Липса на цикъл. Бременност?

• 1 898
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, извинявам се, ако има вече такава тема. Моята ситуация е следната: с мъжа ми правим опити за бебе от 4 месеца и този месец реших да използвам и тестове за Ову /тестовете бяха Oview / и засякох Ову на 17ти ден от първия ден на менструацията. Поработихме по въпроса и сега ми закъснява с 3 дена. Правих тест Surecheck  и е отрицателен, направих и кръвен тест с резултат: 0,6 , който считам за отрицателен. Според Вас на какво се дължи? Възможно ли е да има бременност и да не се е засякла още? Само да кажа, че цикълът ми е изключително редовен и е на 28 дена. А в последните дни усещам и силна умора, мрежене на погледа и на два пъти /за кратко/ виене на свят. Дайте съвет?

Благодаря Ви предварително.

# 1
Съжалявам, мила, кръвното изследване показва, че не си бременна.
Успех при следващата овулация!   Hug

Бих те посъветвала да посетиш АГ, за да провери дали не се е образувала киста...
Вероятно е и да ти изпише хормонален препарат за предизвикване на менструация.

# 2
3 дни закъснение не е липса на цикъл още. Ако си засякла овулация на 17-ти ден е нормално да дойде по-късно от 28-мия ден. Като ти закъснее седмица или 10 дни мисли за лекар евентуално, ама хапчета за предизвикване на цикъл заради три дни закъснение ще ме извините, ама е прекалено.

# 3
Написах "вероятно".

Трябва лекарско мнение след ехография.

При редовен цикъл на 28 дни, как твърдиш, че не й закъснява?
Тестовете за О не винаги са точни.

Повече няма да пиша.
Успех, Теди!
  Hug

# 4
Да, съгласна съм. Ще изчакам преди да отида на лекар. Въпроса е , че никога не ми закъснява, а е възможно всеки месец да ми е Ову на 17ти ден. Просто сега я засякох с тестове. Иначе цикъла ми е точно 28 дена , най-много да подрани с един ден.

# 5
Тялото не е робот, какво значи нормален цикъл 28 дни? И само 3 дни закъснение???
Моят цикъл беше също изключително редовен, но когато започнахме опити за бебе съм имала и 4-5 дни закъснение. Ако жените се юрнат на лекар за всяко закъснение от 3-4-5 дни, то не знам какво чудо ще е, още повече ако запият хормони за 3-дневни закъснения. По темите в подфорум Искам Бебе има да се начете човек на 10-дневни закъснения и накрая и цикъл и абсолютно никакъв проблем, не е нищо нечувано и невероятно.

Все пак както казах ако след седмица го няма вече има смисъл да се чуеш с лекар. Мое мнение.

П.П. - чета из старите ти мнения, че си имала и преди закъснения и то не е едно. Така че не виждам причини за притеснение за момента.

# 6
Когато ние започнахме опитите за бебе всеки месец ми закъсняваше с по 3-5 до 10 дни

Общи условия

Активация на акаунт