"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 4

• 63 872
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Остава Биляна да довърши операцията. Joy

Не, ще викнат Сашко Grinning.

# 616
  • гр. Варна
Остава Биляна да довърши операцията. Joy

Не, ще викнат Сашко Grinning.
Сашко ще го викнат за Камбуров  Simple Smile

# 617
Цитат
ако имаше навремето един Камбуров при раждането на неговото дете, той можеше сега да отглежда своето дете, а не това на Янко. И нямаше да живее с усещането, че е престъпник.
Ъхъмм, и сериал нямаше да има така tooth , ама аре. hahaha

# 618
  • Свищов
Уф...сега пък бебе с транспозиция...аз съм се родила с такова, но съм оперирана чак на 1 година и 10-тина дни. Преди това с балонен катетър съм живяла. Тежък епизод за мен.

# 619
  • Тра-ла-ла
Докторите са циници. И до някъде е разбираемо.

Алиска, съжалявам Hug

# 620
Много силна сцена със Сашо и Генадиев! Браво!
И музикалният фон е много на ниво тази вечер! Peace

# 621
Какво казаха, че е заболяването на проф.Камбуров?

# 622
  • Тра-ла-ла
Каква кобра е Захариева. Добре си играе ролята Буковска. В общи линии старото поколение актьори играят по-добре. Дали заради опита, дали заради школовката. Нещо младото поколение са гола вода

# 623
Хихихихи Пепи я закъса Simple Smile...

# 624
  • Разпиляна във въображението
На мен озвучаването не ми допада. Някога напасват музиката както трябва, а друг път е направо безумна. Язък за хубавите мелодии.

Разправията между Сашо и Калин в операционната. Правилно каза Калин, че може би приятелите му не струват. Ние знаем за това между Сашо и Биляна, но той не. Може би очакваше някой да му държи сметка за това, което направи, да се поинтересува защо е изневерил, а онзи пълен блок.

Генадиев: пули се и се държи като загубен в превода. Направо ми е мъка понякога да го гледам и да го чакам да си отвори устата да каже нещо.

# 625
Какво се фръцна Стилянова? Да не би да очаква да я представят като "колежка, която искам да бодна, но не казвайте на жена ми".  Mr. Green

# 626
Кой каза, че Биляна ще забременее.  Mr. Green Ако съм видяла правилно де, че бях в другата част на стаята без очилата.
Много предвидими бе.
Джулая  Hug

# 627
Биляна?!

# 628
Какво се фръцна Стилянова? Да не би да очаква да я представят като "колежка, която искам да бодна, но не казвайте на жена ми".  Mr. Green
Нали  Joy hahaha .

# 629
  • Mediterraneo

Да, бе! И аз се зачудих като каква точно очакваше да я представи дъртият коцкар на приятелите си...

Общи условия

Активация на акаунт