Забавни въпроси за бременността

• 1 400 095
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 10 980
Ходи обяснявай после на мъжа,че е от басейна,а не от спасителя Grinning
Много зле положението,  ония ще става баща. Rolling Eyes

# 10 981
Майтапи се пак някой скучаещ тийн, защо се връзвате?  Laughing

# 10 982
Майтапи се пак някой скучаещ тийн, защо се връзвате?  Laughing
Има такива, има. Те вече на училище ходят само да си покажат ай фоните. Факт е че расте много слабо поколение.

# 10 983
Ей затова не забременявам , не мога да плувам и на басейни не ходя.      Кажете на кой басейн е най-сигурно да ходя, да ме научат и да се спрат тези мъки това родео и бебеправене.

# 10 984
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ей затова не забременявам , не мога да плувам и на басейни не ходя.      Кажете на кой басейн е най-сигурно да ходя, да ме научат и да се спрат тези мъки това родео и бебеправене.

Simple Smile малееее, мъка!
 и таковата... има си специална тема за хвалбите 'се пак. TrollfaceTrollfaceTrollface

# 10 985
  • София

Омръзна ти от този къртовски труд?

# 10 986
а преди бебеправенето/любкането/родеото какъв с*ск имаше...
сега само къртовски труд Sweat

# 10 987

Абе труд, ето че има и лесно - отиваш на басеин, две дължини и си готова. Все някой ще е пуснал семките ... и ще си е заминал! Което ми е любимата част - важно е да си е заминал. Явно пречи, ако е останал там.

# 10 988
Скрит текст:

Абе труд, ето че има и лесно - отиваш на басеин, две дължини и си готова. Все някой ще е пуснал семките ... и ще си е заминал! Което ми е любимата част - важно е да си е заминал. Явно пречи, ако е останал там.

ама да кажат и името на басейна JoyJoyJoyJoy там където ходя явно не се пускат семчовци Thinking

JoyJoyJoyJoyJoy

# 10 989
Ами, като си плащаш входа, ще питаш дали предлагат семчовци. Нищо няма да им стане да пуснат малко, все пак клиента винаги е прав. Simple Smile

Само трябва да е някой, дето скоро му свършва смяната, за да си замине след подводната стрелба.

# 10 990
  • София
добре, че съм била малка като тренирах плуване...

# 10 991
  • На брега на реката
С тая изключителна продължителност на живота и издръжливостта на сперматозоидите, знае ли се...
И аз тренирах в основното плуване, но поне децата ми приличат на баща си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 10 992
Да, къртовски труд, такава пот се лее. Друго си е на басейнче, кеф ти шезлонг ,кеф ти чадър  , някое питие Simple Smile Та не разбрах къде е това спасение.

# 10 993
С тая изключителна продължителност на живота и издръжливостта на сперматозоидите, знае ли се...
И аз тренирах в основното плуване, но поне децата ми приличат на баща си Stuck Out Tongue Winking Eye

Добре, че не си продължила в средното, защото щеше да бъдеш малката булка сега, с 9-10 чавета.

# 10 994
  • София
Добър ден маики и бъдещи маики за първи път пиша тема така че ако съм объркала нещо моля да ме извините . Така моя случаи е такъв с моя приятел се опитваме да си имаме бебе вече 1 год. Но не се получава. До този месец маи закъснява ми вече 6 ден имам леки болки долу ниско главоболие и умора....а от вчера маи имам и зацапване . Попринцип на мен ми закъснява от време на време но попринцип нямам никакви болки.....а този път имам и зацапване. Въпроса ми е дали съм бременна правих си тест за бременност но е отрицателен..моляви помогнете ми...благодаря предварително

Хайде дружно да й честитим

Общи условия

Активация на акаунт