MasterChef България - сезон II (11.04. - 17.04.2016г.)

• 41 561
  • 511
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ястието на Михалчев изглеждаше и звучеше страховитото, трябваше него да избере Любо.

Браво на Любо за победата и за избора за теста за креативност. Уелингтънът беше най-коварното от трите ястия.  Peace
Чинията на Георги и мен ме впечатли, но явно не е било особено впечатляващо на вкус.

# 106
  • София
Ха, стратегията на Евгени не проработи  Laughing

# 107
  • София
Евгени уж щеше да се преструва, но явно не е могъл да скрие достатъчно уменията си.  Laughing

# 108
На шеф Токев пак му треперят ръцете. Забеляза се доста докато опитваше порцията на Елизабет. Моят мъж казва, че се случва с активно трениращи в залата - непосредствено след тренировка той самият не можел името си да напише. Явно непосредствено преди снимките ходи на зала, и по времена снимките още не е отшумяло това треперене....

Оффффф, тая пак наду джуката...

# 109
Презентацията на Севда е потресаваща

# 110
Пак ще се реве.За Севда според мен това състезание е живо страдание.

# 111
  • София
Имам познато момиче, треперят и ръцете откакто се помни.Няма неврологично заболяване, какво ли не и изследваха и нищо и нямаше, но ръцете и треперят.

# 112
Презентацията на Севда е потресаваща
Просто изби рибата, майна  ooooh!

# 113
  • София
Севда май се провали тотално, шеф Виктор даже не опита.

# 114
Явно Мая ще е победител.

Севда най-накрая на стрес тест. Да се приготвим за рек от сълзи.

# 115
  • София
Много ми харесва Весела, много спокойно момиче.

# 116
Севда на стрес тест  ще е чудо утре.
Още от сега слагам легени и кофи под телевизора че със сигурност ще протече .

# 117
  • София
Мая ще получи шанс за реванш, дано се справи по-добре от миналия път.

# 118
Мастър класът утре десерт ли ще е?
Алекс Иванчев не беше ли гаджето на Стефи от миналия сезон? Той, доколкото съм чувала е страхотен слдакар. Така че Мая ще е в свои води

# 119
  • София
Само чиниите на Мая и Георги изглеждаха добре, останалите бяха много зле.  Confused

На шеф Токев пак му треперят ръцете. Забеляза се доста докато опитваше порцията на Елизабет. Моят мъж казва, че се случва с активно трениращи в залата - непосредствено след тренировка той самият не можел името си да напише. Явно непосредствено преди снимките ходи на зала, и по времена снимките още не е отшумяло това треперене....

Повтарям се, но пак да кажа - нищо му няма на Андре, просто така си му треперят ръцете винаги. Не ходи на снимки след тренировка.

Общи условия

Активация на акаунт