Забавни въпроси за бременността

• 1 400 034
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 11 010

Добре,че има дни от месеца,когато не съм в овулация,че поне тогава да има"свещички и листенца от рози" Grinning
Хм, че не те знаеш ли, че има жени, които забременяват и когато не са в уво?
Ама ограмотете се малко, това с овулацията е остаряла концепция.

# 11 011

Добре,че има дни от месеца,когато не съм в овулация,че поне тогава да има"свещички и листенца от рози" Grinning
Хм, че не те знаеш ли, че има жени, които забременяват и когато не са в уво?
Ама ограмотете се малко, това с овулацията е остаряла концепция.

Ние сме старомодни и закостенели.Даже една хавлиена кърпа не ползваме Grinning

# 11 012
  • София
Нандин, аз малко назад се движа, още си вярвам на учебниците. Нищо, довечера ще направим един бебеопит Joy
Правилно се ориентираш, вечер се бебеправи.  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Имаше една дето питаше, да не би да не може да забременее защото работят само през деня. Grinning
Ми чи много ясно, че няма как през деня, защото семчовците са в друго часово време и когато при нас е ден, при тях е вечер и те спят.
Аз дък тейп слагам и нищо не изтича и дааа знам, че не може да се мия. Какво ми обяснявате все едно не знам Rolling Eyes

Оооо, не! Не си права!
Ще се самоцитирам

# 11 013
Oф, бе Надин. Ти си в друго часово време, те там спят, ама тука е ден и може да се забременее... hahaha Joy

# 11 014
Неговите сперматозоиди са внос и още не са свикнали 😂 затова като пусне спермограма почти всичките са неподвижни. Просто трябва да отворят лаборатория 24/7.

# 11 015
  • София
Неговите сперматозоиди са внос и още не са свикнали 😂 затова като пусне спермограма почти всичките са неподвижни. Просто трябва да отворят лаборатория 24/7.

Оххх, как ме подсети за един случай....
Работех в една частна болница. Денят е 24май, аз съм на разположение и ме викат за спешни изследвания на пациент от едното отделение. Докато правя изследванията, на вратата се звъни - пациент, който бил дошъл за спермограма. Обяснявам аз, че това изследване се прави в работен ден, а аз съм тук за спешен случай, а и аз няма как да го направя. А той ми казва “Ама на мен ми е спешно!”
Joy

# 11 016

Оххх, как ме подсети за един случай....
Работех в една частна болница. Денят е 24май, аз съм на разположение и ме викат за спешни изследвания на пациент от едното отделение. Докато правя изследванията, на вратата се звъни - пациент, който бил дошъл за спермограма. Обяснявам аз, че това изследване се прави в работен ден, а аз съм тук за спешен случай, а и аз няма как да го направя. А той ми казва “Ама на мен ми е спешно!”
Joy
Празник е, човекът може да иска да пийне, а жена му сигурно не дава. Баш спешно си е Joy

# 11 017
  • софия
Бебетата са дар от господ.Когато той ги прати тогава идват.

# 11 018
Бебетата са дар от господ.Когато той ги прати тогава идват.
Rolling Eyes

# 11 019
Абе, аз само за едно непорочно зачатие знам. Тъ че ако няма родео, чакай Господ да прати бебе.

# 11 020
  • София
Абе, аз само за едно непорочно зачатие знам. Тъ че ако няма родео, чакай Господ да прати бебе.
Мойто бебе  е без родео, без любкане....

# 11 021
Мойто бебе  е без родео, без любкане....
Ама не е от и Господ. Wink

# 11 022
Аз моето само от щъркел ще го приема. От родео и от Господ...менте ще да е.

# 11 023
  • Euskal Herria
Аз моето само от щъркел ще го приема. От родео и от Господ...менте ще да е.
Wink

# 11 024
Здравейте преди един месец със приятеля ми правихме секс но  не свърши в мен  и след това за всеки случай си направих тест за бременост беше отрицателен нали цикъла си ми идва всичко е нормално възможно ли е от голямото притеснение да ми се гади и да ме боли корема да е на стрес

Общи условия

Активация на акаунт