Забавни въпроси за бременността

• 1 413 535
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 4 545
И аз кат бях бременна ръсих прашеца и другите минава с прахосмукачките и метлите ,за да си събират  Mr. Green

# 4 546
  • Сф
Аз разбрах, че забременелите ръсят прашец на ,,бебеправещите,,. Ама каква точно му е функцията на тоя прашец  newsm78
Аз се светнах! Опрашват се взаимно девойките,като цветята, бебеправенето е нищо , ако не те поръсят и с прашец да прихванеш! bowuu

# 4 547
Егати къртовския труд да бебеправиш ooooh! Първо те ръсят с разни прахоляци, после препикаваш де що набараш и накрая отиваш да раждаш и те заливат с газ! newsm43

# 4 548
Егати къртовския труд да бебеправиш ooooh! Първо те ръсят с разни прахоляци, после препикаваш де що набараш и накрая отиваш да раждаш и те заливат с газ! newsm43
Преди препикаването се забърсваш с чужда хавлия.  Naughty

# 4 549
  • Пловдив
И аз като бях бременна се ръсеше с прашец. Нещо като прашеца за летене на Питър Пан, бременна те поръсва и щом „ловуваш“ яйцеклетки в овулация - забременяваш. Цветовете вече сте ги разгазали.

# 4 550
  • Бургас
Аз разбрах, че забременелите ръсят прашец на ,,бебеправещите,,. Ама каква точно му е функцията на тоя прашец  newsm78
Аз се светнах! Опрашват се взаимно девойките,като цветята, бебеправенето е нищо , ако не те поръсят и с прашец да прихванеш! bowuu

Раааазбрах  Crazy
Т.е. мъж ти не требе. Mr. Green

# 4 551
  • Euskal Herria
Хм, ами ако те поръсят с розов прашец, пък се пръкне момче, тогава?

# 4 552
  • София
Цитат
Аз (не) чакам след 2 дни М и се чудя дали да си направя един тест. Вчера една колежка, която уж "вижда" някои неща, без да знае нищо ми каза, че на 80% съм бременна ... аз колкото се бях настроила този месец, че нищо не се е получило, понеже с ММ бяхме скарани в седмицата на О. Сега ми вдъхна едни надежди .... та се чудя да изчакам ли до понеделник, ако не ми дойде да си направя тест или да си взема днес едно Престо, та да се успокоя ....

# 4 553
Не знам за прашеца, но на работа имаме един стол, който седне да работи на него и забременява. До момента 5 колежки са излизали в майчинство. Сега дойде нова, по заместване и мълвата е, че и тя е бременна.

# 4 554
Този пост някой да го пусне в онази тема. Mr. Green

# 4 555
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 hahaha hahaha hahaha Сега разбрах и азкакъв е тоз прашец.......Како по горе някой писа мъже вече не трябвят. Laughing Laughing

# 4 556
Току виж подфорума се преселил в офиса на tonynette. hahaha

Срамота, да не знаете за прашеца и поръсването!

# 4 557
Цитат
Аз (не) чакам след 2 дни М и се чудя дали да си направя един тест. Вчера една колежка, която уж "вижда" някои неща, без да знае нищо ми каза, че на 80% съм бременна ... аз колкото се бях настроила този месец, че нищо не се е получило, понеже с ММ бяхме скарани в седмицата на О. Сега ми вдъхна едни надежди .... та се чудя да изчакам ли до понеделник, ако не ми дойде да си направя тест или да си взема днес едно Престо, та да се успокоя ....
Зарежда се!

# 4 558
  • София
Значи или аз съм кьорава и не виждам вторите черти, които те виждат, или те от желание виждат нещо, което всъщност го няма. newsm78

Снимки на отриц. тестове и твърдят, че се вижда втора черта.

# 4 559
  • София
Е, на тях като им се каже, че теста е отрицателен се сърдят  Tired

Общи условия

Активация на акаунт