Забавни въпроси за бременността

• 1 399 943
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 11 115
  • София
нямам представа.

# 11 116
  • На брега на реката
Сексът, а.к.а. любкането, е някакво митично същество, всяващо страх и ужас в практикуващите. Едни се молят да забременеят, други се молят да не забременеят. И никой не се сеща да прочете това-онова, преди да се ВКАРА в играта Rage

# 11 117
  • София
Най-лошото е, че и едните и другите го правят по грешния за тях начин Simple Smile

# 11 118
  • София
Как не му е спряло кръвообращението се чудя аз... Тоз момък, горкия, дали е усетил нещо през 2 шушляка или в 10 минутния интервал се е отдал на Лили и Деси за утеха.

И аз това си мислех, дали е разбрал, че е правил секс с толковя опаковки

# 11 119
  • София
Извинете за тъпия въпрос и благодаря предварително за отговорите . От 15 дена с партньора ми правиме опити за зачеване нямам идея станало ли е не е ли станало но гърдите ми са напрегнато подуши са се като футболни топки и немога да ги докосна дори имам болка ниско долу в корема и яйчниците а трябва да ми дойде на 2 - 3 . 10 месец .. Има ли повод да се притеснявам или не благодаря за вниманието !!!
Как хем правят опити за бебе, хем се кани да се притеснява, ако е станало?  Thinking

# 11 120
  • София
Ми то и притеснението може да мине за симптом Simple Smile

# 11 121
  • София
Здравейте момичета,

с мъжа ми от няколко месеца работим за бебе. Преди няколко дни след секс получих обилно и гъсто бяло течение и лек сърбеж. Бях на гинеколог преди месец, всичко беше наред. Мислех да пращам мъжа на изследвания, но предните месеци не се е случвало подобно нещо.Четох, че това е един от симптомите при ранна бременост, но възможно ли е такова течение да се появи толкова бързо. Направихме 3 опита във фертилните дни, течението се появи след третия. Ако на някой му се е случвало, моля да сподели. Благодаря на отзовалите се!

# 11 122
  • На брега на реката
Тази работа брои ли се за трудов стаж?

# 11 123
Здравейте момичета,

с мъжа ми от няколко месеца работим за бебе. Преди няколко дни след секс получих обилно и гъсто бяло течение и лек сърбеж. Бях на гинеколог преди месец, всичко беше наред. Мислех да пращам мъжа на изследвания, но предните месеци не се е случвало подобно нещо.Четох, че това е един от симптомите при ранна бременост, но възможно ли е такова течение да се появи толкова бързо. Направихме 3 опита във фертилните дни, течението се появи след третия. Ако на някой му се е случвало, моля да сподели. Благодаря на отзовалите се!
Семчовците им е писнало и са изтекли. hahaha

# 11 124
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Здравейте момичета,

Точно това помислих и аз .... Embarassed  hahaha Три дни, ако са се старали бая мат`рял се е събрал  Blush

# 11 125
Здравейте момичета,

Точно това помислих и аз .... Embarassed  hahaha Три дни, ако са се старали бая мат`рял се е събрал  Blush
Някой да й каже да се позамие, че иначе сърбежът ще стане тежък.
Че нали имаше една, дето не се миеше, че да не избягат семчовците.

# 11 126
  • Пловдив
Цитат
Закъснява ми 2 седмици и преди малко си направих тест Sure Check пишеше, че може да се прави по всяко време на деня. Отрицателен е, но пишеше да сложим 3 или 4 капки, а аз така се изпиках в това малкото, че влезе само 1 капка май. Изсипах я и взех и с ръката от пода една чепка и и нея сложих(пиках на земята в банята, беше чисто и сухо). Дали е възможно да не съм го направила както трябва и да съм бременна. Това ми е първи тест за бременност който си правя. И да не си помислите, че искам бебе, на 21 съм рано ми е. И нямам никакви симптоми, ама да питам за всеки случай.

# 11 127
  • София
Това последното е сред най-скудоумните, противни и потрисащи неща, които съм чела. Руколата и жабите ми се струват романтични и някак фантастични.

# 11 128
Цитат
Закъснява ми 2 седмици и преди малко си направих тест Sure Check пишеше, че може да се прави по всяко време на деня. Отрицателен е, но пишеше да сложим 3 или 4 капки, а аз така се изпиках в това малкото, че влезе само 1 капка май. Изсипах я и взех и с ръката от пода една чепка и и нея сложих(пиках на земята в банята, беше чисто и сухо). Дали е възможно да не съм го направила както трябва и да съм бременна. Това ми е първи тест за бременност който си правя. И да не си помислите, че искам бебе, на 21 съм рано ми е. И нямам никакви симптоми, ама да питам за всеки случай.
Ама как така Cold Sweat шегува се, нали?

# 11 129
  • София
Аз даже и не схванах каква точно "чепка" е взела от пода Cry
Наистина няма граници човешката глупост

Общи условия

Активация на акаунт