Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 1
По-добре да знаете, отколкото да гадаете!

Понякога очакването на новина може да е най-трудното нещо. А напрежението и тревогата не са добри приятели на никого, особено когато мечтаете за бременност или просто имате нужда от яснота.
Независимо от това дали правите опити да забременеете, или с партньора ви не сте взели необходимите предпазни мерки, Clearblue бързо и сигурно ви дава вярната информация без излишен стрес.
Гамата продукти, които предлага Clearblue, включва тестове за бременност, тестове за овулация и устройство за проследяване на фертилността. Изключително насочен към репродуктивното здраве на жената, Clearblue работи за спокойствието и сигурността на всяка дама, предлагайки бързи, лесни за отчитане и над 99% точни резултати в домашни условия.

Какво отличава Clearblue от други тестове за бременност?

Clearblue е пионер в тестването на бременност с над 30 години опит и нововъведения зад гърба си, стремейки се винаги към точност, прецизност и леснота на изпълнението за потребителя. От няколко години на световния пазар, а вече и у нас, Clearblue предлага първите в света дигитални тестове за бременност, които отчитат наличието или липсата на бременност, както и броя на седмиците от датата на зачеването. С Clearblue можете да се тествате по-рано – до четири дни  преди очакваната менструация, отчитайки с над 99% точност.


 
Clearblue са тестове за бременност и овулация, изключително насочени  към жени, които искат да забременеят, както и за всяка жена, която иска да разбере състоянието си. Ангажирани с репродуктивното здраве на жените по цял свят, независимо дали става дума за опити за зачеване, или за съмнения за бременност.

Кога и как се използват продуктите Clearblue?

Дигиталните тестове за овулация Clearblue показват двата най-благоприятни дни от месечния цикъл за зачеване. При всеки цикъл има само няколко дни, в които жената може да забременее, и ако това е вашето желание, то половият акт в точно тези дни е много важен, за да имате максимални шансове за положителни резултати. Тестът за овулация Clearblue е по-точен от календарния и температурния, отчитайки с над 99% точност, а благодарение на дигиталните резултати разчитането е ясно и точно, а използването – максимално опростено и лесно.

Дигиталните тестове за бременност Clearblue отчитат с над 99% точност ранна бременност до четири дни преди настъпването на предстоящата менструация или единадесет дни след овулация, когато „хормонът на бременността“ вече може да бъде открит в по-големи количества в урината. Очакването на резултатите може да бъде мъчително и стресиращо за жената и тя иска сигурно разчитане на резултатите, което става бързо, лесно и точно с Clearblue.
Знаете ли, че 1 от 3 жени могат да разчетат погрешно някои видове тестове за бременност? С дигиталните тестове за бременност Clearblue това няма как да се случи, защото отчитането е ясно и се изписва дигитално, а при Clearblue с индикатор на седмиците и с цифри.
При тестовете за бременност Clearblue Plus използването е улеснено от ергономичната форма и възможността пробата да бъде взета директно от струята урина, което се оказва предпочитанието на повечето жени. Тестовете Clearblue могат да се използват, просто като се задържи върхът директно в струята урина за 5 секунди или чрез потапяне в събрана проба урина за 5 – 20 секунди в зависимост от използвания продукт.


  
Бременна ли съм?
  
Ранните симптоми на беменност често могат да бъдат сбъркани с тези на овулация или преди менструация, а също в желанието или притеснението си жената може да си внуши или предизвика сама някои от тях. За това много по-добре и за спокойствието на жената е да се направи тест за бременност в първия възможен за това момент. Clearblue дава възможност за тестване до четири дни преди деня на очаквания месечен цикъл. В рамките на 3 минути резултатът за наличие (+) или отсъствие (-) на бременност ще се покаже на обозначените места с над 99% точност. При дигиталния тест на марката, ако резултатът за бременност е положителен (+), то на екранчето ще се появи също и колко време е минало от датата на зачеване (1 – 2, 2 – 3 или 3+ седмици).

Къде да открия Clearblue?

Clearblue е световноизвестна марка с над тридесет години опит в отчитането на бременност, която от няколко години присъства и на българския пазар. Продуктите Clearblue могат да бъдат открити и закупени в по-добрите аптеки.

Включете се в играта!
 
Тръпнете ли в очакване на положителния тест за бременност, или не сте го планирали сега, а имате някакви притеснения?
За да участвате, споделете в коментар до 05.10.2019 г. какви емоции предизвиква във вас и вашите близки очакването на положителния тест и отбележете кой продукт бихте искали да спечелите! Шестима участници ще бъдат определени на случаен принцип и ще спечелят продукт по избор от Clearblue.


Clearblue във Facebook

Запознайте се с общите условия на активацията ТУК.

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 11:34 от Pедактop

# 1
 • Мнения: 161
Страшно се вълнувахме когато теста за бременост беше .положтерен,незабравимо е чувството.Бих желала тест за бременост.

# 2
 • Мнения: 71
Какво предизвиква? Simple Smile Радост,вълнение, очакване... толкова чакано внуче ,както в мойто семейство -няма Simple Smile Харесвам Дигитален тест за овулация.

# 3
 • Мнения: 360
Да, много искам отново да видя двете чертички Simple Smile Миналия месец даже имах сериозно закъснение и правих няколко теста. Много добре си спомням момента преди 3 години когато видях положителния резултат, и разочарованието ми преди броени дни Simple Smile Бих искала да пробвам тестовете за бременност, положителен, моля Simple Smile

# 4
 • Мнения: 3 601
Очакването на двете чертички е много вълнуващо за всички в семейството. Бих желала дигитален тест за овулация.

# 5
 • Мнения: 1 217
При появата на двете чертички много се вълнувахме, но още по-голяма радост изпитахме, когато бременността се потвърди при АГ.
Бих желала да получа дигитален тест за овулация.

# 6
 • Мнения: 1 014
Очакването предизвиква цяла палитра емоции: надежда, тревога, радост, нетърпение..
От гамата на Clearblue, бих била щастлива да спечеля Дигитален тест за Овулация Flowers Four Leaf Clover

# 7
 • София
 • Мнения: 442
Очаквам с нетърпение вече да видя положителен тест. Бих се зарадвала на дигитален тест за бременност.

# 8
 • Мнения: 483
Емоцията беше много приятно вълнение, което не може да се сравни с нищо.

Бих желала да получа дигитален тест за овулация.

# 9
 • Мнения: 393
Беше експлозия от емоции -  вълнение, радост, надежда, страх, любов.
Бих желала дигитален тест за овулация.

# 10
 • Мнения: 2 146
И двете ни деца са желани и чакани, затова положителните тестове донесоха вълнение и радост, а втория път и някакво странно чувство тип - аха, вече знам какво е, подготвена съм Simple Smile
Ако спечеля, бих желала тестове за овулация.

# 11
 • Видин
 • Мнения: 46
Безспорно невероятни емоции, чувства всякакви.  Бих искала дигитален тест за бременност.

# 12
 • София
 • Мнения: 8 498
Предизвиква радост, очакване, вълнение, но и малко страх и тревога: "ще се справим ли, готови ли сме за това?".
Бих се зарадвала на дигитален тест за бременност.

# 13
 • Мнения: 1 420
Надежда и страх, едновременно.
Бих искала да спечеля дигитален тест за бременност.

# 14
 • Пловдив
 • Мнения: 144
От няколко месеца чакам с голямо вълнение и трепет да видя за втори път две наситени чертички. Много е важно да се определи точния ден на овулация и затова бих желала дигитален тест за овулация.

Общи условия

Активация на акаунт