мисля Rolling Eyes

# 321
каже някой салон в който си стува да отида да ми слжат коса.Защото преди време си сложих и падна за 10 дена

# 322
каже някой салон в който си стува да отида да ми слжат коса.Защото преди време си сложих и падна за 10 дена

Ти  къде беше ходила и с какъв метод ти беше сложена?И до колко пари можеш да дадеш?

# 323
  • София

Косата беше дълга 60sm , но бая я реэнаха, сега е някъде дъм 48-49sm мисля Rolling Eyes

А моята коса е 50 см, въобще не е рязана , но изглежда мноооого по- къса от твоята.  Tired

# 324

А моята коса е 50 см, въобще не е рязана , но изглежда мноооого по- къса от твоята.  Tired

Можеш ли да ни покажеш снимка baby_neutral

# 325

Мойта е 50см и ми е малко по-дълга от нейната.

# 326
2.  С фибички е  сложена, само още немога сама да я слагам хубаво ,някак си немога да преценявам растоянието между редовете Sad Вие как се справяте? Помагайте baby_neutral

В предна страница бях дала линк където пише ка се слага - на какво разстояние.
Аз снощи си сложих моята (за дискотека, още не мога да явъзприема за всеки  ден Grinning )

Аз я слагам така:

1. вдигам цялата коса на горе като оставям малко на която да защипя щипките.
2. свалам малко от косата - някъде 2 см и там защипвам другия ред и така до като стигна до горе
3. от страни слагам само един ред - високо горе колкото да очертае лицето и придаде малко обем

Зависи колко реда имаш. Ако са повече разстоянието между редовете ще е по-малко и съответно ако са по-малко редове, разстоянието ще е по-голямо за да се и зравни до колкото може. Aко имаш дълга коса и искаш само дължина, но не и обем тогава не трябва да качваш редовете на горе - стига до зад ушите, но не и над тях.

ето моята косичка от снощи

# 327
  • София
djesmin , вечерта ще постна снимчици, че ми го няма фотото сега.  Peace

Slav4e_Av4e , можеш ли да покажеш и ти снимки ?  Praynig

# 328
kiara,много хубаво ти стои косата и хич, ама хич не личи Simple Smile

Иля, чакам с нетърпение снимките Hug

# 329
kiara,много хубаво ти стои косата и хич, ама хич не личи Simple Smile

Иля, чакам с нетърпение снимките Hug

Мерси мила. Сега съм сложила ролки да я начупя малко косата - ще снимам пак.

Иля, и аз чакам с нетърпение да видя резултата Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт