Забавни въпроси за бременността

• 1 400 101
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 10 635
  • София
в тоя свят сите сме роднини и имаме по много деца:)))

# 10 636
Аааа!!! Как така от басейн??? Наскоро ходихме на басейн, но преди това се пообичахме малко с мойто либе, та възможно ли е нещо да е останало и сега някоя девойка да е бременна от него??? Какво ще кажете, за следващия басейн дали да не му нахлузя един durex за всеки случай? Joy
Важното е да не си пипа члена, защото иначе ето бебе. Laughing

# 10 637
Joy
Значи ако се появи някоя след време и заяви, че има бебе от него, само от басейна ще да е.
Успокоих се, златни сте!!!

# 10 638
  • София
Цитат на: link=topic=1041050.msg37106586#msg37106586 date=1532675975
Здравейте, имам няколко бързи въпроса. Последния ми цикъл беше на 27 юни, попринцип ми идва между 25 и 30 дни. На 15 юли правих секс 2 пъти, единият път а презерватив, другия път в началото без, после го сложихме. Та спрямо мои сметки трябваше да ми дойде преди 3 дни, тъй като най-често идва на 28 ден. Проблема е , че не ми дойде. Вече е ден 31 и никакъв го няма. Като симптоми освен нечовешко гадене, необясним плач и.... Flushed ужасни газове.... Да не забравя и големите болезнени гърди, друго няма. Не искам да съм параноична и за това го отдавам на ПМС. Продължавам да вярвам, че няма как да съм забременяла на 19ти ден с прекъснат полов акт. Можете ли д аме посъветвате кога да си направя тест, при такъв нередовен цикъл до кога се чака и има ли шанс за бременност? Flushed
Само не разбрах от голмия пърдел ли са необяснимите пориви за плач или? Thinking Laughing
--------------------------
Въпрос дали е бременна от прекъснат полов акт, при условие, че още няма овулация, тя пита дали да прави теста вече:

Публикувано: ср, 25 юли 2018,
Цитат на:  link=topic=1041050.msg37097525#msg37097525 date=1532520025
... Другият ми въпрос е да си купя ли сега един тест за бременост на Presto, за да проверя? По принцип трябва да ми дойде на 10ти, но няма да мога да изчакам психически до тогава, защото бебето е безумно много желано.
Joy

# 10 639
Безумно много желано бебе, правено с презерватив. Интересно. Thinking

# 10 640
Какво се чудиш, както разбрахме, презерватива помага, стига да е пипан достатъчно...  Joy

# 10 641
Какво се чудиш, както разбрахме, презерватива помага, стига да е пипан достатъчно...  Joy
И ти си права. Но все пак само най просветените разбрахме за пипането и неговите ползи.
Безумно много ако се желае бебе, презерватив само с комшията би трябвало да ползва.

# 10 642
  • София
Е имаше една и тя безумно много желаеше бебе, ама пила ескапел, защото имала извънредна ситуация Thinking ...

# 10 643
Абе не си правете майтап, ясно е като бял ден - това е поредния случай, в който мадамата е приклещила сгоден и сега иска да му направи, как се викаше, буквално к§р капан, като го прикотка да направи беля. Разбира се, че е желано бебе, ако с него ще върви и мезонет и порше кайен:) то и аз бих се навила на бебе при такива екстри:)

# 10 644
# 10 645
Абе не си правете майтап, ясно е като бял ден - това е поредния случай, в който мадамата е приклещила сгоден и сега иска да му направи, как се викаше, буквално к§р капан, като го прикотка да направи беля. Разбира се, че е желано бебе, ако с него ще върви и мезонет и порше кайен:) то и аз бих се навила на бебе при такива екстри:)

Не ти вярвам, че за едно порше и мезонет ще се навиеш на 4то дете. Crossing Arms

# 10 646
Не, ще трябва да е къща с двор:) и още някоя и друга екстра.

Обаче ако е първо и трябва да вържеш перспективен, всякакви номера минават:) желано не, ами супер желано ще е бебето.

# 10 647
Да, така е. Чели сме теми ....имаше една дето ползвала спринцовка...преди доста време беше, забравила съм детайлите. Party

# 10 648
Да, така е. Чели сме теми ....имаше една дето ползвала спринцовка...преди доста време беше, забравила съм детайлите. Party
И в един сериал (Непорочната Джейн) едната героиня се оплоди така, даже ѝ се родиха близначки. 😀

# 10 649
И в един сериал (Непорочната Джейн) едната героиня се оплоди така, даже ѝ се родиха близначки. 😀
А пък Джейн я забремениха девствена, гледах 1-2 сезона...смях е.

Общи условия

Активация на акаунт