Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 39

• 53 864
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
"
Да върви, но и от Али не се отказва, сърби, боли, драго ми е, а той милия е влюбен-загубен и малко внимание му трябва от нейна страна за да изгуби говор, и картина.
Много, много, много се радвам, че Али Нежат, ще види истинското лице на Дявола.
Сега може да загуби финанси, но поне в отношенията му с Наз няма да допуска пукнатини заради Мурат.
Аз може да си дялкам Назка към настоящия момент, но то е защото ме нерви с този плужек Умут #Cussing out от което страда Али Нежат, но щом си отвори душата, и сърцето за него пак, ще си я ловкам както преди.
[/b]"

+1

Сега си представих, как Али-Н. и фамилия губят толкова много пари, че се разпределят да живеят при дядото на Каан, а Али-Н. се приютява при Наз на нейна издръжка newsm68

Сладурчето Каан ще им налее разум в главата Joy

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 22:52 от lia-martin

# 46
Здравейте момичета Hug bouquet

Прекрасен е сериалът - само, че аз малко време имам и за него..... ooooh!
Следя Ви в крачка, но не мога да се вписвам винаги...... Със сигурност  и изпускам много неща Blush Embarassed

Току що изгледах последната серия.......
е, да се впусна и в размисли някакви.... Heart Eyes

Прекрасен АН със спокойствието си - направо му завиждам Peace
малка отметка Embarassed
Скрит текст:
Не съм гледала до сега този актьор и не зная неговите способности....тук ми се вижда прекалено спокоен    - но и ролята е такава.

За Наз -  възприемам всички нейни действия -  уравновесена  жена, всеотдаен доктор, любяща съпруга..... наранена лична брънка в сърцето й,......
Имаща "късмета" / нали казват - както си го накъсметиш--- Joy Joy/ да срещне  не подходящият й човек..... Но, той приятел..... такива са били и не трябва да я виним за това...тя години наред е споделяла Приятелство......
За вечерта на РД  Айхан- ами той горкият явно цял живот си е ходил по ..... перваза - затова и има 4 развода.....
Но, мисълта ни е за ГГ...... за разговорът и признанието на АН...... Достави ми върховно удоволствие, но си мисля, че беше много неподходящ случая.....
Наз в този ден се разведе официално - достатъчно мисли в главата ти, за да се впуснеш  в нова връзка  и най-вече да потвърдиш подобни чувства....дълбоко в нея зараждащи се, все още неосъзнати напълно, но.....появили се вече Peace Погледът й - свенлив, щастливо озадачен - подсказваше  Peace Peace
Аз си мисля, че с думите, които тя отвърна - бяха и един вид потвърждение
По памет - "Хладно е - нека влезем вътре" - Естествено е, че й е хладно.....
И той разбра ... и отговори  -  Разбрах..... Peace

Умут - много неприятен образ - твърде самонадеян, безпардонен, първосигнален, но сега да видим как ще се кротне......
За Мурат - е, те такова Чудо - да не се изпречва на пътя на никого.... Много стресиращ герой....артистът си се справя блестящо.....
Фейза  - съжалявам я искрено....това, което й е на главата - не си го пожелаваме.... Тя, все още не е излекувана, жалко, че Тази змия Неслихан го знае отлично.....
Неслихан- -  отвратителен образ - актрисата се справя отлично...Как само настрои Каан против баща си и Наз ooooh!
Прочетох, че Ви дразнят майките на Наз и Умут - мен НЕ - всяка по свое му си обгрижва и милее за децата си -  Peace
Емре и Гьокче -  хубаво се вписват, но в определени моменти, като, че ли не мога да възприема някои тяхни действия...но, както и да е .... Heart Eyes
Генджо, когото и критикувахте -  Peace заслужава си критика, че и той като Уста Умут - първосигнален и неконтрилируем......

Голям чаршаф опнах.......съжалявам....... Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 07:50 от Goni

# 47
На мен отрицателните герои ми харесват,някак по- реални ми са, с изключение на Мурат, защото така или иначе не са ни обяснили все още,защо Мурат иска да смачка Али Неджат.  Колкото до образите на Али Н. и Наз, толкова вече ми стават абсурдни ,че няма накъде повече.
Нормално за мен щеше да е , или Наз да си промени поведението на ощипана мома или Али Н. да се отдръпне, каквото и да му коства това.

# 48
 wavey
След всичко случило се досега в сериала, единствената истина за мен е любовта между баща и син.
Всички други взаимоотношения може да са и са променлива величина, но не и тази на обичта между двамата сладури. Heart Eyes Heart Eyes
Никога не ми омръзват сцените с тях и все не ми стигат, и искам още, и още, и още.

Винаги в сериалите им представят злодеите като комбинативни и интуитивни личности с по няколко крачки напред пред положителните герои, а благите образи ни ги показват като пълни наивници чак до глупост, Crossing Arms и от благост само ореоли, и ангелски крилца им липсват.

# 49
wavey
След всичко случило се досега в сериала, единствената истина за мен е любовта между баща и син.
Всички други взаимоотношения може да са и са променлива величина, но не и тази на обичта между двамата сладури. Heart Eyes Heart Eyes
Никога не ми омръзват сцените с тях и все не ми стигат, и искам още, и още, и още.

Винаги в сериалите им представят злодеите като комбинативни и интуитивни личности с по няколко крачки напред пред положителните герои, а благите образи ни ги показват като пълни наивници чак до глупост, Crossing Arms и от благост само ореоли, и ангелски крилца им липсват.

Здравейте, момичета!

Явно на комшиите им харесват драмите. Положителните герои са представени като глупаци и наивници hahaha hahaha hahaha hahaha
Наде, права си! Наз искам да я видя първо в предстоящата серия. Озетите не винаги са точни и в повечето случаи неточни, а и написани така , че да предизвикат интерес. Във фрага тя си каза, че чувствата й към А.Н. са нови, т.е. такива до сега не е изпитвала. А за скръбта й - макар и леко пресилена, това е скръб към приятел. Приемам я, това не е към любим, а към дългогодишен близък приятел...

Чакаме четвъртък.... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 50
Нашите всеотдайни преводачки са превели фрага, благодаря Ви, ето го.

https://vk.com/club113691288?z=video-113691288_456239145%2Fa4c3c … l_wall_-113691288

Neidjal, защо не ми се отваря този линк? newsm78 newsm78
Втория трейлър с бг субки?  newsm78

# 51
И мен Наз много ме дразни   Sick
То фасони, то преживявания..и драми. Идва ми прекалено нейното идеализиране. Само тя чувствителна значи   #Crazy

Споделянето й за изгубените бебета с АН не ми хареса. Що не си споделя такива интимности с приятелка?
Какъв й е той? Нали туркините не са така разкрепостени..според общоприетите им норми за морал...

А иначе - "Не ми се прибира в онази къща, отведи ме някаде" - веднага след аборта. Същото й след развода й  Sick
Много ми харесваше филма в началото, но последните серии за на път да ме откажат тотално.
Гледам само заради Ибрахим  Heart Eyes
 Като видя Света Наз как му чупи стойки и фасони ми иде да хвърлям по лаптопа каквото ми попадне  #2gunfire #2gunfire

# 52
Нашите всеотдайни преводачки са превели фрага, благодаря Ви, ето го.

https://vk.com/club113691288?z=video-113691288_456239145%2Fa4c3c … l_wall_-113691288

Neidjal, защо не ми се отваря този линк? newsm78 newsm78
Втория трейлър с бг субки?  newsm78

Жу, не знам.
Я виж така дали, ще ти се отвори. newsm78

https://vk.com/club113691288

Скролни малко надолу и си избери втория фраг с бг субки да видим дали, ще ти зареди, аз нямам проблем с гледането му.
Деска, а пък аз искам Назка да потичка малко по Али Нежат, а той да се отдалечи от нея и от всички гадини, които го заобикалят.
Искам с Каанчето само двамцата Heart Eyes Heart Eyes да отидат в онази готина къща извън града и по някое време да цъфне и Наз, но вече с изяснени чувства към Али Нежат, объркана не я искам до него, и до Каан. Stop
SET

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 14:22 от Neidjal

# 53
 smile3518   txtloves

Наде, и на мен ми се иска на Наз да й се наложи да ходи до чифлика, за да се обяснява.  Peace  Но предпочитам Каан да не е там, з/о ако имаме късмет, чичко сценарист и режито може да ни зарадват с някоя "гореща" (по турските критерии, де  Mr. Green ) сцена за сдобряване...  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 16:14 от m3ia14

# 54
Да ви кажа честно ,  бая страстни ги докарват сцените комшиите, като преди това нажежават обстановката само с погледи.Като се има впредвид колко забрани и глоби имат, добре се справят.

# 55
Мерси, neidjal, този път се отвори. Hug Hug

# 56
Цитат
Деска, а пък аз искам Назка да потичка малко по Али Нежат, а той да се отдалечи от нея и от всички гадини, които го заобикалят.
Искам с Каанчето само двамцата Love Love да отидат в онази готина къща извън града и по някое време да цъфне и Наз, но вече с изяснени чувства към Али Нежат, объркана не я искам до него, и до Каан. Stop

Наде, ама много съм съгласна с теб! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Цитат
Наде, и на мен ми се иска на Наз да й се наложи да ходи до чифлика, за да се обяснява.  Peace  Но предпочитам Каан да не е там, з/о ако имаме късмет, чичко сценарист и режито може да ни зарадват с някоя "гореща" (по турските критерии, де  Mr. Green ) сцена за сдобряване...  Love

Но да си призная на Мия идеята по ми допада newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03

# 57
Жу, Simple Smile радвам се, че ти бях полезна.
Чакайте сега да Ви разясня подробностите от пейзажа. newsm53
Каанчето, ще е там за да е пълна семейната идилия, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes без него не може, Naughty а когато мишлето заспи нашичките, ще излезнат на полянката на едно одеалце и Наз като започне да се извинява на Али та свят, ще им се завие, smile3503 разбрахте ли ме сега!? smile3502
Айбарс с братчето си Атахан.

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 21:30 от Neidjal

# 58
Жу, Simple Smile радвам се, че ти бях полезна.
Чакайте сега да Ви разясня подробностите от пейзажа. newsm53
Каанчето, ще е там за да е пълна семейната идилия, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes без него не може, Naughty а когато мишлето заспи нашичките, ще излезнат на полянката на едно одеалце и Наз като започне да се извинява на Али та свят, ще им се завие, smile3503 разбрахте ли ме сега!?
smile3502
Айбарс с братчето си Атахан.

smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 59
А, не!
Нашата мома свенлива, в присъствие на дете, ще вика : Сакън, недей

Общи условия

Активация на акаунт