Забавни въпроси за бременността

• 1 400 128
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 10 665
  • Пловдив
Лято е, време за море и басейни ... причината е ясна.
По мое време се пиеха по 4-5 бр. аналгин-хинин при закъснение и съмнение за бременност.

# 10 666
  • София
давай им ти идеи, давай им:)))

Нов начин за предизвикване на менструация:
Цитат
две-три хапчета нурофен/оспомокс, нещо подобно на тях наведнъж. При мен специално ми идва най-много до 3тия ден след това, а ПМС-то е или още на същия ден или на следващия
Да това го четох, и дано да няма прости хора да се тъпчат с антибиотици без причина.
ааа, не, няма, хич;)

# 10 667
Не знам дали това е споделяно някога,но сега ми попадна пред очите:
". а иначе имам слюнкоотделяне болки в кръста вълчи глад не усещам пичкам често и остри болки в корема яйчниците не ги усещам"
Момичето се чуди дали е бременно след 5 дена закъснение и 10 отрицателни теста...
Да си знаете-спрете ли да си усещате яйчниците,пригответе се за малкия човек и....тихичко честито! Stuck Out Tongue

# 10 668
  • На брега на реката
Пичкала?
Как пък на една не й светна лампата да иде на лекар при закъснение, отрицателни тестове и толкова симптоми Scream

# 10 669
Пичкала?
Как пък на една не й светна лампата да иде на лекар при закъснение, отрицателни тестове и толкова симптоми Scream

Симптоми,ама на какво?
Как ще се сетят,като отдолу е пълно с коментари на момичета,на които им е закъснявало по 2 седмици и тестовете са били все отрицателни ,а се оказали бременни...

# 10 670
Не се научиха, че тест се прави след закъснение...ама те повечето не знаят кога трябва да им дойде...
По групите във фейса започнаха да питат "ще ходим на Гърция не искам да ми дойде, какво ме съветвате" ooooh!

# 10 671
Не се научиха, че тест се прави след закъснение...ама те повечето не знаят кога трябва да им дойде...
По групите във фейса започнаха да питат "ще ходим на Гърция не искам да ми дойде, какво ме съветвате" ooooh!
Аз знам изпробвано решение за спиране на цикъл за 12 месеца, но след това ти спира и съня, и храненето понякога, а сега, когато е на 2 и прави пакости ми спира и кръвоотока в главата. 🆘🆘🆘

# 10 672
Е то българската жена все още изпитва суеверен страх от оралните контрацептиви, а това си е доказаният начин и да отложиш, и да караш без цикъл, ако не искаш да имаш.

# 10 673

Аз знам изпробвано решение за спиране на цикъл за 12 месеца, но след това ти спира и съня, и храненето понякога, а сега, когато е на 2 и прави пакости ми спира и кръвоотока в главата. 🆘🆘🆘
Да, този метод е железен, а при някои жени и след стандартните 10-11 месеца, не им идва поне още няколко...страничните ефекти обаче са до живот. Mr. Green (да са  ни живи и здрави).

# 10 674

Здравейте! Би трябвало да съм във 2ра г.с. + 5 дни. От вчера имам зацапване (не е кръв, но е като бялото течение, но розовеещо) и почти постоянни бодежи в яйчниците  (предимно левия). Какво мислите? Мъчи се да се закрепи? Отива на извънматочна? Всичко е наред?
[quote\]

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 12:02 от МърМяу

# 10 675

Здравейте! Би трябвало да съм във 2ра г.с. + 5 дни. От вчера имам зацапване (не е кръв, но е като бялото течение, но розовеещо) и почти постоянни бодежи в яйчниците  (предимно левия). Какво мислите? Мъчи се да се закрепи? Отива на извънматочна? Всичко е наред?
[quote\]
Само анкета липсва. 😀

# 10 676
Не знам защо, но "мъчи се да се закрепи" ми е много смешно, все едно някакво човече там копае стената на матката и си прави бърлога...

# 10 677
Я стига бе 🙄 Тия вече много изтъпяха.

# 10 678
На кое точно се казва 2-ра г.с.? Доколкото знам, седмиците започват да се броят от последния цикъл....?!?  newsm78

# 10 679
  • София
Е вече 2-ра седмица знае, че е бременна Joy

Общи условия

Активация на акаунт