Велико Търново - пролетна тема

• 90 359
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Велико Търново
Същата е Mr. Green

# 151
  • В.Търново
Да ви кажа по-рано си хсресвах как стои косата ми без да я правя нищо.Но от както започнах да я боядисвам и не е добре.Суха е , няма живот в нея, като че ли цъфти постоянно, по-твърда е и формата й се губи.Ползвам маски и масла.Няма ефект.Дали е от боите? С Гарниер се правя.Чудя се да я етажирам ли отново да придобие обем? Не знам какво да я правя.

# 152
  • Велико Търново
Роси, за мен косата ти е твърда дълга и от там идва известна част от проблема, другото, което ми идва на ум е дали ползваш правилните продукти за коса Simple Smile На колко време я подстригваш? Аз не съм почитателка на маслата и съответно не ползвам/особено тези тип Икаров, Ривана и т.н./
Боядисвам се точно на два месеца, и на също толкова време се подстригвам-не ми цъфти косата, не е изтощена, минава за прилична Blush

# 153
Сисе, за мен е много важно самото подстригване.Като ме направят е ок, но като я измия после косата стои не както трябва.Искам като ме подстрижат да ми стои добре косата без да има нужда да я пипам с пресата или сешоара вкъщи.
Аничка, тази Мария в Черната котка колко ти взема за подстригване и мие ли я косата?

Знаете ли китайския магазин на Краков дали работи в неделя и до колко часа?
И аз досега само веднъж съм се харесвала след фризьор, не мога да разбера колко и как умеят да подстригват, но дори и като изляза от салона им и то направена на прическа не се харесвам. Повечето фризьори изпадат и в диви нерви да ме направят някак защото косата ми наистина не стои както те са си наумили, бях кръстница на едни познати и исках да изглеждам добре но фризьорката в Русе изпадна в истерия - хиляда пъти обясних без да натяквам че съм мила косата си и не е разумно да я мие отново. но тя я и изми и толкова балсам й сложи че тя стана толкова пухкава и мека че просто 2 часа не можа да я направи на никъде, и двете се изнервихме разибра се и в момента в който тръгнах за събитието просто си изглеждах по зле от като бях отишла на фризьора.
Често в домашни условия изглеждам по-добре. Косата ми е много тънка и много трудна за обработка, обяснявам за да помогна но повечето работят като на конвейр, т.е. правят едно и също с различните типове коса. Не мога да разбера все пак дали не ги учат да подхождат различно според вида и гъстотата на косата, според начупеността и т.н. Примерно ако гледате как постригват човека преди вас така ще направят и вас- нищо по-различно.

# 154
  • В.Търново
Сисе, косата ми винаги е била дълга.Подстригвам я наистина рядко.По-рано ми се е случвало веднъж в годината, но тогава още не я боядисвах.Сега я подстригвам три пъти в годината.Въпреки цъфтенето тя си расте.Харесвам дълги коси и за това поддържам моята дълга.Но нещо не мога да се справям с нея.Да премина на друга боя ли?Гарниера освен, че бързо се отмива, а и изтощава косата...

# 155
  • Велико Търново
Роси, косата както и всичко останало по нас иска добра и адекватна грижа, освен това за съжаление тя също "старее" Simple Smile
И аз на 20 години от Сица, отивах в Рио, след това отивахме в Рикон и след него в 08.00 бях на работа и извършвах тежка физическа дейност, сега на 37 искам да се наям в Щастливеца и да отида и да легна, а на другата сутрин не мога да стана Crazy

# 156
Аз с Гарние съм се боядисвала черна, агресивна ми се стори. Може би по добра боя и по-хубави продукти за грижа  newsm78 Аз, откакто съм руса, почнах да се ползвам доста продукти за коса, преди не ми се е налагало.

# 157
  • Велико Търново
Моята приятелка от години се боядисва с Гарниер два пъти месечно, защото е много побеляла, а няма възможност да се боядисва в салон, но косата й е хубава, лъскава и здрава. Освен, че има принципно хубава коса, ползва и подходящи продукти.

# 158
Роси, косата както и всичко останало по нас иска добра и адекватна грижа, освен това за съжаление тя също "старее" Simple Smile
И аз на 20 години от Сица, отивах в Рио, след това отивахме в Рикон и след него в 08.00 бях на работа и извършвах тежка физическа дейност, сега на 37 искам да се наям в Щастливеца и да отида и да легна, а на другата сутрин не мога да стана Crazy

Разсмя ме, същото беше и при мен, ех...    Laughing

И аз искам сутрин като стана косата ми да изглежда като след салон, ама не може. Лошото е, че и след салон напоследък не се харесвам, където и да отида, от години, ама буквално от години ме подстригват по един и същи начин, а косата ми не е нещо специфично и формата на лицето ми  не е нещо, което не сте виждали...Затова вечно питам, подпитвам мои познати къде ходят, но все не мога да случа на моя фризьор...  Grinning

# 159
  • Велико Търново
кокоми, само спомените са ми останали от това време и тук таме някое бивше гадже, което да ми напомни каква щуротия съм била Blush

# 160
MRS_NEALE, ти сменяш адреса по местоживеене, нали?
В такъв случай, можеш да смениш личен лекар по всяко време, стига да идваш от район на друга РЗОК.

Ами да, ще вадя на детето удостоверение за настоящ адрес, ако това ви говори нещо, предполагам от общината трябва... Вчера си изчистих апартамента и разгледах района-много съм доволна от мястото и квартала. Днес, ако не вали, ще изведа детето в парка под нас, който е много хубав. ОБИЧАМ ТЪРНОВО!
...но този ремонт ме изкарва от кожата ми...

# 161
  • велико търново
MRS NEALE добре дошла в Търново.

# 162
Някой пускал ли си е детето предучилищна в Патриарха, да питам нещо на ЛС, или навсякъде предучилищната е еднаква? В смисъл- една смяна само и т. н.

# 163
Здравейте!
Някой има ли впечатления от фирма / трудов посредник/ "Перфекта" ООД? Благодаря!

# 164
  • Велико Търново
Някой пускал ли си е детето предучилищна в Патриарха, да питам нещо на ЛС, или навсякъде предучилищната е еднаква? В смисъл- една смяна само и т. н.

Една смяна и са до обед Peace

Общи условия

Активация на акаунт