KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 75

• 48 147
  • 739
  •   1
Отговори
# 585

Какви ли спомени нахлуват в главата на Халит, снимайки отново в червената къща Heart Eyes[/color]

Пиеха си там кафето с мама Периде.  Grinning Grinning

Преди известно време си мислех дали Канал Д ще отбележи през ноември 10 години от старта на "1001 нощ". Забелязала съм, че винаги канят Берг и Халит на техни партита. И новият сериал на Халит ще се излъчва по Канал Д.

# 586
  • Варна
     Отново - Добра вечер, сладуранки-хулиганки!!!    Hug   Hug   Hug

Мнооого, ама много се радвам, че съм пак с вас!!!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

Да сте живи и здрави и бог да ви благослови!!!

Благодаря ви за всичко което намирате и споделяте в темичката ни!!!

Благодаря специално на Варна, за цялата информация, която намира и превежда за нас!!!

А аз месеци въобще нямах интернет!  ooooh! Това беше някакъв кошмар! ooooh! И сега се опитвам да вляза в час, което въобще не е лесно!  Peace
    Божкееее, за малко да изтърва сватбата на годината!!!  newsm09

Много се радвам на новините за патроните ни, но много ми се иска и да ги гледам в някое дизи!  Praynig Дано да им предложат достойни проекти, че като гледам какво се предлага в момента, съм много разколебана!  Peace Даааа, сигурно не е лесно да предложиш хем оригинална идея, хем да се хареса на масовия зрител, хем да поддържа достатъчно висок рейтинг!  Peace Но минах по диагонала Кралицата, заради Мурат и Фунда. Харесаха ми актьорите, без главната героиня,  но всички епизоди бяха като психотрилър, а на финала изсипаха толкова шербет, че всичко залепна!  Peace Толкова неестествено и толкова фалшиво! ooooh!   newsm43 Сега се опитвам да се вплета във Възела, но действието ми е бавно и мудно, с много излишни персонажи, не знам как ще успеят да го развият?! А за друго - нито имам време, нито желание да гледам в момента!

# 587
Planet4е, добре дошла при нас!  Hug
Липсваше ни! Heart Eyes

# 588
     Дано да им предложат достойни проекти, че като гледам какво се предлага в момента, съм много разколебана!  Peace Даааа, сигурно не е лесно да предложиш хем оригинална идея, хем да се хареса на масовия зрител, хем да поддържа достатъчно висок рейтинг!  Peace

Голяма мизерия е в момента. На светлинни години са от времето, когато се появиха най-хубавите им сериали. И не знам дали изобщо ще се върне това време. Голямо любопитство ме човърка за проекта на Халит. Защото на пръв прочит, с тая историческа тематика, изглежда като предварително обречен. Но Халит има нюх за добрите проекти, няма да се е хванал с нещо елементарно. Затова ми е интересно как ще подходят към историческите събития. Дали просто ще бъдат фон, а акцентът ще е в нещо друго.
Най-много ме притесняват продуцентите, защото така и не успяха да направят и един успешен проект.

# 589
  • Варна
    Благодаря ти, Варна!  Hug

И аз  чакам с интерес проекта на Халит, защото аз определено си следя моите любимци! А ако ми харесат партньорите им, наглеждам и тях!  Embarassed Но не знам кои са  продуцентите?! Peace

# 590

Но не знам кои са  продуцентите?! Peace

Ами същите, които бяха на Кралицата.

# 591
  • Варна

Но не знам кои са  продуцентите?! Peace

Въх!  ooooh! Толкова шум вдигнаха, толкова реклама и накрая - Язък!!!  Peace

Разчитам на усета и опита на Халит!!!   bowuu

Последна редакция: нд, 01 май 2016, 22:14 от Planet

# 592
# 593

Но не знам кои са  продуцентите?! Peace

Въх!  ooooh! Толкова шум вдигнаха, толкова реклама и накрая - Язък!!!  Peace

Е, да се надяваме, че този път няма да бият тъпана, а ще се съсредоточат върху по-важни неща.

# 594
Привет Hug

Да ни е честит най- прекрасния месец в годината- МАЙ bouquet

Мина РД на Халит, отминават и великденските празници- време е да се настройваме на сватбена вълна Grinning

# 595
Като заговорихме за сватби...

Пресслужбата на Таркан разпространи тази сутрин снимки, с които съобщи, че в петък е сключил брак с Пънар Дилек. Церемонията се е състояла във вила в Тарабия, Истанбул. Пънар е негова фенка от малко дете. Запознали са се на концерт в Германия. Пънар и семейството й живеят от години в Германия. На тържеството са присъствали 40 души. Стълбите на вилата са били украсени със свещи. Имало е специална охрана, за да се попречи на медиите да снимат.

Аз си мислех, че сватбата е била в Германия и затова не са ги хванала. Пък то в Истанбул. Изложиха се папараците.  Grinning Grinning Grinning

Много са хубави. И както Къванч и съпругата му, скромно, семпло и изчистено.

Последна редакция: пн, 02 май 2016, 09:39 от varna_2

# 596
Привет на всички!

Много харесвам Таркан. Имат много певци, но Таркан е един. Гласът му е много красив.
Пее различни стилове. Особено баладичните му песни имат и много хубави текстове.
Хубава двойка са. Браво за решението им сватбата да бъде по този семпъл начин.
Красив момент, споделен само с близки до сърцето ти хора. За какво му е повече на Таркан - слава, пари, шум, прожектори - има ги в изобилие в живота си....

Варна, благодаря за информацията! Hug

# 597
Пуснах тази сутрин магазинните предавания. Много са смешни журналята. Всички са в шок. Таркан ги преметнал.  Joy

Вчера бяха усетили, че нещо става, ама не бяха много наясно точно какво и днес всички вестници са излезли със заглавия, че се е сгодил. Пък той сутринта хвърли бомбата.  Joy

Преди пет години Пънар е чакала на опашка да вземе автограф от него. И тази сутрин една водеща вика: "Миналата седмица се смеехме на фенките, дето все не харесват избраниците на любимците си. Казвахме им: "Какво сте се затръшкали, вас ли си мислите, че ще вземат." Пък виж какво излезе,  даже Таркан се ожени за едно обикновено момиче. Не губете надежда. Не се отказвайте да чакате  зад кулисите за автографи."  Joy

# 598
                                                           Здравейте! Hug

Днес започва Светлата седмица!
                              Нарича се Светла, защото Възкресението на Христос донася
                                             просветление за всички и надежда за вечен живот.

Нека в тази Светла седмица да има повече любов, щастие и разбирателство помежду ни!

Имайте прекрасна седмица! Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 май 2016, 10:48 от HELEN60

# 599
Здравейте, сладурки!  

Успешна нова седмица!

Поставяме началото на сватбите за месеца с една много семпла, но пък носеща на главните й воновници много усмивки, щастие и любов.

Цитат

Цитат
Преди пет години Пънар е чакала на опашка да вземе автограф от него.

Shocked
Вай, бе? Любов!  Heart Eyes Нека им много щастие, успех, късмет, деца и т.н.  Laughing Журналята направо не са ги разбили, ами "избили" с новината. Ай дано батю да не го търси за съвети и обмяна на опит.  Praynig

Ние  тука сме си заложили един график и си го следим само с удоволствие и най-добри чувстава.  Heart Eyes Heart Eyes
По план програма се очакват да минат моминското и ергенското парти - предполагам тази седмица. newsm78

Майдриймче,  Hug много хубава е тая песен, благодаря ти, че я сподели!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт