"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 4

• 63 937
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Да се хване с Миро той няма да я задушава. Ще и пере гащите да не му пускат и ще дразни майка и - какъв по-голям кеф?!

# 481
  • Там,където се събуждам щастлива.

Възможно е, но тя се е поставила в това положение. Освен да мрънка да беше рекла и отсекла.

Не знам какво толкова се палите срещу Калин, че й казал нещо. Никой ли не е казвал подобни неща в момент на афект?

Биляна е била по течението до определен момент. С готин мъж, грижещ се за нея, получаваща (от материална гледна точка) всичко, което поиска. Харесвало й е и нямаше да стигне до проглеждане, ако не се беше появил Василев. А, да се измъкнеш от състоянието на "по течението" е много сложно за нерешителните жени / мъже. Има едно гласче, което все ти казва, че си обичала даден човек и  в името на (дори някогашната) любов не искаш да го нараниш. И друго гласче, което те кара да се страхуваш от новото / неизвестното.

# 482
Да се хване с Миро той няма да я задушава. Ще и пере гащите да не му пускат и ще дразни майка и - какъв по-голям кеф?!
smile3521 И към майка и: smile3533

# 483
  • ES
Значи ако мъжът плаща на друг за домакинската работа, жената трябва да го обича и почита, в противен случай е лигла.

# 484
По скоро трябва да може да комуникира като нормален интелигентен човек и да си каже какво иска или не иска. А най добре да не работи в една болница с цялата настояща и бъдеща рода.

# 485
  • Разпиляна във въображението
Значи ако мъжът плаща на друг за домакинската работа, жената трябва да го обича и почита, в противен случай е лигла.

Къде го пише това. Като не й харесва и я задушава сяда и му го казва. Воля трябва. Животът е нейн. Избрала или не, тя продължава да си го живее. Не прави достатъчно усилие да го промени. Ако не ги бяха прекъснали преди щеше да се предаде и тя в тоалетната на Сашко, и то преди да се получат проблемите, големи, във връзката й с Калин.

# 486
# 487
  • Ню Йорк
Проблема на Биляна е че не знае какво иска, толкова е презадоволена цял живот, че е все недоволна. Имах такава приятелка преди години и не свърши добре. Някак е плашещо да имаш всичко и да няма за какво да се бориш.

# 488
  • гр. Варна
Скрит текст:

Къде го пише това. Като не й харесва и я задушава сяда и му го казва. Воля трябва. Животът е нейн. Избрала или не, тя продължава да си го живее. Не прави достатъчно усилие да го промени. Ако не ги бяха прекъснали преди щеше да се предаде и тя в тоалетната на Сашко, и то преди да се получат проблемите, големи, във връзката й с Калин.
Съгласна съм със всичко освен за проблемите и с Калин. Според мен те са ги имали и преди появата на Василев, но не са били толкова явни

# 489
  • с трима мъже :)
При богатите има лигли и стойностни
Но и при бедните е същото  Peace

Така, че ... няма класификации за това....всички хора са различни, това е въпрос на характер.

# 490
Проблема на Биляна е че не знае какво иска, толкова е презадоволена цял живот, че е все недоволна. Имах такава приятелка преди години и не свърши добре. Някак е плашещо да имаш всичко и да няма за какво да се бориш.
Китайците казват, че е лоша карма да се родиш в богато семейство.

# 491
  • ES
Колкото е била задоволена (макар да не видам около нея кой знае какъв лукс) тя е била лишена от много човешки духовни потребности: майчина любов, разбирателство в семейството и най вече от правото си на личен избор и да взима сама решения. Вътрешно тя е усещала, е нещо във връзката ѝ не е наред, но не е осъзнавала какво точно. Ето тази серия ми хареса, каза какво не иска. Дано не се предаде под натиска на майка си отново.

# 492
  • с трима мъже :)
Китайците казват, че е лоша карма да се родиш в богато семейство.

А на мен, преди много години, когато бях студентка, един колега много хубаво ми беше обяснил как хич не е лошо да си роден в богато с-во. Даде ми пример с негов приятел и приведе поне няколко примера от живота на приятеля си, с които ми доказа, че е прав  Peace

# 493
  • гр. Варна
Сега гледах в Нова плей края на епизода - мисля, че Биляна казва:"Не искам да те наранявам, не искам да се караме, искам да се оженим"
Три пъти го връщах  Crazy

# 494
  • Там,където се събуждам щастлива.
Гледам, че във Фейсбук го твърдят същото. Хм...Да направим запитване? Wink
Всичко чувам, но това...не съм сигурна, както и на караокето  Василев казва нещо, което не мога да чуя.

Общи условия

Активация на акаунт