Моля се да не попадна на нея като раждам 
въпрос:може ли да се забременее от анален секс?
Представих си гледката само

.Сега има къде да се увековечат.
. Въпреки това всеки месец тя се съмняваше, че може някакси да е забременяла. Отиваме един ден заедно в аптеката и тя си поръчва - едни противозачатъчни, еди колко си презерватива, дамски превръзки и тест за бременност. При което аптекарката реагира така -
. Въпреки това всеки месец тя се съмняваше, че може някакси да е забременяла. Отиваме един ден заедно в аптеката и тя си поръчва - едни противозачатъчни, еди колко си презерватива, дамски превръзки и тест за бременност. При което аптекарката реагира така -
. Засъснява ми с 4 дни но имам болки в гърдите и в кръста,но менструация не.Правих 3 теста но всичките са отрицателни.Четох за тест със сода бикарбонат.Правих го 2 дни подред и според него съм бременна,а според тестовете не и съм много объркана.Какво да направя???
браво, някои наистина не губят време. Скоро може да имаме и случай на гадене преди бебеправене - ясновидска бременност.
. Засъснява ми с 4 дни но имам болки в гърдите и в кръста,но менструация не.Правих 3 теста но всичките са отрицателни.Четох за тест със сода бикарбонат.Правих го 2 дни подред и според него съм бременна,а според тестовете не и съм много объркана.Какво да направя???Препоръчани теми