KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 75

• 48 123
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Тази сутрин в клюкарските предавания едната водеща защитаваше тезата, че Таркан не трябвало да крие сватбата си. Не било коректно към феновете. Общо взето имаше големи спорове трябва ли известните да споделят личните си преживявания, не трябва ли .

Накрая един водещ отсече: "Нещо да сме загубили от това, че не ни е показал цялата сватба? Нещо да сме спечелили? "

Отговорът на всички беше "не" и споровете приключиха.  Grinning Grinning

Смятам, че пускането на няколко официални снимки е достатъчен жест към феновете.

Оттам нататък, ако се появи нещо допълнително, добре дошло.

Иначе сватбата се коментира от психолози / дали не си е избрал Таркан фенка за жена, защото звездите обичат да са заобиколени от хора, които им се  възхищават, имат ли такъв модел на мислене известните/, астролози / този период от годината бил неблагоприятен, да внимавали Кенан и Синем също Joy/, стилисти / булката получи 10 точки, по-бляскава била от жениха, Таркан трябвало да бъде в смокинг, но излезе информация, че на сватбата в петък ще бъде с бял фрак, похвали се дизайнерът, от който си го е купил/, фризьори, гримьори /имала ли булката корекции, като че ли преди носът й бил по-голям  Joy/ и накрая "абе да не е бременна, нали щяха да се женят чак лятото". Не е, съобщи Таркан.  Grinning

# 631
Цитат
"Нещо да сме загубили от това, че не ни е показал цялата сватба? Нещо да сме спечелили? "

Joy Joy Joy

Арда Туран май и той ще прави сватба. Сигурно чака да мине тази на Синем, за да направи двойно по-пищно тържество  Wink Laughing Laughing Laughing
 ......

Кенан и Арда разговарят по телефона в спортно предаване 2010-та година. Аби сигурно си мисли "харесал съм си русото му гадже, само да я изпусне и я зъмвам"  hahaha

# 632
  • София
Здравейте!
Честит Празник!Малко по късно се включвам,но бях далече.
Сега да попитам певеца Таркан ли се жени?За него все съм си мислела,че е хомосексуален.

# 633

Сега да попитам певеца Таркан ли се жени?За него все съм си мислела,че е хомосексуален.

Вече се ожени.

За другото няма сведения.  Grinning

# 634
Май имаше такива слухове за него  Thinking но щом не отиде да сключи брак в Холандия, значи не  Laughing Laughing Laughing
Помня, че имаше скандал и с военната му служба, която в Турция е задължителна. Той беше отказал и го грозеше затвор за дезертьорство...но не съм проследила нещата нататък , дали е бил войник или се е отървал заради немското си гражданство  33uu

Като говорим за него, ето тази песем ми е от любимите  Heart Eyes

бг превод http://vbox7.com/play:498e6d50

Последна редакция: вт, 03 май 2016, 12:07 от косе-босе

# 635
  • София
Харесвам го дори и визуално,не съм запозната с творчеството и личния му живот,дори не знаех,че е имало подобни слухове,просто ми прилича на хомосексуален,не знам защо.Мерси за инфото и за всичко което споделяте😘

# 636
Варна,благодаря! bouquet
Да се надяваме,че ще започнат сериозна работа по въпроса. hahaha
Това много ми хареса"
Накрая един водещ отсече:
 "Нещо да сме загубили от това, че не ни е показал цялата сватба?
Нещо да сме спечелили? "
Вярно,така е,но какво да правим,любопитни сме,радваме им се.
newsm68

# 637
Привет! Hug

И какво сега?!
Ако на булката и е по-голям носът?  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Сега носовете ли ще си меpят? Joy Joy Joy Joy

Колкото до другите слухове, трябва да ви кажа, че само за Халит и Мурат от най-известните им актьори/говоря за тези, които се обсъждат в този форум/ не съм чувала подобни слухове, всичко друго - поне веднъж някой някъде е обсъждал подобни неща...
---------------------------------------------------------
Цитат
стилисти / булката получи 10 точки, по-бляскава била от жениха, Таркан трябвало да бъде в смокинг, но излезе информация, че на сватбата в петък ще бъде с бял фрак, похвали се дизайнерът, от който си го е купил

Как си представят Таркан, който е доста нисък със смокинг?! Големи разбирачи. Joy Joy Joy Joy

Варна, на чия сватба в петък щял да бъде с фрак, тези снимки не бяха ли от неговата сватба, тя не приключи ли?!

Сега видях, че на 6 май ще има друга извън страната.
Тази за пред народа. Хахаха!
Още веднъж  става ясно, че нищо не е така както изглежда! Wink

Последна редакция: вт, 03 май 2016, 14:01 от Mydream

# 638
Пак скраднах от рускините  Embarassed но там видях тази хубава, непозната за мен снимка на Берг  Heart Eyes

Снимката е от "Любовта не казва идвам". Grinning

tps://www.youtube.com/watch?v=oDRM9G931PM

# 639
Текстът към фотосесията на Берг във Воуг.

Няколко пъти съм виждала БК на живо. И всеки път първото, което ми минава през ум е, че камерата много я ощетява. В истинския живот е сто пъти по-хубава. Облечена е в джинси и тениска. Носи обувки Stan Smith. Косата й се спуска до кръста. От време на време я събира на кок с ръката си. Притежава кристално чиста красота. Такъв е и гласът й.

Берг: От детството ми в дома ми винаги е звучала музика. Понякога с гласа на майка ми. Друг път на баща ми.  И двамата имаха хубави гласове. Израснала съм с турската народна музика. От малка знаех наизуст думите на безброй песни. Всяка песен ми носи спомен за нещо.  И сега в дома ни е същото. Халит има музикално образование и притежава огромен архив. Вероятно  носим любовта към музиката в гените си. И за Али тя е най-увлекателното занимание. На 6 години е, а не спира да слуша плочи. Когато излизаме, ходим купуваме не играчки, а плочи. Като бебе заспиваше с песните на Карла Бруни. Като порасна малко стана почитател на Лени Кравиц. На две годинки каза: „Искам да стана Майкъл Джексън.“ В момента е голям фен на Daft Punk. Така че в дома ни музиката непрекъснато присъства. Аз си пея за удоволствие. Когато се съберем приятели, хапваме си на масата или на по едно питие вечер, все ме подканят: „Хайде, Бергюзар, изпей нещо“. Но никога не съм си представяла, че ще издам албум. Не искам да бъда погрешно разбрана. Не го казвам, за да бъдат хората по-снизходителни към мен и да си спестя критиките. Просто това е самата истина. Не се имам за певица и не ми е минавала през ум идеята за албум.

Когато мислите ме върнат в детството, първото, което си спомням е мириса на бял сапун. Всяка неделя цялото семейство ходехме в белградската гора. На връщане срещахме продавачи на риба, на плодове и зеленчуци. Родителите ми бяха строги. Много спортувах в деството си. Имаше ясни правила вкъщи, един куп червени линии, които не биваше да се прекрачват. Винаги майка ми отваряше вратата. Все тя ни посрещаше. Почти не си спомням случай, когато да съм си отключвала сама. Дойдеше ли пролетта, хуквахме по улиците. Още през април хващах тен.

Прекарвахме летата по бреговете на Карабурун. На заспиване от леглото си виждах морето.

Бях мързелива ученичка. Никога не съм си мечтала да бъда актриса. Знаех много добре от родителите си, че това е несигурна работа. Днес я имаш, утре не. Когато започна периода на еротичните филми в турското кино, баща ми заряза актьорството и започна работа в ателие за  булчински рокли. Една част от живота ни мина сред мъниста и булчински украшения. Затова нямах никакво намерение да ставам актриса. По-късно в училище правехме театрални постановки и учителите извикаха майка ми. Първо говориха с мен, питаха ме с какво мисля да се занимавам. Казах им, че мисля да запиша туризъм. Струваше ми се, че работата в областта на туризма ти дава възможност да научиш много чужди езици, да пътуваш, да общуваш с много хора. Учителите повикаха майка ми и й казаха да пробваме в Консерваторията. И както си казах „ами хайде да пробваме“, изведнъж се озовах в Консерваторията. На изпитите  се явих с  „Антигона“, 29-ти сонет на Шекспир и „Дванайста нощ“. Влязох на изпита трепереща и излязох без всякаква надежда. Смаях се като си видях името в списъка на приетите. И още не мога да повярвам, че успях. До този момент бях  живяла много праволинейно, бях следвала точни, установени правила. Изведнъж влизам в консерваторията и какво да видя! Това е истинският живот! Място, в което те подготвят за всичко, което те очаква в тази сфера. Имаш определени работни часове, посочват ти начини за справяне с трудни ситуации, учат те на респект към определена йерархия, дисциплина, уважение към професията, уважение към студентите от по-горните класове.
След Консерваторията веднага последва филма „Долината на вълците“. Ходих на кастинги за реклами. Баща ми почина и трябваше да работим всички, за да имаме средства за препитание. Последва „1001 нощ“. Имах късмета и нещастието да стана известна само за една нощ.  Не започнах с малка роля и постепенно да набирам популярност. С една роля за една нощ станах част от събитие, за което на следващия ден говореше цяла Турция. Такъв е животът...
Тази година беше много щастлива за мен. Успях да намаля темпото. Пътувахме много. И двамата с Халит не работихме. Решихме да отделим време и за нас двамата, и за семейството ни. Толкова дълго време гледката в дома ни беше следната. Завързваме си връзките на обувките, в това време пристига училищния автобус на Али, набързо се питаме: „Вечерта как си, имаш ли снимки, аз съм на снимки от еди колко си часа, имаш ли снимки през нощта, ще работиш ли до късно“. И постоянно така. Тази година успяхме да си починем и да се насладим на времето заедно.

Последна редакция: вт, 03 май 2016, 14:22 от varna_2

# 640
Варна, много, много ти благодаря! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 641
Привет, сладурки!   Hug Hug Hug
Ама е много весело тука с вас  Heart Eyes музичката на Тарканчо не мога да я чуя сега, ама се посмях с вашите постове.  love001

На Варничка, голямо благодаря за превода.  bouquet Ще го архивирам довечера, да се знае и помни  Wink Peace

На косето препоръчвам да си запази в архива и това филмче за гледане... за някой ден  Laughing Laughing Много готино.  Peace

# 642
Варничка, благодаря ти за превода  newsm51

...

Майдрийм , за клипчето  bouquet

.....

На косето препоръчвам да си запази в архива и това филмче за гледане... за някой ден  Laughing Laughing Много готино.  Peace

Джиджи  love001 гледала съм го душата, даже на български  Peace
Само фотката не бях виждала. Бретона и отива на Берг  Heart Eyes
Спомням си, че когато се запознах виртуално с теб, ти имаше май ей такъв хубав аватар  Grinning Grinning Grinning

...не, че сегашният ти е лош, де  Crazy Crazy Crazy Joy

# 643
Дъждовен привет umbrella

Много  интересни неща има в темата днес, музика, снимки... благодаря на всички smile3525

Варна newsm51 за интервюто Peace нямам спомен за това,че бащата на Берги е работил в булчинско ателие newsm78 може да е имало инфо през годините, но не си спомням. Радвам се,че си починаха заедно Халит и Берг Peace никак не е лесна и тяхната- все пак не са банкови чиновници с фиксирано раб. време Grinning

Цитат
Четох, че Таркан в изявление е казал, че сватбата му е била тиха, защото страната му е тъжна

Такава позиция е достойна за уважение. Peace

Аз също много харесвам Бергюзар с бретон! Лицето й е много красиво, може би затова избира прическа да е открито- а може би проектите и рекламите имат също думата- не знам. Но тя си е красавица всякак Hug

Телевизионна водеща

В "Долината на вълците"

# 644
Изпълнението на Халит в албума в памет на Зеки Мюрен.

Прекрасен глас има този човек.  Hug Мога да го слушам цял ден. И нощ.  Laughing Laughing Laughing

https://www.instagram.com/p/BE8ngF8Ahxs/?taken-by=halitergencfansazerbaijan

https://www.instagram.com/p/BE8ojjIgh0M/?taken-by=halitergencfansazerbaijan

https://www.instagram.com/p/BE8p4dZAh3P/?taken-by=halitergencfansazerbaijan

https://www.instagram.com/p/BE8qcp-gh4u/?taken-by=halitergencfansazerbaijan

Общи условия

Активация на акаунт