Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 39

• 53 784
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Е как не го видяхте, нали Ви го публикувах в предния си пост.
Не обичам трейлъри непосредствено след епизодите и после сушааааа. Crossing Arms
Весе, аз АШК-а не гледам, само Възела и Карата.
Айде лека Ви нощ.
==
сега го видях мила,ще го изгледам....целувки и благодаря... smile3525 smile3501

# 211
Благодаря ви за приятната  компания и лека нощ на всички ! Hug Hug Hug Hug

# 212
Neidjal, добре че изчакахме - хванахме и трейлъра!  Peace Peace

Много ми хареса епизода!  Peace Динамичен, разнообразен, бяха показани всички линии,
като акцентът беше решението на Али Нежат за Мурат и холдинга (баща му),
и отношенията Мурат - Фейза.
И с много ефектен финал - всъщност Мурат откъде знае за връзката Неслихан/Енвер,
значи може би е свръзан с него някак... Rolling Eyes

Но това ще разберем следващия четвъртък.  Peace

Лека нощ на всички и благодаря за малката, но качествена компания.  Laughing

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 00:32 от jupetrov7

# 213
https://vk.com/video-113691288_456239149?list=f5c76cecc3f8f69ca3
https://vk.com/club113691288?z=video-113691288_456239149%2Ff5c76 … l_wall_-113691288

Преведен фрагман.

Благодаря на неуморните ни преводачки
 bouquet

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 05:30 от katrina123

# 214
Привет,връщам се на зад да ви изчета от снощи,нищо не разбирам от езика и сега прегледах картинките и от това което гледам ,нещо ме подразни Наз,тя да не би да не знае какво иска?ще чакам и превода.

# 215
много студен разговор проведе Наз с Али...той горкия е влюбен,а тя толкоз студена,като че ли е дественица,а не се вижда че е втора употреба,но със съмочуствие  newsm78

То щото Али Нежат е девствен ,даже и с тапия ,малкия сладуран Каан-чик! Joy Joy

Рано е още ,много е рано за тази любов....

Наз трябва да се отърси от това "свикване" с Умут ,от самовменилата си вина и вменената ѝ от близките на Умут...Не е лесно от раз да изтриеш всичко .След тези поразии на Умут чудесно би  било от раз да забравиш ,но не се получава ......добър или лош ,все пак си човек с чувства , това трудно се забравя. Ясно е вече ,че те тотално са СБЪРКАЛИ любовта с приятелството ,което понякога е по-силно  от любовта
и както каза Али Нежат:" Може би, ако не  се бях  появил ,щяха да си карат така "
 , тук се касаеше за човешки живот ,независимо кой е, нормално е да  има сътресения от този род ,депресия ,паника ,отчаяние и най-вече въпрос: " Защо на мен се случи  и дали е заради мен!?!?!?"
Наз е лекар и то много добър ,всеотдаен , и както казвате ,учена , с професия .Да ! Но професията е ОТГОВОРНОСТ в повечето случаи пред хора ,които дори не познаваш . Получаваш престиж  ,уважение !!!
Семейството -СМИСЪЛ НА ЖИВОТ, на твоя и на другите около теб,независимо дали е любим ,дете ,родители ,към всички близки ......

Този път на "пречистване" трябва да се извърви от Наз и ако Али я разбере ,ще я има с нейната най-прекрасна ЛЮБОВ ,която и двамата заслужават....

Снощи ми се скапа Нет-а и .....
Благодаря ви за коментарите и превода от мамашите .Изчетох всичко с удоволствие ! Hug Hug

# 216
Какво стана с Айхан и продажбата на ресторанта?

# 217
  • Плевен / София

Този път на "пречистване" трябва да се извърви от Наз и ако Али я разбере ,ще я има с нейната най-прекрасна ЛЮБОВ ,която и двамата заслужават....

съгласна съм напълно с написаното......и точно затова Али Н трябва да изтърпи и да изчака Наз да бъде "готова" емоционално за нова любов.... Peace
не успях да гледам снощи серията и ще коментирам след превода....благодаря за коментарите от снощи.... Party
хубав ден момичета...

# 218
Аз пак не съм съгласна с вас. Не е честно да използваш един мъж по начина който го прави Наз, при условие че знаеш,че е влюбен в теб. Не може и не е редно, да си с него само като ти се реве и искаш да се облегнеш на нечие рамо. За това човек си има приятелки. Защото Али Н. стана кошче за душевни отпадъци на жена, която непрекъснато му дава противоречиви сигнали.  Като не знае какво иска, няма работа с него по кафенета, вили и рожд. дни. Не може като ти е зле :"Али Н. заведи ме някъде,че не ми се прибира" и после хоп на 360 градуса.  Не се прави така.  Не ме карайте да ви казвам, кой си върти гъза по този начин. Ужасна серия за Али Н., отвсякъде греда и в личен и  в служебен план. А за Фейза толкова ме е яд, как можа и тя да го предаде по този балъшки начин. То всички играят против него: баща му , сестра му, Оуз, Неслихан, Мурат , Енвер и т.н.
О , забравих и света Наз .
Наз, която във всички свои трудни моменти се опираше на рамото на Али Н., а когато той има нужда от подкрепа, видиш ли,тя не искала да го вижда. Как един път не си зададе въпроса тази егоистка Наз, какво му коства на Али Н. изгарянето на работилницата, какво му коства поведението на безценния и мъж, как един път не се поинтересува от неговите грижи. Света се върти около нейните драми с тъпанара Умут и нищо друго не съществува за света Наз.

# 219
Аз пак не съм съгласна с вас. Не е честно да използваш един мъж по начина който го прави Наз, при условие че знаеш,че е влюбен в теб. Не може и не е редно, да си с него само като ти се реве и искаш да се облегнеш на нечие рамо. За това човек си има приятелки. Защото Али Н. стана кошче за душевни отпадъци на жена, която непрекъснато му дава противоречиви сигнали.  Като не знае какво иска, няма работа с него по кафенета, вили и рожд. дни. Не може като ти е зле :"Али Н. заведи ме някъде,че не ми се прибира" и после хоп на 360 градуса.  Не се прави така.  Не ме карайте да ви казвам, кой си върти гъза по този начин. Ужасна серия за Али Н., отвсякъде греда и в личен и  в служебен план. А за Фейза толкова ме е яд, как можа и тя да го предаде по този балъшки начин. То всички играят против него: баща му , сестра му, Оуз, Неслихан, Мурат , Енвер и т.н.
О , забравих и света Наз .
Наз, която във всички свои трудни моменти се опираше на рамото на Али Н., а когато той има нужда от подкрепа, видиш ли,тя не искала да го вижда. Как един път не си зададе въпроса тази егоистка Наз, какво му коства на Али Н. изгарянето на работилницата, какво му коства поведението на безценния и мъж, как един път не се поинтересува от неговите грижи. Света се върти около нейните драми с тъпанара Умут и нищо друго не съществува за света Наз.
+1
 На това мнение съм и аз .Не знам какво си казаха Умут и Наз в последни епизод,но имаше излишни моменти в сцената според мен

# 220
Привет, момичета,
Благодаря ви за снощните коментари!  Hug Hug Hug
По тях се ориентирам, но все пак ще изчакам превода.
Благодаря и за фрагмана!  bouquet bouquet bouquet

Виждам всички сте ядосани на Назка  Mr. Green и аз ще ви подкрепя, 'щото тя отдавна си ме дразни.  Mr. Green
Напълно съм съгласна с последния пост на Катрин.

Хубав петък ви желая!

Скрит текст:

# 221
Мисля ,че  и заради поразиите на Умут Наз се дистанцира от АН ,за да не му вреди ,щото Мурат доста го "напомпи " , а той с тази своя самовлюбеност не си знае мярката ,но Мурат му я "взе" и то доста добре .Ще му държи влага бая време ....може накрая да допре до услугите на АН за да се спаси .

Нормално е поведението на Наз ,колкото и да не ви харесва . Когато за  най-човешките проблеми на Каан ѝ се наложи да се среща с АН я изтипосаха по ТВ , а Умут изневери по най-гадния начин ,неговото сладострастие си остана в тайна .И ако Айшен не бе казала на майка му ,така щеше и да отмине ,то не че сега не отмина,забрави се  дори . Майка му за едно успокоително докосване по ръката от АН направи цял панаир /и то позор ,  ама какъв" ПОЗОР" Joy Joy Joy/
 И аз да съм , и аз ще се пазя  да не изпадам в подобни ситуации. Ако АН държи на нея  Kissing Heartще я има ,такава за каквато той мечтае.
Предстои да видим как ще се развият събитията около АН и КАРАСУ "ольдинг......дано събитията не го притиснат така ,че да забрави за "проблемите ".......Дано, искам силно да вярвам в него !!!!

До тук ,с изключение на страшната катастрофа и съмненията му за детето на Дидем и недовършената финансова "грижа" за нея , е много стабилен мъж!

Всичко ,което човек преживява в житейския си път, оставя трайни ,понякога неизлечими следи ....за съжаление .....

# 222
  • София
Не е честно да използваш един мъж по начина който го прави Наз, при условие че знаеш,че е влюбен в теб. Не се прави така.  Как един път не си зададе въпроса тази егоистка Наз, какво му коства на Али Н. изгарянето на работилницата, какво му коства поведението на безценния и мъж, как един път не се поинтересува от неговите грижи. Света се върти около нейните драми с тъпанара Умут и нищо друго не съществува за света Наз.
+1
 На това мнение съм и аз . Не знам какво си казаха Умут и Наз в последни епизод,но имаше излишни моменти в сцената според мен

+ още 1
Само ще добавя, че госпожата е извадила огромен късмет в лицето на Али-Нежат. Струва ми се, че нейният скъпоценен (пък и почти всеки друг мъж) би й бил шута в такава ситуация без да му мисли много. Не харесвам такива жени.
Освен това не намирам поведението й за нормално. Нормалното поведени за мен, е след като не си наясно със себе си - не подвеждай хората с погледи жестове и така нататък, защото освен, че е грозно най-малкото е неуважително и се нарича спекулация с чувства.

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 10:42 от Alexia_

# 223
Хай. Grinning
Значи умрях си от кеф Party като Ви изчетох, толкова е готино да е жива темата с коментари Heart Eyes и във всеки един да намирам по нещо сходно с моето виждане.
Много Ви благодаря, че се разписахте, за мен бе истинско удоволствие да Ви изчета. Party
Знаете, че Света Наз(както я нарича Катето) ми бе любимка, #2gunfire но откакто чу с ушите си изповедта на Али Нежат(и още преди това) и въпреки всичко се прави на ощипана мома наранявайки го постоянно без да се замисли за момент дори как се чувстватой след всичко преживяно #Cussing out ми е по-черна и от Дявола. Crossing Arms
Не може да си играеш с любовта на човек знаейки, че те обича, оттегли се щом не си наясно със себе си и не предизвиквай вниманието му, защото влюбения човек не разчита правилно дадените му знаци.
Алекс благодаря и на теб, Heart Eyes и на екипът ти Heart Eyes за неуморните Ви преводи за да ни радвате.
Сега пък с Фейза тръгна да споделя, абе иди и говори с Али бе жена Crossing Arms........вярно е с Али Нежат изпитваме нещо помежду си......ами като е вярно Назке и си наясно със ситуацията за какво си заревала като магарица за Умутчо, и правиш физиономии на Али Нежат все едно той ти е виновен за всичко, върви си при Умут, карайте се, бъди нещастна пък дано ти увре коравата кратуна.

Общия рейтинг.
Има леееко увеличение от миналата серия с няколко стотни.

https://gecce.com/haber-reytinglerin-galibi-hangisi-oldu-992

Зачетох се и в други коментари извън нашата тема, ами всеобщото мнение е, че Назка прекалява с люшкането в собствените си чувства.
Тя познава Умут, познава Али Нежат, би трябвало да познава и себе си какво има да се лашка серии наред като вода в брегове. Crossing Arms
Като, че ли карата идва в повече,  Stop време е сценаристите да сменят посоката и да влеят малко ред в хаоса на Назка за да дойде ред на севдата.

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 11:27 от Neidjal

# 224
  • Бургас
Мисля ,че  и заради поразиите на Умут Наз се дистанцира от АН ,за да не му вреди ,щото Мурат доста го "напомпи " , а той с тази своя самовлюбеност не си знае мярката ,но Мурат му я "взе" и то доста добре .Ще му държи влага бая време ....може накрая да допре до услугите на АН за да се спаси .

Нормално е поведението на Наз ,колкото и да не ви харесва . Когато за  най-човешките проблеми на Каан ѝ се наложи да се среща с АН я изтипосаха по ТВ , а Умут изневери по най-гадния начин ,неговото сладострастие си остана в тайна .И ако Айшен не бе казала на майка му ,така щеше и да отмине ,то не че сега не отмина,забрави се  дори . Майка му за едно успокоително докосване по ръката от АН направи цял панаир /и то позор ,  ама какъв" ПОЗОР" Joy Joy Joy/
 И аз да съм , и аз ще се пазя  да не изпадам в подобни ситуации. Ако АН държи на нея  Kissing Heartще я има ,такава за каквато той мечтае.
Предстои да видим как ще се развият събитията около АН и КАРАСУ "ольдинг......дано събитията не го притиснат така ,че да забрави за "проблемите ".......Дано, искам силно да вярвам в него !!!!

До тук ,с изключение на страшната катастрофа и съмненията му за детето на Дидем и недовършената финансова "грижа" за нея , е много стабилен мъж!

Всичко ,което човек преживява в житейския си път, оставя трайни ,понякога неизлечими следи ....за съжаление .....

+1

И аз мисля така, Sofia26! Grinning
Не разбирам защо пришпорвате хората да чувстват като вас!
То Никой не знае в кой момент, как би реагирал, а се изисква от турски сериал от първата минута ГГ да се хвърлят в обятията си....
Някои са набрали на Наз от надписите на първи епизод и я обвиняват в това, че диша въздуха на Али.
Ама, хайде, моля ви се......

Общи условия

Активация на акаунт