Велико Търново - пролетна тема

• 90 342
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
От д-р Хаджиилиев и аз не съм доволна - един път ходих при него преди година и половина. Каза ми че не работел със Здравната каса, но ми мина интервенцията чрез съпругата си, така че той ме обслужи. Предложи ми да доплатя 30 лв. за по-качествена пломба, при което се съгласих. Ами още не мога да се храня на нея страна.
А за фризьор - аз от 10 години ходя в Горна Оряховица при Веселин Богданов. Изключителен професионалист. Представител е на Schwarzkopf за България. Две седмици работи в Горна Оряховица, а две седмици е в Пловдив, където има академия.
Ако не е тайна, колко ти взема за подстригване?

# 136
  • В.Търново
И аз питам.Колко взема за постригване и дали мие косата и оформя прическа накрая?

# 137
  • Велико Търново
От д-р Хаджиилиев и аз не съм доволна - един път ходих при него преди година и половина. Каза ми че не работел със Здравната каса, но ми мина интервенцията чрез съпругата си, така че той ме обслужи. Предложи ми да доплатя 30 лв. за по-качествена пломба, при което се съгласих. Ами още не мога да се храня на нея страна.
А за фризьор - аз от 10 години ходя в Горна Оряховица при Веселин Богданов. Изключителен професионалист. Представител е на Schwarzkopf за България. Две седмици работи в Горна Оряховица, а две седмици е в Пловдив, където има академия.
Ако не е тайна, колко ти взема за подстригване?

20 лв. е подстригването - измиване с масаж, след това балсам и най-накрая оформяне на прическа със сешоар и стелизиращи продукти.

# 138
MRS_NEALE, добре дошла!
ЛЛ може да се сменя през юни и декември. Направо отиваш при новия, който си избрала и той си оформя документите. Ако нещо не са променили наскоро, де.
А относно педиатрите - повечето са в градската поликлиника, която е на центъра. Аз лично не мога да препоръчам конкретно име, защото не съм особено впечатлена от никой. Обикновено от всеки има както доволни, така и недоволни.

dannyny, а колко време предварително трябва да си запишеш час?

# 139
  • Велико Търново

Зависи кое време ще улучиш. Сега по баловете може и да няма много часове. Аз понеже винаги си избирам като час 18,00 ч, защото съм на работа се налага поне седмица-две предварително. Но ако ще е в друг час през деня може и да има. Ако искаш пробвай - ще ти дам тел. на лични.

# 140
Здравейте, момичета!
Искам да извикам фирма за професионално почистване за дивана в хола и матраците. Ползвали ли сте подобни услуги и от кои фирми сте най-доволни?
Аз ползвам от години бЛЯСЪК ИВ ДОВОЛНА СЪМ http://www.blqsak-iv.com/
Обаче тази пролет гледах представяне на перящите прахосмукачки които не са точно прахосмукачки на Рейнбоу и ако намеря услуга на друга фирма да е с такъв вид уред бих предпочела. Simple Smile

# 141
MRS_NEALE, добре дошла!
ЛЛ може да се сменя през юни и декември. Направо отиваш при новия, който си избрала и той си оформя документите. Ако нещо не са променили наскоро, де.
А относно педиатрите - повечето са в градската поликлиника, която е на центъра. Аз лично не мога да препоръчам конкретно име, защото не съм особено впечатлена от никой. Обикновено от всеки има както доволни, така и недоволни.

БЛАГОДАРЯ !

# 142
  • Велико Търново
MRS_NEALE, ти сменяш адреса по местоживеене, нали?
В такъв случай, можеш да смениш личен лекар по всяко време, стига да идваш от район на друга РЗОК.

# 143
  • В.Търново

Зависи кое време ще улучиш. Сега по баловете може и да няма много часове. Аз понеже винаги си избирам като час 18,00 ч, защото съм на работа се налага поне седмица-две предварително. Но ако ще е в друг час през деня може и да има. Ако искаш пробвай - ще ти дам тел. на лични.
Благодаря!
Аз ходя три години при Нина зад Практикер, но все нещо не достига.Аз съм много капризна на тема подстригване.Иска ми се да сменя с някой друг добър фризьор, но не ми се екпириментира много.Веднъж ходих при една друга фризьорка да пробвам преди година и половина, не ми хареса особено как работи.Нина в момента за измиване с шампоан и професионална маска, подстригване, оформяне със сешоар или преса взема 20лв.

# 144
  • Велико Търново
Роси, почти всички имат ФБ страници или пък гледаш снимки на приятелки, които са се тагвали от салоните, които посещават. Аз например съм супер претенциозна и мъжа ми все ми се подиграваше, че като ходех в София при Мърфи, все нещо не бях доволна и ми казваше, че за мен са салоните в Париж и Милано Mr. Green Та тук в Търново ходя на едно място за подстригване и боя, а на друго за сешоар. Избор голям, просто човек трябва да знае какво иска точно Peace

# 145
Тая работа с фризьорите пак е много субективна, като с лекарите...
Аз преди да родя имах много гъста коса, а в някои реномирани салони са ме правили да приличам на Чубака  Joy
Преди години ходех редовно при Жана на Полтава - от подстригването бях доволна, но нещо в отношението ѝ после взе много да ме дразни и приключих.
Сега ходя при Мария в Черната котка - засега съм ОК.

siska79, удобно ли е да споделиш твоите публично? По-назад гледам на лични сте разменяли, а мисля, че и на другите момичета ще им е интересно.

# 146
  • В.Търново
Сисе, за мен е много важно самото подстригване.Като ме направят е ок, но като я измия после косата стои не както трябва.Искам като ме подстрижат да ми стои добре косата без да има нужда да я пипам с пресата или сешоара вкъщи.
Аничка, тази Мария в Черната котка колко ти взема за подстригване и мие ли я косата?

Знаете ли китайския магазин на Краков дали работи в неделя и до колко часа?

# 147
Сисе, за мен е много важно самото подстригване.Като ме направят е ок, но като я измия после косата стои не както трябва.Искам като ме подстрижат да ми стои добре косата без да има нужда да я пипам с пресата или сешоара вкъщи.
Аз искам и, ако може, да не я реша  #Silly Joy Joy
Роси- това го търся много отдавна- да си седи като след салона без усилие, ама няма...

# 148
  • Велико Търново
Роси, забрави, няма такъв филм. Ако можеше да се правим сами или косите ни да седят като след фризьор, тези хора какво щяха да се хранят Peace
Като моите клиентки"Не съм доволна от крема!!" и след като ги попитам изринахте ли се, смъква ли ви се от кожата, текстурата ли не ви допадна и те "Ами не виждам никаква разлика" .Изначалната нагласа е много важна и трябва да е реалистична.

Анничка, няма проблем-ходя при Вероника за боя и подстригване и при Ваня от Екзито за сешоар. Имам и още 2-3 варианта за всеки случай, но рядко ги ползвам Peace
Мария я познавам още като се учеха с Вероника/уф пак си напомням колко съм стара/ във Вог вижън,но Мария работи бавно, а на мен времето ми е до секунда разпределено, иначе е страхотна  Heart Eyes

# 149
Русалка, аз предпочитам да ходя с току що измита коса и само да ме подстригват. Иначе тя винаги пита искам ли измиване. Само за подстригването ми взема 10лв.

Ей, Сисе, ако е тази Вероника за която си мисля, и аз ходех при нея преди сто години във Вог вижън. Тъкмо след няколко "горе-долу" опита се сработихме чудно с нея и тя взе, че забременя и изчезна. А после ѝ изгубих дирите.

Общи условия

Активация на акаунт