Забавни въпроси за бременността

• 1 400 302
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 10 545
  • София
щом нямаш приложение, нищо нямаш.
даже не дишаш и не издишаш:)))

# 10 546
Всъщност приложението може да бъде много полезно. Ако знаеш как да го ползваш. 😉

# 10 547
  • Варна
Не знам, на мен ми звучат много идиотски постове от тоя род... телефонът ми изчисли овулацията, телефонът ми изчисли кога да пия вода, телефонът ми изчисли кога да ида до ВЦ... Факт, че хората свикнаха телефонът да прави всичко вместо тях, в повече ми идва лично на мен.

# 10 548
И аз без приложение, износих и родих...опс, оперираха ме от бебе.  Embarassed

# 10 549
  • София
Диди, колко точно да е полезно, освен ако не пикаеш върху него?

# 10 550
Аз също забременях благодарение на приложение в телефона си.
Пробвах с тестове за овулация и знам, че в мен беше проблема, но не успях да си усетя пика с тях. Видях в приложението кога са ми "плодовитите дни" и овулацията и пробвахме, опс, бебеправихме 😁 и стана.
Усетих и сигнали от тялото си, че това бяха дните, но се доверих и на приложението. Но цикълът ми е точен, което също има значение.

# 10 551
Аз го ползвам за да се ориентирам кога ще ми дойде, само. Иначе със сигурност няма да запомня датата и все ще се чудя, кога трябва да е. Не, че няма и други начини за отбелязване на началото на цикАла, но така е доста удобно.

# 10 552
  • Варна
Пробвах с тестове за овулация и знам, че в мен беше проблема, но не успях да си усетя пика с тях. Видях в приложението кога са ми "плодовитите дни" и овулацията и пробвахме, опс, бебеправихме 😁 и стана.
Да де, ама това нещо дето ти го смята приложението и ти можеш да си го сметнеш. Само трябва да прочетеш мъничко, тъкмо ще си по-подготвена, ще знаеш що е то овулация, как се забременява и т.н. А сега приложението хубаво прави всичко, затова после почват малоумните въпроси от рода Вчера правих секс, мога ли днес да направя тест и подобни. Затова казвам, че приложенията отучиха хората да мислят и тотално ги осакатяват откъм знания. Така де, що да се моря да чета и да уча като приложението ще ми го сметне?

# 10 553
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз пък от тук разбрах за тези приложения  Blush Толко да съм невежа с тези телефони.....За мен са само средство за комуникация.

# 10 554
  • София
Усетих и сигнали от тялото си, че това бяха дните, но се доверих и на приложението. Но цикълът ми е точен, което също има значение.
без коментар...

# 10 555
Ако прочетеш мнението ми до края може и да разбереш какво искам да кажа.

# 10 556
Полезно е да си следиш цикъла. Полезно е да видиш кога ти е овулацията, полезно е и за планиране на море дори. Не, че не са възможни изненади и промени, но аз лично си го ползвам и за мен е много полезно.

# 10 557
  • Варна
За планиране на море и аз бих го ползвала, просто да не смятам в календара 2 месеца напред. Но за следене на овулация с цел забременяване - абсурд. Толкоз 2 седмици напред мога да сметна и сама, да не говорим, че ако следиш овулация с цел бременност е несериозно да се доверяваш само на приложението.

# 10 558
Ох, не става въпрос да се доверяваш само на приложението. Но при редовен цикъл и липсата на други проблеми е добър ориентир.

# 10 559
  • Варна
Разбрах, просто на мен ми е смешно. Консерва съм, какво да се прави.

Общи условия

Активация на акаунт