Абитуриентски страсти 2016 - красоти и изцепки в снимки

• 639 910
  • 4 038
  •   1
Отговори
# 3 345
Аз си мисля, че това е майката на абитуриента Thinking
Това е майката и според мен.
Хубава млада майка, но защо таквиз косища? Като от кошмар са излезли. Бих искала да знам коя е фризьорката или фризьора...

# 3 346
  • ГО
И пак майката и абитуриентът. Позата, начина по който синът е сложил ръка на ханша на майка си.... Ми не ми е естествено  Stop

# 3 347
  • София
Позата и на мен не ми харесва  Sick

А майката с прическата наистина изглежда фина жена. Според мен обаче не е била на фризьор.

# 3 348
Тука вината, поне според мен, е на фотографката - 90% от хората не знаят как да позират и се осланят на идеи на фотографа...

# 3 349
Да гласуваме, тогава.
...
Позата на червената майка от последната снимка е неподходяща хрумка на снимкаря.
Фотаджиите имам чувството, че имат каталог с любими пози, които са ограничен брой, като допустимите прически в Корея и често се справят не особено успешно с подбора им според ситуацията.

# 3 350
На тази снимка майката изглежда по - възрастна.

# 3 351
На тази снимка майката изглежда по - възрастна.

Защото при профил и завъртяна глава не могат да се скрият двойните гушки.
Тялото й е чудесно.

# 3 352
  • ГО
Има и още едно дете отзад. Защо я държат там? Толкова е....

Леко надупена  Whistling

# 3 353
Да гласуваме, тогава.
...
Позата на червената майка от последната снимка е неподходяща хрумка на снимкаря.

Може да не са го осветлили че снима кръвни роднини... Grinning и човека да си е помислил, че момчето е зъбърсало просто някоя апетитна по-голяма кака.

# 3 354
Некадърен фотограф. Последно - реших, че жената с косищата е учителката.

# 3 355
Да гласуваме, тогава.
...

Може да не са го осветлили че снима кръвни роднини... Grinning и човека да си е помислил, че момчето е зъбърсало просто някоя апетитна по-голяма кака.

Бе хрумна ми на мен и тази хрумка, инак не мога етически да си го обясня и професионално да му простя на тоя фотаджия.  Laughing

# 3 356
Е добре де, на фотографа хрумнало, ама тя не се ли усеща   ooooh!
Че той фотографа може да ги накара и страстно да се целунат, пак ли ще му угоди  Mr. Green

# 3 357
Е добре де, на фотографа хрумнало, ама тя не се ли усеща   ooooh!
Че той фотографа може да ги накара и страстно да се целунат, пак ли ще му угоди  Mr. Green
Ми веднъж като е турила токчетата и червеното рокле и фанала момчето под ручка да кърши снага като млада булка, пък защо не?
 Не че е лошо мама да се повесели малко, но туй ми иде леко перверзно и на мен...

# 3 358
Има и още едно дете отзад. Защо я държат там? Толкова е....

Скрит текст:
Леко надупена  Whistling
Толкова е ... грозно!
И безмозъчно. Не знаели как да позират - казва фотографът: "Хайде сега, момчета, хванете майка си за з******". И хоп - майката веднага се съгласява!?! И изтупва снимката в публичен албум, 'щото е готина!

Edit: Мисля, че фотографът няма как да не е знаел, че това е "мама". При две деца на фотосесията - нито едно няма да се обърне към нея с "мамо"?!?

# 3 359
На всяка следваща снимка мамата ми изглежда все по - зле  Sick Въобще не ми е нормално това, с мама на бала, само на килима ли е минала или е вътре е била  Rolling Eyes През ум нямаше да мине нещо толкова извратено направо. И аз си обичам децата, и те ме обичат, що да не мина по килима с тях  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт