Забавни въпроси за бременността

• 1 400 445
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 10 950
Ми... Пак е с о Grinning Ама те тези с латинския са страшна работа...

# 10 951
  • Варна
А вижте какво, латинския..оп английския е много подвеждащ. Хайде напишете "Пенка седна на къра"

# 10 952
Седна не звучи толкова добре, колкото стои на къра.

# 10 953
Хайде напишете "Пенка седна на къра"

Penka sedit in agro.

# 10 954
  • Варна

Хахаах ама там за друг английски иде реч.
Седна, стои все тая, резултата е един и същ.

# 10 955
  • Варна
Цитат на:  link=topic=1059491.msg37261217#msg37261217 date=1535493293
Здравейте бъдещи мами.. пиша за да намеря утеха и да утеша приятелката ми. Та започна с това, че цикъла и всеки месец трябва да дойде на 25/26/27/28 (края на месеца) Та вече е 29.08.2018 и все още не и е дошъл.. закъснява и 1 ден. На 23.08 имаше розово зацапване по време на акта и разбрах като го извадих и видях, че по кондома има розовичка кръв и повече нямаше. На 28.08 имаше кафяво зацапване по гащичките, смени ги, изми се и повече не е имало. Закъснява и с 1 ден. Възможна ли е бременност ПРИ ПОЛЛОЖЕНИЕ ЧЕ: винаги сме го правили с кондом, ВИНАГИ! И даже не съм свършвал вътре, а отвън и винаги след акта сме го проверявали, ако е бременна обяснете ми как е забременяла? Възможно ли е с допир ако по члена ми е имало предеякуационна течност и после съм пипал кондома с тази ръка с която съм пипал члена да са се пренесли сперматозоиди и да е забременяла.. Възможно ли е да е бременна и какъв е шанса да забременее по този начин.. бременноста не е желана (ако има таква.. дано да няма. Моля се на Господ. )

Мамин сладък, а сега де  Rolling Eyes

# 10 956
  • В сърцето на любимия човек
Ако е бременна да пита другия, с който е спала девойката.

# 10 957
  • София
Прясно прясно от потребителката с 3 - 4 дневния цикъл:

Цитат
След дълго четене на много материали относно правенето на бебета и др. мога да кажа че усещам че съм в овулация, и течението си го има и други неща.Вчера когато имахме полов акт той свърши в мен и след няколко минути докато беше в  мен започна отново да го движи и пак свърши в  мен(без да го изкарва).Нали няма проблем в това..Беше толкова хубаво че продължихме и не се замислихме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 10 958
  • София
О, близнаци значи.

# 10 959
Цитат
Здравейте! Имам проблем и за това реших да пиша тук, пък дано намеря решение, а ако не, поне да получа съвет и насоки.

По принцип съм от село и нямаме много достъп до града, че сме забити в един балкан, ама тва е друга тема. Живеем с мъжа и лапето в една къща със свекъра и свекървата. Още преди да забремнея почнахме да имаме спорове с нея, щото все иска да се меси и да дава акъли. Чувала била тя, че в града продавали някакви шампоани и мазила, които правели кожата на бебето по-мека и хубава без да се бели. Ми аз тая мас с невен дето я варих 3 дена и я прецеждах още толкова кво да я прая? За какво се бъхтих толкова, пък и мен са ме мазали с мас и нищо ми няма! Ама оправихме се де, нави ме да слагаме сол и белтък в куритото на малкия и вече сме си първи дружки.

Ама аз за друго пиша, че онзи ден пак ми вдигна кръвното. Понеже кърмих само 20 дни (притесних се за едни буркани, дето правих, дали ще станат и кърмата ми спря), по нейна препоръчка пак (понеже отгледала син за чудо и приказ, един на мама, най-хубав), да почнем със скока , пък то ябълки бол и така от края на първия месец около 40 ден някъде почнахме да даваме сок, вече пие по 180 мл (даже съм изместила едно хранене с него). И понеже нямаме много достъп до града, пък тука в село няма аптека, реших да не купувам от сухите млека, че те и без това са гадни. Опасявам се даже, че напоследък ги вкараха с определена цел! Мисля, че това е таен заговор на западния свят да унищожат Българите. Какво полезно може да има в едно сухо мляко?!?! Та за това минахме на кисело! Имаме 2 крави и една коза, та правим домашно, да яде детето, да разбере какво е био и еко! Даже пак си мисля аз, така като стоя, като поотрасне малко дали направо на цицата на козата или кравата да го слагам, да пие чисто мляко, хубаво, хранително! На баща ми дядо му, така са го слагали и нищо му няма, още е жив и човек е станал!

За друго пиша – понеже вече сме на 3 месеца, а аз съм въвела месото и яйцата, и млякото, щото кокошки тука в двора бол, пък мъжа ми закла 2 прасета и фризера ще се пръсне, та се чудя с какво да продължа? Кебапчета не е ял, кюфтета, печено пиле, суджука го пазим за зимата.

Шкембето кога се въвеждаше?

Четах някъде, че зеленчуци се давали, ама той да не е заек, че да му давам моркови или попово прасе, че картофи да яде? Месо му трябва, месо! Човек да стане! Направих му едно меню за месеца – онзи ден яде сърми с бял сос, ама не бях въвела чиста вода и се притеснявах да няма реакция, ама слава богу нямаше и манахме на пълнени чушки с кайма и ориз, после мусака яде, ама без картофи, само със заливка, не съм въвела както казах зеленчуци. Довечера ще правя наденици на скара и вече за утре не знам.

Сутрин му правя попара с хляб (тука село е божествен), сирене, масло и чай от лайка, ако не му се яде това, му запичам брашно на тигана и разреждам с прясно мляко, слагам пак сирене, 2 лъжици захар и ушите му плющят. Между храненията смуче пастърма, че навеса ще се скърши от прътите със суджук и луканка и вече наистина не знам с какво да продължа.

Мислих боб или леща да вкарам, ама знам, че в тях има чубрица, пък тя нали била вредна, остава някой проблем да му докарам, коликите дето ги има ми стигат! Дано скоро му минат, че не се издържа вече!

Та, ако някой има съвет или препоръка, ще съм благодарна! И моля, без нападки! Все пак сме в група за взаимопомощ и всички сме майки!
Извинявам се за дългия пос!

Wink Децата обичат да виждат майките си щастливи
Не е от тук и не е за бременност, но много ме изкефи. Crazy

# 10 960
За коликите – червено домашно вино. Хем да му оправи храносмилането, хем и да спи бебчето. Simple Smile

# 10 961
  • Варна
За коликите – червено домашно вино. Хем да му оправи храносмилането, хем и да спи бебчето. Simple Smile

Мастичката не е ли по-подходяща?
Или направо облаче да му спретнат.

# 10 962
  • София
Joy  облакът ще е безпощаден към колики, ревове и всякакво лошо поведение бебешко:)

# 10 963
Пастърма с мастика нещо не ми се връзва... Но то не пречи и двете да дават. Мастика за коремчето, вино за сън.

# 10 964
Майтап си правите, ама на моята й давам един чай на Хип, който си мирише баш на мастика Joy Мирише на алкохолик, когато я целувам след това Joy

Общи условия

Активация на акаунт