Забавни въпроси за бременността

• 1 409 142
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 18 225
Не е въпрос, ама...

"направете тест чхг кръвен. Също и със сода за хляб. Сутрешна урина в чаша около 50-100 мл. Слагате 1 ч.л. сода. Ако до 3  минути започва да кипи, значи сте бременна. Този тест не е много верен. Китайски боклуци. Не се отчайвай."

# 18 226
  • France
Да не би в чужбина да изчисляват гестационните седмици по друг начин? Само така си го обяснявам това объркване.
Да, има го този момент. Във Франция ги броят по двата начина. Аменорейски седмици - от последния ти мензис и гестационни седмици - от загнездяването. Объркващо е с българските термини.

# 18 227
Не е въпрос, ама...

"направете тест чхг кръвен. Също и със сода за хляб. Сутрешна урина в чаша около 50-100 мл. Слагате 1 ч.л. сода. Ако до 3  минути започва да кипи, значи сте бременна. Този тест не е много верен. Китайски боклуци. Не се отчайвай."
Ще взема да го направя този тест утре, само не знам, какво ще правя, ако излезе положителен.

# 18 228
Точно същото си мислех и аз. Дай да я видим тая сода, наредена до кръвния по достоверност.

# 18 229
Не е въпрос, ама...

Ще взема да го направя този тест утре, само не знам, какво ще правя, ако излезе положителен.
Изливаш го в тоалетната и готово. Simple Smile

# 18 230
Как какво? Боб (или грах беше)!

# 18 231
Как какво? Боб (или грах беше)!

Боб , заливка за мусака - няма да прахосваме содата .
Страшното е , че жената наистина си го е направила ...

# 18 232
Видях и аз. Не я чета често тази тема, а то какви съкровища крие.
Нямам близки лекари, за да черпя от извора, ама тези хора на какво ли не са се наслушали. Аз не бих запазила самообладание, ако дойде някоя млада жена и заяви, че тестът за бременност е отрицателен, обаче сода бикарбонат в чаша урина е шупнала. 😂

# 18 233
Не е шупнала. Направо е изкипяла!

# 18 234
Не е шупнала. Направо е изкипяла!

За родилното е вече .

# 18 235
  • Пловдив
Цитат
симптомите ми преди цикъл са само болките под корема, които траят само един ден, нито кръста ме боли, нито ми се подават гърците.

# 18 236
  • FRANCE
Кое? Реших че са гърдите. Ама моите нито преди нито след се подават

# 18 237
Подуват се гърците Joy

# 18 238
Ей , много се крият тези гърци .

# 18 239
Цитат
Здравейте. Тъй като имах съмнения за цветна бременност отидох на преглед при гинеколог. Прегледа ме с вагинален ехограф и каза че не вижда бременност. Мислите ли че може да не я е видял, тъй като подозренията ми са за 4ти месец. Достатъчен ли е вагиналния ехограф или трябваше да го накарам и коремен да направи?

Общи условия

Активация на акаунт