"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 4

• 63 909
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • София
А трябва да тича, защото? Така си гледала, че правят в "Спешно отделение", предоилагам.  Tired

Герито, преговори си пак коя извадка точно е представителна. Ако някъде пише "сериал"  или "форум", дай линк тука.  Peace

# 376
  • ES
Форумът не  е ли представителна извадка на бг майки?! Пускат се анкети, сондират се мнения. Да на кажа, е за мнозина е нещо много повече.

# 377
  • Там,където се събуждам щастлива.
Примера ми, че сме бавни е само аргумент,че разбирам защо сериала е изграден така. Тази наша черта не винаги е отрицателна. Лятото, като се прибера и два дена свиквам, но след това се наслаждавам на това да седнеш и да не мислиш за тичане. 
В Англия и те така със здравната система. В началото на март чакахме 3 часа навън линейка, при студ и дъжд. След това 9 часа за снимка и гипс на наш ученик. И на другия ден още 9 часа за два листа за самолета и сваляне на гипса. В Лондон.

# 378
  • София
Форумът не  е ли представителна извадка

Ми не е.  ooooh! Не си по четенето, нали?

# 379
  • ES
Как позна?!  Laughing Сигурно от двата ми последни поста?

# 380
  • Там,където се събуждам щастлива.
На мен ми е друго интересно: защо тук се радват, че се прави нещо от холандци, дори и да не е за Оскар. И критикуват някак си благо. Ние българите не сме така.

# 381
  • ES
Защото сме по-тарикати от тарикатите, много ни е страх да не ни излъже някой, а на всеки 20 години ни избухне някоя финансова пирамида и се вижда що шаран се наловил. Защото не може някой друг да е по-добър от другия, щото е модерно да си хейтър. Ама казват, че удовлетворението почвало отвътре и после се проявявало от вън.
И не ме разбирай погрешно, Тони, макар да ме прати в групата на илитератите. Приятно ме изненадват някои от нещата, които чета в този форум, щото при директната комуникация разочарованието ми е тотално.

# 382
  • Ню Йорк
Няколко пъти гледах промото и все повече се убеждавам, че тази дето си продаде бебето ще ги изнудва. Изобщо не и пука за детето, а само пари я интересуват.

# 383
  • гр. Варна
А аз си мисля, че ще се опита да си го вземе/открадне

Другата ми версия  Laughing е, че ще се опита да ги унищожи (документите)
Да видим Миро дали ще и ги даде

# 384
А аз си мисля, че ще се опита да си го вземе/открадне

Другата ми версия  Laughing е, че ще се опита да ги унищожи (документите)
Да видим Миро дали ще и ги даде

За това Захариева би трябвало да се погрижи.
Дори и за предаването на бебето и парите. Много тъпа и нереалистична беше сцената. Щом е изпитана схемата, би трябвало да няма пряк контакт между двете страни.

# 385
Дори и за предаването на бебето и парите. Много тъпа и нереалистична беше сцената. Щом е изпитана схемата, би трябвало да няма пряк контакт между двете страни.
Абсолютно! Лично майката да предаде бебето си на новото семейство, и то насред двора на болницата, където всеки може да ги види...Не знам как го измислиха това. Но както и да е, интересно какво е намислила сега майката. Вероятно затова се заумилква около Миро, за да го използва.

# 386
  • гр. Варна
Предаването на детето наистина беше много глупаво, съгласна съм за всичко, което се изписа по тази сцена.  Захариева с какво участва? Само да каже на майката, че вместо в дом може да го даде на семейство, което разполага с пари. До колкото разбирам ролята и като посредник (тя също взе пари) е и да предаде детето...ама явно сценаристите не го разбират така  Rolling Eyes
Да не говорим, че майката можеше да запише номера на колата или да ги проследи с таксито

# 387
А Захариева поне дано е изпипала всичко документално...

# 388
  • София
Аз нали имам шесто чувство за тази героиня Wink , та съм сигурна каква е причината за въпросите й към Миро-тя иска да си види детето,отдалеч поне,това беше загатнато още при първата й среща със Захариева,когато тя зададе такъв въпрос.Сега явно не е изпипана сцената,понеже наистина можеше да проследи колата или по номера й да тръгне да ги издирва,но може би искат да покажат как постепенно тя си променя решението и й е мъчно за бебето,та иска да го вижда,да участва в живота му/което изобщо не беше част от сделката естествено.../.Впоследствие може да се наложи да й предлагат повече пари,но в този момент тя вече няма да иска пари и сигурно ще се стигне до опит за запушване на устата по друг начин Sick

# 389
Има смисъл в тази теория. Сещате ли се веднага след раждането колко тъжна изглеждаше, даже май плака. Тогава за момент си помислих, че в последния момент ще се откаже от сделката. А и наистина когато говореше със Захариева, майката попита дали ще може да вижда детето.

Общи условия

Активация на акаунт