Удължаване на коса

• 148 828
  • 692
  •   1
Отговори
# 405
Момичета ето и обещаната от мен косичка. Къдричките са на изкуствената коса  Wink

# 406
ДОБРЕ............... Във Варна каде да ида да си сложа коса за последно, много изчетох и много се обърках.........
Казвайте цени и адрес

# 407
kiara харесва ми как ти седи, направо си е като истинска Simple Smile а беэ къдричките до къде ти е дълга?

# 408
Запис,че и мен ме вълнува удължаването на коса  Laughing,ама още не съм си избрала подходящия вариант  Rolling Eyes
Ще следя мненията ви с интерес  Hug

# 409
kiara харесва ми как ти седи, направо си е като истинска Simple Smile а беэ къдричките до къде ти е дълга?

Да, и на мен ми хареса как стана. Очаквах да си личи или да не седи добре особено както моята коса беше много права а само изкуствената накъдрена. За моя изненада всеки който ме видя тази вечер (в клуба) каза, че косата ми е много хубава  Mr. Green само ако знаеха, че ми е отнело не повече от 5 мин да защипя косата  Whistling  То си е много удоно така, чак се чудя защо не съм пробвала по-рано - за минути си друг човек  Wink

Ето я косата без къдрици:

# 410
Киара много ти е хубаво и напълно естествено. Ако не знаех, че имаш удължаване, никога нямаше да си го помисля дори. А твоята коса колко е дълга?  newsm78

Момичета, ако някой е виждал да се продава силикон + кристали с името Silicone + Clistalli LIQUIDI моля да пише, че много добре се отразявало на екстензийте!

# 411
  • София
Tony_in_love , на коя марка са тези кристали ?

# 412
Момичета,тия кристали ги имам,и седи опаковката наполовина.Майка ми ги ползва за нейната коса,защото аз не бях никак доволна.Дори смятам,че от тях ми се заплитаха удълженията.Има ги бели,сини и оранжеви.Моите са оранжевите,но и белите съм пробвала и те не стават.Само сините не съм,но едва ли ще имат кой знае каква разлика.
Иля,твойта коса как е,след като я изми.Много ти е хубавка. Hug

# 413
  • София
Slav4e_Av4e , сега съм с къдрава коса, но и така ми харесва, как изглежда с удължената.

# 414
Супер ти е.И на мене много ми харесва.Ти с какво си я къдриш.На мене много хубава ми става с пяна и дифузер.

# 415
  • София
Супер ти е.И на мене много ми харесва.Ти с какво си я къдриш.На мене много хубава ми става с пяна и дифузер.

И аз с дифузер, а сега си поръчах и крем Oleo Curl на Kerastase, ще напиша после отзиви.

# 416
Ако е хубав,ще кажеш и ние да поръчаме.Ти с какви кристали си?

# 417
  • София

Ползвам кристали с ленено семе на Alfaparf, страхотни са.  Peace

# 418

Ползвам кристали с ленено семе на Alfaparf, страхотни са.  Peace

Аз само UNA  ползвам. Peace

# 419
Аэ с пяна немога да се направя, эащо така Confused

Днес ще си купя някъкви ролки и ще я навия, ако стане добре ще пусна снимка да видите Hug

Общи условия

Активация на акаунт