Забавни въпроси за бременността

• 1 400 043
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 10 995
  • На брега на реката
Чакай да извадя кристалното кълбо No Mouth

# 10 996
Чакай да извадя кристалното кълбо No Mouth

Няма нужда....щом тестът е отрицателен - сигурен признак...пък и в допълнение с разните му болежки тук-там.  Peace

# 10 997
Милата, 1 година къртовски труд за нищо.

# 10 998
  • София
И каква помощ от форума очаква? Не мога да повярвам, че има толкова тъпи хора.

# 10 999
Пък аз отбягвам басейните заради гъбички. Може ли да съм толкова смотана? Ние тук се мъчим със секс и някакви изследвания.... Отивам на басейн в първия ден на цикъла и хоп бременна, даже няма да чакам уво-ту.

# 11 000
  • София
Пък аз отбягвам басейните заради гъбички. Може ли да съм толкова смотана? Ние тук се мъчим със секс и някакви изследвания.... Отивам на басейн в първия ден на цикъла и хоп бременна, даже няма да чакам уво-ту.

Ама ти не разбра ли, че бебе със секс не става. Трябва си бебеправене, любкане, родео...

# 11 001
Нандин, аз малко назад се движа, още си вярвам на учебниците. Нищо, довечера ще направим един бебеопит Joy

# 11 002
  • София
Ами време е да влезнеш в крак с новостите. 21 век сме все пак Joy

# 11 003
цЪ отказвам! Никакво бебеправене и родео Rolling Eyes секс само за удоволствие, пък бебе с инвитро ще правя. Не мога просто да разбера каква е разликата между секс и бебеправене и това си е. Виж, родео го разбирам Joy но толкова да се потя и трудя...не е за мен това.

# 11 004
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
след това стойка свещ, да не изтече нещо, немиене два три дена и ...
няма какво да напомням - вие си знаете.

# 11 005
Нандин, аз малко назад се движа, още си вярвам на учебниците. Нищо, довечера ще направим един бебеопит Joy
Правилно се ориентираш, вечер се бебеправи.  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Имаше една дето питаше, да не би да не може да забременее защото работят само през деня. Grinning

# 11 006
Правилно се ориентираш, вечер се бебеправи.  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Имаше една дето питаше, да не би да не може да забременее защото работят само през деня. Grinning
Ми чи много ясно, че няма как през деня, защото семчовците са в друго часово време и когато при нас е ден, при тях е вечер и те спят.
Аз дък тейп слагам и нищо не изтича и дааа знам, че не може да се мия. Какво ми обяснявате все едно не знам Rolling Eyes

# 11 007
цЪ отказвам! Никакво бебеправене и родео Rolling Eyes секс само за удоволствие, пък бебе с инвитро ще правя. Не мога просто да разбера каква е разликата между секс и бебеправене и това си е. Виж, родео го разбирам Joy но толкова да се потя и трудя...не е за мен това.

Когато има секс си заобиколен от свещички и листенца от рози, а при бебеправенето се въргаляте в тестове за овулация и лубриканти подпомагащи семчовците. Мъжа не е никакъв мачо, а уплашена жертва, която чака да бъде употребена, а жената вместо да усеща пеперуди в стомаха и да прелива от любов, изчислява трескаво, колко живот и остава на яйцеклетката и кога най-после ще излязат мързеливци - семчовци.

# 11 008
Joy сега вече ми е ясно, благодаря.

# 11 009
Ох,говорете ми.На вас ви е смешно,ама положението си е баш така...
Това е малко все едно тираджията,дето му се налага по цял ден и нощ да е зад волана,да се радва да шофира и в свободното си време...
Добре,че има дни от месеца,когато не съм в овулация,че поне тогава да има"свещички и листенца от рози" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт